Şimdi Ara

Windows 7 Açılışta Kendiliğinden Download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıcısıyım. Bilgisayarımı açtığım zaman modem bağlantısı tamamlandığında bazen(genellikle) kendiliğinden veri çekmeye başlıyor.(Normal internet bağlandığında çekilen paket veri boyutu gibi değil 10-15 sn de 12-13 mb oluyor ve bırakırsanız 90 mb a kadar gidiyor sonra duruyor genellikle önlemek için internet bağlantısını disable ediyorum sonra tekrar açıyorum düzeliyor öyle de düzelmezse modem res çekiyorum.) Görev yöneticisinde pek anormal bişiy göremedim servislerden windows update i durdurdum fakat hala devam etti. Çok büyük ihtimal virüs gibi geliyor bana ama belki bilgisayarımdaki bi program bana sormadan update yapıyor da olabilir diye düşünüyorum. Bu tür internetten veri çeken programları gösteren bir program var mıdır ? Daha önce virüsten korunmak için Kaspersky 2010 yüklemiştim ancak bilgisayarımın kapanışını 6 sn den 50 küsür saniyeye çıkarmıştı sildikten sonra da düzelmemişti onunla baya bi hasır neşir olmuştum ancak hallettim. Ondan sonrada sistemime virüs programı kurmadım. Eğer virüs programı önereceksenizde bu yazdıklarımı dikkate alarak önermenizi isterim. Bilgisayara format atmakta istemiyorum çünkü alınacak çok fazla yedeğim var onlarla uğraşmak istemiyorum. Yardım ederseniz minnettar olurum şimdiden teşekkürler.

• advanced system care pronun içinde networkmon isimli proğram mevcut.İşini görür umarım.
  • Kaspersky Internet Security 2011 ile hangi program ne kadar internet trafiği yapmış görebilirsin. eğer ters bir durum görürsen o programın internet bağlantısını kesebilirsin. bknz. alt taraflarda snagit adlı program engellenmiş durumda ben de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

Kaspersky Internet Security 2011 ile hangi program ne kadar internet trafiği yapmış görebilirsin. eğer ters bir durum görürsen o programın internet bağlantısını kesebilirsin. bknz. alt taraflarda snagit adlı program engellenmiş durumda ben de :)

ben daha önce kaspersky 2010 kullanmıştım ancak dediğim gibi bilgisayarımın kapanışını 6 snden 50 sn ye çıkarmıştı bunuda bi deneyeceğim senin dediğin gibi inş olsada bu kadar çok olmaz ilgine teşekkür ederim.

• ya arkadaşlar ben bu gün pc yi xp den win7 ye formatladım internetimi azctech wl230 dan sorunsuzca yapıyordum ama format atınca ZDCN50.dll programı yüklü olmadığından çalışmıyor dedi ne yapmalıyım başka nasıl kurabilirim bu meleti tekrar xp ye formatlamaktan başka :)
  • çalıştır>msconfig başlatma ayarlarına bakmanızda yarar var.

ayrıca kaspersky ile uğraşmayıp comodo fw yükleyebilirsiniz
  • eset 4 de de bağlantılar ve ip adresleri görülebiliyor benimde önceden dikkatimi çekmişti bu yaklaşık 90mb indiriyor microsoft un global internet sağlayıcıları ile bağlantısı sanırım ip adresinden internet sitesini bulmuştum global bi network şirketiydi ama adı aklıma gelmedi
  • arkadaşım dedıgın olayı gecenlerde bende yasadım evde yemek yerken yığene yemeğını yemesı ıcın gıt bılgısayarda oyun oyna dedım geldıgımde bı baktım masaustunde hıc ınternet sayfası yada güncelleme vb gibi bişey açık olmamasına rağmen sürekli veri alışverişi var interneti kapatıyorum açınca yine başlıyo inat ettim arkadaşın dediği gibi nod32'yi yukledım firewall ayarlarına girdim uzun bı ınceleme sonunda download yapılan bısey oldugunu farkettım gizli dosyaları göster dedim ve aramaya başladım en sonunda boyutu sureklı klasorde buyuyen bi dosya buldum windows program data bolumunde ben bulana kadar 150 mb'a kadar gelmıstı sıfırdan ustune gelıp sil dedım tabıkı olmadı bende sen görürsün diyip mod'u silip kaspersky kurdum trial olarak orda yaklaşık 5-6 tane truva atı-bikaç tanede trojen buldu kaspersky bunları sılıp yenıden başlatınca sorun kalktı ben bu şekılde hallettım
    biraz uzun bı yazı oldu ama neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

çalıştır>msconfig başlatma ayarlarına bakmanızda yarar var.

ayrıca kaspersky ile uğraşmayıp comodo fw yükleyebilirsiniz

gerçekten kaspersky ile uğraşmak istemiyorum comodo fw yi yüklüyorum şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.