Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
206
Favori
312.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu andaki koşullara göre alamayacaksınız. Benim de sizin gibi sadece işlemci den kaybediyoruz.
    Ama ileride işlemci koşullarında bir iyileştirme olursa alabiliriz.
    Olmazsa da o zaman da bunu pass geçecek bir kurulum şekli bulunur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaan1026 kullanıcısına yanıt

Hoşt

• Senden mi öğreneceğiz?Kaybol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Insider sürümü tam olarak windows 10 üzerine 11 tasarımı giydirilmiş şekilde servis edilmiş sanırım şuan için öncelik tasarımla alakalı problemlerin giderilmesi. Zaten herhangi bir kısıtlama olmaksızın herkese dağıtılması da bunu gösteriyor. Zamanla gerçek yenilikleri aldıkça eski donanımlara destek kesilmeye başlanacak.

Şuan tasarım çok tatlı ancak fazlaca bug var. Ayrıca sağ tık menüsündeki "show more options" fikrini sevmedim zamanla düzeltilir diye düşünüyorum. İş bilgisayarı ya da özel dosyaları bulunanların geçmesi için bir sebep yok insider sürümüne. Biraz daha güncelleme almasını beklemek lazım.

Offline temiz kurulum yaptım sanal makinaya bende microsoft store değişmedi, yeni storeyi gösteren bir kaç video gördüm ama sizlerde durum nedir?

2 haftada bir güncelleme alacakmış sanırım insider sürümü doğru mudur?

• şimdi temizden win 11 iso ile bu insider versiyon aynı deilmi

• oLgan kullanıcısına yanıt

Gözüme henüz bir hata çarpmadı yeni geçtim bende. Gayet güzel olmuş tasarımını beğendim.

• Arkadaşlar ayarlardan insider katıl deyince sürüm ön izleme kanalı diye bişey çıktı.İndirme işlemini bunu seçipmi yapacağız?bide altta ön izleme derlemelerini almayı durdurma seçeneği var.Bu seçenek kapalımı duracak?

• Amd den bu özelligi açtıgımızda 2 monitörede görüntü gelmiyor bilginize arkadaşlar. Win 10 da rahatlıkla kullanabiliyordum.

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
  • Dostlar geliştirme kanalınımı seçiyoruz en iyisi bu mu?

• Arkadaşlar başta problem yoktu 10 15 dk lık kullanımdan sonra bozuldu sizce ne yapmak gerek.Bilgisayar masaüstünde ektan sürekli bi gidiyor bi geliyor yenileniyor tarzında ve fare işaretleyicisi dönüyor.Ctrl alt del den başka tepki yok maalesef

• luckylukegs L kullanıcısına yanıt
    Geliştirme kanalını seçerseniz, Güncelleme hemen gelir. Diğer şıklarda beklemeniz gerekir. Daha Beta aşamasına bile gelmedi.

• İndirip indirmemekte kararsız kaldım.Epey sorun yaşayanda varmış.

Benim Masaüstü PC'imde hiç sorun çıkmadı. Laptop PC lerde epey sorun çıkıyor diye okuyorum.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

anakartta olmalı yoksa açılmaz

• bekir3548 B kullanıcısına yanıt

Dostum bişey soracağım.Şuan benim epey bi steam epic oyunum var.Windows 11i insider ile kurunca bu oyunlarda otomatık yuklumu geliyor.Yoksa steami falan baştan kurup tekrar oyunları göstermekmi gerekiyor.Yani kurulum update şeklindemi oluyor yoksa windows 10daki herşey siliniyormu?

• Win 10 iso su taktım güncelleme kaldırdım düzeldi arkadaşlar ama win 10 a geri döneceğim

Steam epic oyunum olmadığı için bir yorum yapamayacağım. Kurulum Update şeklinde oluyor. Windows 10 daki her şey duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir3548 -- 30 Haziran 2021; 22:13:5 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.