< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D ) güncellendi!!! (6. sayfa)
-
-
Blog windosdaki makaleye göre Windows Insider Blog
24 Haziran 2021'e kadar bilgisayarlarına Dev Channel'dan derlemeler yükleyen tüm Windows Insider'ların, bilgisayarları minimum donanım gereksinimlerini karşılamasa bile Windows 11 Insider Preview yapılarını yüklemeye devam etmelerine izin verilecektir.
Ancak, bu dikkat çekmek istediğimiz bazı önemli dengelerle birlikte gelir:
- Bu aygıtlar yeni donanım gereksinimlerini karşılamadığından, bu bilgisayarlarda Windows 11 deneyimini etkileyen ve düzeltilemeyen sorunlar ve hatalar olabilir.
- Windows 11 genel kullanıma sunulduktan sonra, bu bilgisayarlar gelecekteki Windows 11 Insider Preview yapılarını alamayacaktır.
Yükleme yapmak için ISO'ları kurcalamaya gerek yok makalede anlatıldığı gibi final sürüme kadar basit bir .reg dosyasıyla herkes yükleyebilecek. .reg dosyası ve kullanımı için tıklayın.
Ayrıca, Linkteki yazlımla hangi bileşenlerin geresinimi karşılamadığına bakabilirsiniz.
GitHub - rcmaehl/WhyNotWin11: Detection Script to help identify why your PC isn't Windows 11 ready
-
PC donanımı üreticileri çok zayıf kalıyor.
Ben ses kartı, wifi kartı, ekran kartı, ram, işlemci vsvs. aldiysam bunun yeni Windows için driverini çıkartmak zorunda. Hemde kendi sitesinden yayınlamak zorunda. Burada hangi üretici ürünün arkasında durursa artık hep o markadan alacağım donanımları.
Laptop alıyoruz. Kendi sitesine giriyorum. Driver bölümünde driverlar senede 1 ya güncellenmiş ya da guncellenmemis çıktığı gibi kalmış. 2016da çıkmış PC o driver ile kalmış.
Kardeşim sen guncellesene her ay driverini. Bundan sonra hangi üretici driverlarini aylık ya da 3ayda bir günceller o üreticinin ürününü kullanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim laptopda tp 2.0 olmasına rağmen yüklenemez diyor. i7 6. Nesil gtx 960m dx12 var. İlginç. Nedenini bilen var mı?
6.nesil olduğu için işlemciden kayıp ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Haziran 2021; 17:48:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sebebi nedir ki? Güncel işlemcilerin yaptığı neyi yapamıyor?
Millete yeni anakart yeni işlemci aldırmak microsoft öyle uygun görmüş ne alaka ise
Ryzen 5 3600, Gtx 1080, 16 gb 3000 mhz li bilgisayara windows 11 yüklenemiyorsa çıkarmasınlar bir zahmet. (Anakartta tpm 2 yok diye)
-
Ryzen 1600AF işlenci desteklenmiyor. Anakart asrock a320m-itx tpm yok. Çok saçma gerçekten... Donanımlar öküz gibi pahalı zaten, zar zor kazanıp f/p ürün araştırıp-alıp 4-5 sene götürsün istiyoruz, olaya bak sen...
-
1600 af ile 2600 aynı işlemci. ilerde güncellemeyle çalıştırmalı
-
Onu bende düşündüm hocam ama getirirler mi emin değilim. 6700K 7700K işlemcisi olanlar ne yapacak çok merak ediyorum. Hala canavar gibi işlemciler halbuki. Olan onlara oldu.
bizim için sıkıntı değil b450 çipset zaten. satarım 3600 çekerim. dediğiniz gibi intelcilere yazık oldu
-
Aynen olan bize oldu
Aynı setup'a sahibim şuan windows 11 kullanıyorum. Şu sızan iso dosyasını.
Yalnız home versiyon yüklü. Windows 10 lisansım da home versiyon olduğu için onu seçip yüklemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 25 Haziran 2021; 21:19:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LxdeAynı setup'a sahibim şuan windows 11 kullanıyorum. Şu sızan iso dosyasını.
Yalnız home versiyon yüklü. Windows 10 lisansım da home versiyon olduğu için onu seçip yüklemiştim.
usbden mi kurulum yaptınız yoksa masaüstünde setup dosyasına tıklayarak mı ? Secure boot veya tpm bypass etmenize gerek kaldı mı ? kurulum hakkında biraz detay verirseniz iyi olur ,teşekkür ederim.
-
Hocam usb'den kurulum yaptım rufus ile yazdım.
Sonra bios ayarından tpm ayarını aktif edip,o şekilde kuruluma devam ettim.
-
Merhaba sisteminizi yazabilirmisinizquote:
Orijinalden alıntı: LxdeAynı setup'a sahibim şuan windows 11 kullanıyorum. Şu sızan iso dosyasını.
Merhaba hocam tabi yazayım.
GA-A320M-DS2 Anakart
Ryzen 1200
8 GB Ram
RX560
-
Normalde sizin işlemciye o listede destek gözükmüyor kurarken sıkıntı çıktımı
Tpm aktif değilken hata verdi sonra aktif edince sıkıntısız kurdum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X