Çöplerden desteği çekmiş işte.Zaten onlarada silah zoruyla 11 e geç diyen yok.10 desteği daha uzun süre devam edecek. |
Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D ) güncellendi!!! (5. sayfa)
-
-
Hocam microst sitesindeki araçtan bakar mısınız Windows 11 destek durumuna? Merak eetim ben de TPM'ye sahip eski işlemcili cihazlara ne diyecek. Linkin en altında bulabilirsiniz aracı.
-
Madem çöp ücretini verinde yenisini alalım bariquote:
Orijinalden alıntı: Dark matterÇöplerden desteği çekmiş işte.Zaten onlarada silah zoruyla 11 e geç diyen yok.10 desteği daha uzun süre devam edecek.
I7 6700k neresi çöp i7 7000 serisinin neresi çöp sorunsuz kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben baktım bu bilgisayar Windows 11 çalıştırmak diyor destek yokquote:
Orijinalden alıntı: Yusuf_OzkanHocam microst sitesindeki araçtan bakar mısınız Windows 11 destek durumuna? Merak eetim ben de TPM'ye sahip eski işlemcili cihazlara ne diyecek. Linkin en altında bulabilirsiniz aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Haziran 2021; 15:58:21 >
orada çalıştıramaz yazıyor hocam 🤦♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 25 Haziran 2021; 16:4:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi b350m gaming pro ve ryzen 1600 var çalıştıramaz diyor çözümü yok mu bunun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 25 Haziran 2021; 16:16:13 > -
o zaman sıkıntı işte TPM'yi sallamışlar direkt işlemcileri çok kısıtlamışlar. Muhtemelen modlu Windows 11 kurabilir olacağız ama orijinal kuramamak ufukta gözüktü şimdiden maalesef. Şu olayın mantıklı bir açıklaması yok, güvenlik modülü olan pcyi işlemcisi eski diye destek vermemek çok saçma. Hadi eski işlemciler onlar, optimizasyon fln diyenler de 1 yere kadar haklı olabilirler ama 1600AF ile 2600'ün ne farkı var da 1600AF'ye destek yok merak ediyorum açıkçası.
-
7700 'ün öyle eski bir işlemci olduğunu sanmıyorum. bana kalırsa saçmalıktan ibaret bu işlemci desteği
Bazılarına göre cöpmüş
-
Bende R5 2600 var ama anakartın üstünde TMP 2.0 modülü yok şimdi Windows 11 yüklenir mi yoksa yüklenmez mi?
-
Yüklenmiyor
gigabyte a320m ds2 anakarta sahibim en ucuz a320 anakartlardan birisiydi zamanında sanırım, 1 adet tpm header mevcut anakart üzerinde ve bios ayarlarından amd cpu ftpm ayarını açtıkdan sonra windows çalıştır komutuna tpm.msc yazınca tpm aktif olduğunu gördüm aynı şekilde windows powershelli yönetici olarak çalıştırıp get-tpm yazınca tpmpresent : true yazıyor.Yani bu ucuz ve eski anakart ile tpm sorunu yaşamayacağım gibi görünüyor şuan. Fakat işlemcim ryzen 1200 olduğu için windows 11 desteklemiyor.Yinede indiriyorum bakalım windows 11 iso dosyasını, deneyip göreceğiz sonucu paylaşırım bu akşam.
-
Bekliyoruz hocam kurun bilgi verin burdan
zaten windows 10 ile beni bezdirdiler. 11'den hiç umudum yoktu. tpm de bahane olur benim için. emektar gtx 1060 ı yenilemek yerine gider gforce now + ps4 alırım. elimdeki pc de linux ile bi 5 yıl daha gider.
-
Andrew ShaidurovyoutubeHow to install Windows 11 leak to any PC. Installing on Core2Duo laptop from 2007https://www.youtube.com/watch?v=auSxZRYzzJg&feature=youtu.be
Adam core 2 Duo İşlemcili pc ye kurmuş Windows 11 :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Haziran 2021; 16:52:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Intel driver sunacak mı? Yoksa Microsoft ile anlaştığı için 6. 7. Nesil için W11 driveri çıkarmayacak mı?
Driver sorunu yaşatacak mi bize.
Windows 11 kurulmayacakki 6.7 nesil için Microsoft destek listesinde yok Windows 11 in
Destek listesinde olmayanlar kurulmuyor mu?
Bende 6.nesil var.
Direkt kuruluyor mu? Yoksa kurarken hata mı veriyor. Bir şekilde kurulur diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X