Şimdi Ara

Windows 2000 Server Mavi Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows Server 2000 ing. kurulu bir pc var, anakartı arızalı via chipsetli, aynı chipsetli anakart'la sistemi actık.. fakat arkadaşım sağolsun, güvenli modda chipseti yüklemeyi denemiş ve şuan açılmıyor mavi ekran veriyor hata kodu "0x0000007B" sorun yazılımsal yani en son yapılan işlem Safe Mode'da chipseti yüklemeye çalışılmış, şimdi ise Safe Mode ile de açılmıyor, eski haline nasıl giterebilirim ? Fabrika bilgisayarı yeniden sistem kuramam programcıları italyanmış ve herifler saat başına ücret alıyormış. yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinAltunoglu -- 18 Şubat 2010; 13:14:27 >

• acronis universal ile driversız imaj alıp tekrar o imajı kurabilirsiniz.
    internette acronis universal kullanımı vs diye aratırsanız net bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarion

Şu ekranda R ile kurtarnayı denediniz mi ?

http://www.practicalpc.co.uk/computing/windows/win2krec5.htm
    http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/229716

Win 2000 CD ile denemedim, ama BartPE BootCD ile chkdsk /r ve /f 'yi denedim olmadı. Sizin dediğiniz şekilde de deniyorum hemen.

• @clarion;

denedim ama olmadı maalesef.

zebani, senin dediğinle uğraşıyorum şuan umarım bi sonuç çıkar.

başka önerisi olan yokmu ?
  • f8 menüsünde hata ayıklama modu diye birşey vardı. onunla açmayı denedinizmi ?
  • Denedim onuda denedim.. :S

Şuan bozuk hali ile imajını alıyorum. Riskli olan şeyleri denicem Acronis Universal'ı bulabilsem.. zebani'nin dediği gibi imajı atarkan içinden driver'ları ayıklayabiliyosun araştırdım da çalışan rapid link bulamadım halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinAltunoglu -- 18 Şubat 2010; 16:20:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorunu hallemedik.. Win 2000 Server CD'yi internet'de baya aradım bulamadım bulduklarımın linkleri ölü, program sadece Win 2000 Server'da çalışıyor, ben yeni bir HDD'e Win 2000 Pro TR kurdum ama sonuc yok, calısmadı.. Eğer elinde "WINDOWS 2000 SERVER" olan varsa PM atarsa sevinirim. Acil bi durum..
  • Güzel kardesim bootable devices inaccesable dedigine gore diskinde bir sorun var. bartpe ve 2. bir disk ile yedeklerini alabiliyorsan al. diskinizin durumu cok iyi durumda degil gibi. windows advanced server elimde var fakat su durumda pek bir isine yarayacagini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Güzel kardesim bootable devices inaccesable dedigine gore diskinde bir sorun var. bartpe ve 2. bir disk ile yedeklerini alabiliyorsan al. diskinizin durumu cok iyi durumda degil gibi. windows advanced server elimde var fakat su durumda pek bir isine yarayacagini sanmiyorum.

Yedekleri aldım onlar da sorun yok, sorun program çalışmıyor. Disk'e ulaşabiliyorum yani. O mavi ekran da takılıp kalıyo. Neyse artık bakıcaz bi caresine eyvallah herkese.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.