Bildirim
windows 32 bit windows 7 yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
32 bit işletim sistemi hiç bir zaman 64 bite yükselmez. format atmaktan ve 0 kurmaktan başka çare yok. -
biraz daha acar mısınız?format atıp sıfır dan kurman lazım derken ne demek istedin. dediğim gibi elimde 32 bit lik vista var ve ben 64 bitlik windows 7 kullanmak istiyorum bu mümkün mü?
birde 32 bit vista da sistem özelliklerinde ram 4 gb olarak gözüküyor. şimdi ben 4 gb lık ramin hepsini kullanabiliyor muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budwieserFB -- 19 Ekim 2009; 20:19:23 > -
format atıp sıfırdan kurmanın başka tarifi nasıl yapılır ki?
vista home premumdan windows 7 home premiuma geçerken aynı dil ve bitte geçiş sağlanır. Ama yok ben sıfır windows 7 lisansı almak isterim dersen gidip 64bit lisans satın alırsın.
32bit'te 4gb'ı tamamen kullanamazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X