Şimdi Ara

Windows 7 7600 KB974431 update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7 7600 işletim sistemini kullanıyorum. Sürekli olarak güncelleştirme yüklüyor.Şu ana kadar da hepsini yükledi fakat KB974431 nolu güncelleştirmeyi yükledikden sonra sistemi açıp kapatıorum ve tam sistem açılırken Şu mesajı ALıorum:
    Failure configuring windows update.Reverting changes!! Aynı sorunu yaşayan varsa ve çözümü nasıl bilen varsa msglarını bekliorum:((

• Evet bende de aynı, "Windows 7 ANA KONU"da yazdım:http://forum.donanimhaber.com/m_29885855/mpage_118/tm.htm

Nette çözümler de buldum fakat olmadı... Fazla şikayet gelmediğine göre, demek ki başarılı bir şekilde bunu kuran çok kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 21 Ekim 2009; 3:40:21 >
  • aynı sorunu hem evdeki hem de ofisteki bilgisayarımda ben de yaşıyorum. umarım bir çözümü vardır

• BU ikisinide mi kurucaz x86 ve x64 ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKOO

BU ikisinide mi kurucaz x86 ve x64 ne oluyor?

x86 = 32 bit
    x64 = 64 bit

Aynı sorun bendede var , yapılandıralamadı dedi ve silip eski haliyle açtı güya ama o yüklemeden sonra pc kafayı yedi garip garip hatalar vermeler oyunlara girememeler fln
    Neyse artık tam sürümü bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 21 Ekim 2009; 19:17:50 >
  • Peki bu yukardaki winupdate agent'ı yükledin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 uptade (KB3081424)
    9 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki bu yukardaki winupdate agent'ı yükledin mi?

Hayır,dün denedim uptade yapmayı ve sonra pc saflaştı.Bu agent ile denemek lazım ama gerek yok bence şimdilik çok az kaldı tam sürüme, format yiyecek zaten gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 21 Ekim 2009; 19:44:03 >
  • tam sürüme gidecek derken? 22sinde piyasa çıkcak diye biliyorum ama bu update dosyasınada ayar çekerler mi acaba?
  • quote:

tam sürüme gidecek derken? 22sinde piyasa çıkcak diye biliyorum ama bu update dosyasınada ayar çekerler mi acaba?

devrik kurmuşum cümleyi . Düzeltirler heralde bilmiyorum ki görecez
  • ya ben şimdi bu sistemi yükleyeli 1.5 ay oldu bayada bişey yükledim format atarsam baya bilgilerim gidicek! Bu agent'ı yüklememi tavsiye edermisin?
  • quote:

ya ben şimdi bu sistemi yükleyeli 1.5 ay oldu bayada bişey yükledim format atarsam baya bilgilerim gidicek! Bu agent'ı yüklememi tavsiye edermisin?

Denemekte fayda var bir dene yada verileri hddye fln at
  • arkadaşlar windows 7 kb 974431 update hatası için sizlere yardımcı olabilirim ama biraz uzun beni msn adresinize ekleyin orda anlatayım

tugrul_3535@hotmail.com saygılarımla
  • Bugün çıkacak sürüm zaten 7600 arkadaşlar, yeni bişey beklemeyin ;) bizim çekip kullandığımız RTM diye geçen sürüm yani. RTM olmasının tek farkı marka PC leri üreten firmalara içlerine kendi yazılımlarını da ekleyebilmeleri için dağıtılan sürüm. Hani marka pc notebook felan alınca içinde kendi dvd si felan da olurya, mesela DELL pc lerde özelliklere girince DELL yazar, veya sistem kurtama DVD si felan olur. İşte hep bunlar şu an bizim kullandığımız RTM sürümlerin şu an piyasaya çıkacak olan sürümden yaklaşık 1-2 ay evvel PC üreticilerine dağıtılmasıyla oluyor. Onlarda kendi extra yazılımlarını ekliyip saatıkları cihazlan beraber veriyolar.

Yani kıssadan hisse, elinizde 7600 varsa, bugün çıkacak olandan değişik bişey beklemeyin, elinizdekinin tıpa tıp aynısı olacaktır.

Verdiğim update güncelemesini kurun.

En basitinden şöle düşünün, RTM piyasaya 2 ay evvel felan düştü, normal versiyonda bugün çıktı. Şimdi sizce bu MS 7600 sürümün üstüne ayın 21 ine kadar güncelleme mi yaptı ve ondan sonra 1 gece içinde kutusu, kabı, dağıtımı, ulaşımı, kitabı(manual), DVD sini bastı ertesi günede satışa sundu. Yoksa 2 ay dan beridir bu işlemler normal hızda yapıldı, kıtalar arası dağıtımları felan yapıldı da 22 sinde kullanıcılaramı satılacak.

Güncellemeler nette arkadaşlar, çıkacak sürümde felan değil yani.. Boşuna beklemeyin derim..

• tüm updateleri sorunsuz alıyorum kendi indiriyor yüklüyor güncelliyor :/ kullandığınız sürümlerde sorun olabilir ya da language pack yapılmışsa da sorun olabilir diye sanıyorum o verilen linktekini de kurmadım ayrıca
  • arkadaşlar bende de aynı sorun var sıkıldım artık dediklerinizi yaptım yine yemedi bende bu sorun 1 haftadan beri var bilgisayarı kapat diyorum ama her seferinde o güncelleştirmeyi kurmaya çalışıyo ve başaramıyo bi açılıyo zayen açılırken güncelleştirmeyi kuramıyo kapatıyo bu sefer açılırken yaptıklarını geri alıyo falan filan ne lan bu anlamadım zıkkım geldi valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Güncellemeden önce;

x86
    http://download.windowsupdate.com/windowsupdate/redist/standalone/7.4.7600.226/windowsupdateagent30-x86.exe

x64
    http://download.windowsupdate.com/windowsupdate/redist/standalone/7.4.7600.226/windowsupdateagent30-x64.exe

bunu kurun sonra güncelleme yapın.

Windowsupdate i güncelliyor bu verdiklerim. ;)

hocam kurdum bu dediğini fakat işe yaramadı malesef :(
    bu problem gerçekten sinir bozucu oldu artık...

• arkadaşlar, sorunu çözdüm.
    çözüm şu linkte anlatılmış, denedim ve iş gördü

http://www.chip.com.tr/forum/kb974431-yukleme-sorununun-cozumu_t134311.html
  • Malesef hiçbir yöntem işe yaramadı!.. Windowsupdate'i güncellemeyi başardım, olmadı. sfc ile de tarattım... Sonuçta update yine kurulmadı. (Üstelik bir 5 defa filan restart etti makina!)

Bir de windows ortamında son günlerde garip bir yavaşlama orataya çıktı bende. Sanki işlemciyi birşey meşgul ediyormuş gibi oluyor, fakat bakıyorum öyle bir proccess de yok... Ne windows 7'ymiş be!... Vallahi XP'yi özlemedim değil!
  • quote:

arkadaşlar, sorunu çözdüm.
    çözüm şu linkte anlatılmış, denedim ve iş gördü

http://www.chip.com.tr/forum/kb974431-yukleme-sorununun-cozumu_t134311.html

Arkadaşlar denedim ama bendede işe yaramadı acaba tuğrul'un çözümünü deneyen var mı? Ben aynen denedim yukarda arkadaşın dediğini sistem taradı ve restart attım sonra yükledim ve yine failure die hata verdi:(

Yok mu bunun bi çözümü vista sistemi yoruo die win7'yi yükledik buda update'le yoruo bizi:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKOO -- 23 Ekim 2009; 1:42:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.