Şimdi Ara

Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D ) güncellendi!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
5
Favori
22.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç telaşa kapılmayın PANİK yapmayın w10 kurulu pc lerin %99 da w11 çalışacak.

• W8.1 listesine baktım. 4. nesil Intel orada da yok.

• bende de desteklenmiyor diyor

çokta şeyimde değil açıkçası milyonlarca kullanıcı var böyle napıcaklar

başlat ortaya geldi diye işlemci ana kart vs mi değiştircekler

microsoft kendi ayağına sıkıyor aptal değillerse bu hatadan dönerler.

• 8600K
    16 gb 3600mhz ram
    500gb m.2 spectrix s40G
    GTX 1060
    MSI Z390 mag mortar
    Vardi ve desteklemiyor demişti anakarttan tpm açınca destekledi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim asus x99 delux kartta tpm soketi var ama biosa ayarlarına baktım orada bulamadım anakartın kitapçığında ayrı satılır diyor

• İnsanlar yanlış anladı bence, açıklanan işlemci listesi önerilen gibi birşey galiba. Redditde insanlar Phenom II ile bile çalıştırmışlar Windows 11'i. Merak etmeyin bence. Resim redditten.

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/o8439v/even_my_old_phenom_ii_supports_the_win11_wouldnt/

Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D  ) güncellendi!!!

• 10 YILLIK PC lere de W 11 yükletmeyecekler işte. Yeni sistem toplayacaksın yeni donanımlar alacaksın anakart işlemci ekran kartı vs. Anca o zaman W11 yükleyecez herhalde. Benim de pc 9 yıllık bende w10 kullanıyorum ben geçmeyi düşünmüyorum. Seneye falan yeni pc toplayabilirim belki o zaman w11 kullanırım.

• 1600 af'de durum ne? Aslında birebir 2600 olan işlemciyi amd 1600 olarak sattığı için destek yoksa çok komik olur.

• Bende i7-9750H var

Aygıt Yöneticisini Açtığımda ise Güvenlik Cihazları > Güvenilir Platform Modülü 2.0 var.

sanırım uyumlu oluyor

PC 2019 versiyon Acer Predator PH-317-53 dizüstü (İntel HM370 anakart)

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    İyi güzelde 5 yıllık pclerin suçu ne ayrıca donanım yetmiyorsa atom işlemcilere Windows 11 desteği nedir

• İ5 10400f ve msi b460m bazooka ile ryzen 3 3100 gigabyte b450 aorus elite v1 anakartım var. İkisinde de TPM var. İşlemci de destekliyor. Fakat microsoftun bu şekilde yeni donanım üzerine destek vermesi can sıkıcı. İleride düzeleceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Uyumlu tpm 2.0 destekli benim asus z170 pro gaming anakartta tpm 2.0 desteği var ama i7 6700k işlemci olduğu için olmuyor

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Yeni sisteme destek veriyorsa herkese yeni sistem dağıtsın ozaman alabilen var alamayan var ayrıca atom islemcilere windows 11 destektegi nedir bu şekilde olursa Windows 11 ile ayağına sıkar Microsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 26 Haziran 2021; 13:53:8 >
  • w10 2025'e kadar devam ediyor niye bu kadar panik yaptınız ki?

Bi tane başlat menüsü gelmiş w11'e başka bi olayı yok çok heyecan yapmışsınız.

ama işlemci desteklememesi saçma tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 26 Haziran 2021; 13:54:35 >
  • crawlers kullanıcısına yanıt
    4 sene sonra ne olacak peki ?

Zorunlu olarak yeni sistem almak zorunda kalacağız dolar artmisken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 26 Haziran 2021; 13:55:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt

4 sene sonra bakarız o zaman bu işlere.

ya microsofttan bahsediyoruz arkadaşlar, w11 çıkınca yükleyenlerin hepsi kanser olacak, bugdı vs. bi sürü şeyler uğraşacaklar. 2-3 sene sonra w11 tüm yamaları almış, herşeyi fixlenmiş olur o zaman geçeriz. ilk günden geçip kafayı sıyırmaya gerek yok. vista ve windows 8'li zamanları hatırlayın daha dün gibi.

• bu işlemci desteklememe olaylarının meltdown ve spectre ile alakası var mı acaba araştırmadım ama var mı araştıran?

• crawlers kullanıcısına yanıt
    Ben Windows 10 8.1ve 7 ve ilk çıktığında da kullanmaya başladım öyle sizin dediğiniz gibi aman aman sorunla karşılaşmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.