Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
206
Favori
312.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambetiko

başlat çubuğunu ortada iken istediğimiz yere getiremiyor muyuz? diğer simgeler gibi oynatmanın bir yolu var mı?

Sadece Win10 gibi en sola dayatabiliyoruz. Bu arada görev çubuğuna sürükle bırak yaparak ikon ekleyememek çok saçma olmuş.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Görev çubuğuna ikon eklemeyi geçtim görev çubuğuna sürükle bırak şeklinde hiç bir işlem yapılamıyor. Örneğin ben Windows 10'dayken Opera GX tarayıcısının ikonuna masaüstündeki bir resmi sürüklediğimde tarayıcı açılır, onun içindeki Whatsapp ikonuna sürüklediğimde Whatsapp açılır, onun da içindeki bir sohbete sürüklediğimde sürükle bırak şeklinde kolayca resim, video, dosya gönderirdim. Bunu yapamamak berbat şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Görev çubuğuna ikon eklemeyi geçtim görev çubuğuna sürükle bırak şeklinde hiç bir işlem yapılamıyor. Örneğin ben Windows 10'dayken Opera GX tarayıcısının ikonuna masaüstündeki bir resmi sürüklediğimde tarayıcı açılır, onun içindeki Whatsapp ikonuna sürüklediğimde Whatsapp açılır, onun da içindeki bir sohbete sürüklediğimde sürükle bırak şeklinde kolayca resim, video, dosya gönderirdim. Bunu yapamamak berbat şu an.

Umarım düzeltirler.

• Az önce win11 çöktü ve pc açılmaz oldu. Uğraştım ve güncelleştirmeyi silip win10 geri döndüm

Sistem neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Sistem neydi?

i7 -7700HQ işlemci. Desteklenen işlemciler listesinde yok ama microsoft da kendisi de i7-7700 işlemcileri test edeceklerini açıklamışlardı. Benim denediğimde test sürümü olduğu için çökmüş olabilir. Win11 kuralı 3 gün oluyor. Ara sıra görev çubuğundan ikonlar kaybolup geri geliyor. Fare simgesi kasıyordu. Ama aynı sorunu ben Windows 10 2004 güncellemesinden önceki 193 güncellemesiyle de yaşadığımdan win11 de normal karşılamıştım. Ama akşam üstü masaüstü simgesi ve görev çubuğundaki simgelerin hepsi gitti. Geri gelmedi ve pc kapatıp açınca da aynısı oldu. Mecbur win10 geri döndüm

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

• catlion C kullanıcısına yanıt

o uygulama tüm kişisel verilere erişim izni istiyor bu arada

w10 da da yaşaman ilginçmiş hadi w11 betadandır diyelim deWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Temmuz 2021; 22:59:31 >
  • meğer kuran hiç güncelleme gelmiyor diyordu ondanmışWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• windows 11 insider sürümüne geçsem rtm sürüm çıktığında dosyalarım silinmeden rtm ye geçebilir miyim ?

• Patladı sistem komple çözmeye çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

Patladı sistem komple çözmeye çalışıyorum.

Win11 de ekran gidip gelmeye mi başladı. Benim dün bir anda Asus dizüstünde internette gezerken google chrome kapandı gibi oldu. Görev çubuğu ve masaüstünde ki tüm simgeler kayboldu. Ekran sönüp tekrar açılır gibi oldu sürekli. Görev çubuğunda sadece norton simgesi ve ses simgesi görünür oldu. PC fanı ses çıkarmaya başladı. Kapatıp açtım açılırken masaüstü gelir gelmez yine aynı olayla karşılaştım. Masaüstü boş ve görev çubuğu boş. Ekran gidip geliyordu. Pc yeniden başlat yapınca Asus Logosu çıkan yerde f8 ve çifti deneyip durdum bir işe yaramadı önce. 5-6 denemede filan işe yaradı. Sıfırla kısmına girdim. Orada son güncellemeyi sil seçeneği vardı. Onu seçip devam dedim. Win10 geri döndü.

görev çubuğu gitti ilk sonra ekran gidip gelmeye başladı, ayarlar gibi çoğu uygulama açılmaz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

görev çubuğu gitti ilk sonra ekran gidip gelmeye başladı, ayarlar gibi çoğu uygulama açılmaz oldu.

Bende de aynısı oldu ama bende bir de ekranda uygulama kısa yolları kayboldu. Masaüstü tamamen bom boş oldu. PC yeniden başlat yaptım karşıma çıkan ekranda masaüstü yine boştu. Çubuk aynı şekilde bom boştu. Ekran da sürekli gidip geliyordu. Fandan son hızda çalışır gibi sesler geliyordu. Elimi fan çıkışının üstüne koyduğumda sıcaktı. Zar zor win10 geri döndürdüm.

• Bunlar çok normal şuan ortada bir iskelet var, farklı kullanım koşullarına karşı nasıl hareket edeceğini bilmiyor, sorun bildire bildire ve geliştirici de el attıkça düzelir, ben daha kurmadım, hazır sistemi bozmak istemiyorum çok bariz kötü olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Temmuz 2021; 14:7:53 >
  • Ben de yeni sistem topladım 10100lü yükledim win 10.5 oldu :D başta düzgündü böyle oldu, ilk izlenimlerim daha hızlı gibi animasyondan mı falan bi şey yüklerken çat çat yüklüyo gibi nvidia driver vs. m2'nin hakkını veriyo heralde

• Güncelleme gelmiş

• TMRT kullanıcısına yanıt

Görev çubuğuna tıklayacağın uygulamaya sağ tıkla en alttakine bas ingilizce bi şeyler yazıyor sonra görev çubuğuna sabitle de bu şekilde yapılıyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.