< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Windows 11 TPM 2.0 saçmalığı(Ryzen 1000 serisi testi geçememiş :D ) güncellendi!!! (4. sayfa)
-
-
Tpm bende var Asus ama işlemci desteği yok asus laptop var ona direk Windows 11 yükleniyor tpm desteğine olsa işlemci desteği olmadan bir işe yaramıyor tpm
O benmiyim yoksa :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Haziran 2021; 14:53:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oooo beyfendi selam nabıyonuz
-
A.s İyidir siz nasilsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Haziran 2021; 14:54:21 >
sistemi yetersiz geri kalmışlar win11 yükleyip boş eleştiri yapmasınlar diye güncel donanıma destek vermeleri iyi olmuş. windowsa helal olsun
-
iyi ne olsun hasan varya timegruard o çok övüyordu asus vs :D özledik onu bakalım gelecekmi
-
Anladım belki görür gelir
İyide hocam i7 6700k 24gb Ram gtx1060 256gb ssd yetersizmi Windows için ayrıca ben daha önce core 2 Duo 4gb laptopa Windows 10 kurup kullanıyordum şikayet etmiyordum parası olmayan ne yapsin yeni sistemi nasıl alsın şu zamandaquote:
Orijinalden alıntı: MysticDesignsistemi yetersiz geri kalmışlar win11 yükleyip boş eleştiri yapmasınlar diye güncel donanıma destek vermeleri iyi olmuş. windowsa helal olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Haziran 2021; 15:5:32 >
Islemci kurtarıyor tpm desteği varsa kurarsınız microsoftun sitesinde araç vardı Windows 11 destekliyormu diye
hp omen 17 an005nt leptop kullanıcısıyım
i7700 hq
16 gb ram
256 gb ssd
1050 ti var
bios ayarlarına girdim tpm ile ilgili 3 adet seçenek var fakat fiziksel olarak var mı yok mu bilmiyorum ayrı olarak işlemci desteğide gözükmüyor.
-
Windows Update aracılığıyla yapılan yükseltmelerde bunun zorunlu tutulacağını sanmıyorum. Desteklese bile çoğu kullanıcı bu ayarı açmayı beceremez.
-
İşlemci desteklemiyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-B5F071B04
Bu mesaj silindi.
ryzen 1200 windows11 desteklemiyor mu yani ? taş gibi 4 çekirdek işlemci böyle saçmalık olmaz
-
Aynen desteklemiyor
Bunu yazmak içine gelmiştimquote:
Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares
Hardfloor ve softfloor olarak iki gereksinimi var windows 11 in. Softfloor gereksinimleri uyarı niteliğinde hardfloor ise minimum. Şuan kontrolü softfloor tabanında gerçekleştiriyorlar. Gerekli bilgileri windows 11 reddit subunda bulabilirsiniz, 5-6 yıllık cihazların fişini çekmiyorlar yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni
Aynen desteklemiyorvardır kurmanın bir yolu ya youtube da gördüm adam antika core 2 duo işlemciye kuruyor windows 11'i çalışıyor bunda mı çalşmayacak çok saçma bence
-
Arkadaşalr BIOS'un Security kısmında TPM ile ilgili kısım "Hidden" olarak kayıtlı varsayılan olarak. İlk olarak onu "Avaible" yapıyoruz ve daha sonra karşımıza bir TPM ayarı daha gelecek "Disabled" olarak. Onu da "Enabled" yaptıktan sonra kaydedip çıkıyoruz. Bunu kesinlikle kontrol edin özellikle ryzen 2000 ve intel 8. nesi ve üstü kullanıp da Windows 11 desteklemez yazısı alanlar. Ve son olarak bence bu TPM işi nihai sürüm geldiğinde ortadan kalkacaktır, beta ve geliştirme sürecinde güvenlik için konulmuş da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Ozkan -- 25 Haziran 2021; 15:50:4 > -
Vardır elbet Microsoft resmi sitesinde yazan listede Windows 11 desteği olmayan işlemciler arasında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X