Şimdi Ara

windows 20 dakkada acilio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp masaustune kadar normal gelip masaustunde 20 dakka ölü gibi bekliyo..
    trojen spy filan yok zone alarm ile tarattim zaten 20 dakika gectikten sonra hersey normal calisio..
    event viewerdan baktıgımda DHCP ve SimpTcp hatalarından dolayı uzun sure servisleri yukleyemedigini göruyorum fakat bu servisleri kapatınca da internete baglanamiyorum ..
    baslangic turunu otomatikten manual e getirdim bu servislerin yine 20 dakka bekletti..ne yapmam gerekiyo (yeniden xp kurmak haricinde) ? ?

• Bi sistem geri yüklemesi yap düzelmeze çalıştıra msconfig yaz ve açılışda yüklenen programları kaldır
  • @Robinson_Crusoe
    sistem geri yukleme kapaliydi..normal acilirkenkinden farkli bisi yok msconfig startup ında
  • Kurulu harddisk bölümlerinden bir ya da daha fazlası fiziksel hasar görmüş (illa ki darbe yemiş olması gerekmez harddiskin) ve bazı bilgiler de o hasarlı bölümlere yazılmış olabilir. Bilgisayarım'da bütün partitionlara girebiliyor musun? Her partition için defragmentation yapmayı deneyebilirsin...
  • ozaman yeni xp kurmani öneririm benim sistemde delirmeye başladı yakında xp kuracam yeniden 1 senedir kullanıyorum hergün yoğun olarak
  • @efshane
    girebiliorm tum hdd lere ve partitionlarina..ya bisiler yapmistim sonra bazi ozellikler yok olmustu sonra xp cdsinden kaybolan seyleri geri yukledim sonra bu servisler sapitti boyle..
    hic sevmiorm win kurmayi ya o kadar programi tekrar kur ve tek tek ayarla pof..abi olmali bisiler ya 2 servisle basa cikamio muyuz yani simdi :)
  • bende hiç sevmediğimden okadar proğramı kurmak ölüm zaten tanımıyo olmuyor sorun çıkıyor hoşuma gitmiyor yani ama 1 senedir hoşafı çıktı xp min artık kurmak gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.