Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.388
Cevap
207
Favori
316.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşletim sistemini 10.0.22000.51'den 10.0.22000.65'e yükselten yaklaşık 3 GB boyutundaki güncellemenin detayları. En büyük değişiklik, başlat menüsünün tepesine konuşlandırdıkları arama kutusu.

https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/07/08/announcing-windows-11-insider-preview-build-22000-65//

Yukarıdaki üstadımızın da yazdığı gibi, bilinen sorunlar bölümünde de görüleceği üzere Türkçe dilinde pil %100 iken yaşanan explorer.exe çökmesi sorunu devam etmekte.

• arama çubuğunu oraya koymaları daha güzel oldu. Ayrıca widgeti çözünürlüğe göre uyarlamışlar. FPS konusunda değişiklik yok hala w10'a göre daha iyi.

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
  • Sunumda özelleştirilebilir masaüstü var denmişti. Şimdi ben iş ve oyun diye 2 masaüstü oluşturup, iş masaustunde word excel ve belgeler gözüksün, oyun masaüstünde Steam, Xbox ve oyunlar gözüksün tarzında bir şey yapabiliyor muyum? Yoksa Windows 10 da bulunan özelliğe sadece arka plan değiştirme ekleyip yeni bir şeymiş gibi mi tanittilar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geri kaldım bu sürüm resmi çıktımı windows10 lisansı olan yükleyebiliyormu nedir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Görev çubuğuna tıklayacağın uygulamaya sağ tıkla en alttakine bas ingilizce bi şeyler yazıyor sonra görev çubuğuna sabitle de bu şekilde yapılıyor.

Görev çubuğuna değil başka yere sabitleme çıkıyor. O sabitlediği yerden tekrar bulup sağ tıklarsan görev çubuğuna sabitle çıkıyor. Direk görev çubuğuna sabitleme yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

ben geri kaldım bu sürüm resmi çıktımı windows10 lisansı olan yükleyebiliyormu nedir olay

Win11 deneme sürümünü ayarlardan insdire programına üye olarak yükleyebilirsiniz ama çökebiliyor. Lisanslı Win10 sahibi olarak yüklemenin tek yolu bu bildiğim kadarıyla. Win11 tamamlanmış sürümü henüz çıkmadı. 2022 yılında çıkacak ve kademeli olarak yayınlanacak

• Bugün 11'e güncelleme gelmiş. Güncelledim, menüler falan çok tatlı olmuş. Çok hoşuma gitti 11.

• https://www.youtube.com/watch?v=3mr95LQr0go&feature=youtu.be

Windows 11'i gayet sorunsuz kullanırken gelen güncellemeyi yükledim. Şuan 1 saattir durum bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuil_ibo

https://www.youtube.com/watch?v=3mr95LQr0go&feature=youtu.be

Windows 11'i gayet sorunsuz kullanırken gelen güncellemeyi yükledim. Şuan 1 saattir durum bu.

en iyisi sanırım w11 yükledikten sonra güncellemeleri bir şekilde kapatmak ve herşey rayına oturduktan sonra güncellemeleri birkaç ay geriden takip ederek kurmak gibi görünüyor.

• en iyisi hiç yüklememek betayıWindows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

• Bugün FF XV bitirdim 40 küsür saat oynadım windows 11 ile bir kez atma, donma, hata almadım. 2k çözünürlük 144 fps ultra ayarlar. Bunu söylememin sebebi bu is'e bir kaç dokunuş yapsalar daha fazla uçar. Çok umutluyum w11'den bakalım.

• Ben o izlenimi aldım, şimdi anlıyorum ki W10 bir geçiş süreciymiş tıpkı Vista ve W8 gibi, çağımıza yakışanı yapacaktır microsoft, yapmak ta zorunda bir nevi, o kadar çok kullanıcıyı doğrudan etkiliyor ki, bir şekilde yapacak yani :) bizi önemsediğinden değil, iş ortaklarından talepler geliyordur bakın şuraları geliştirin uğraşmayalım diye.

• W10'a geçiş süreci demek bence haksızlık sonuçta 2015'den beridir kullanılıyor. Bir yazılımı çok kurcalamak yada güncellemek her zaman iyi değildir. Asıl yorumları W11 tamamen çıkınca yapmak bence daha doğru olacaktır.

• Geçen gün yayımlanan sürümün .iso dosyası var mı oynanmamış halde? Siteden nasıl indireceğimi bulamadım, farklı bir bilgisayara sıfırdan kurmak istiyorum.

• sag klik te yenile yoktu o gelmis . arada yenile yapanlara iyi oldu

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Haksızlık olabilir fakat benim güçlü bir şekilde başından beri düşüncem buydu, çok derme çatma neresinden tutsan elinde kalır bir sistem olarak çıktı, devam etti günümüzde fena değil gibi fakat o da öyle her bilgisayarda değil sıfırdan kurulum olacak, driver konusunda sorunsuz biraz da olsa kaliteli parçalar olacak vs.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Windows 10 için Microsoft çok saçma bir yol izledi. Sağlam yapılarla devam etmek yerine sürekli güncellemeye çalıştılar ama işler hep sarpa sarmaya başladı. Eskiden insanlar format atarlardı bidaha ki formata kadar çoğu kişi güncelleme vs yapmadan giderdi. Windows 10 yine de iyi toparladı. Benim eski PC'de bile donanıma göre gayet güzel şekilde çalışıyor sistem.

• amd ryzen 1200 işlemci ve gigabyte a320m ds2 anakart olan makinaya kurdum şuan sorunsuz çalışıyor ama ayarlarda windows 10 da görüntü ayarlarında olan bir mevzu vardıya hani şu nvidia donanım hızlandırmalı gpu felan diye işte onu bulamadım windows 11 de acaba koymadılar mı o bölümü yoksa otomatik olarak açık mı geliyor o ayar ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.