Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (425. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Win 7 yi kurmak istiyorum ama ne hikmetse denediğim 32 ve 64 bit sürümde loading filestan sonra starting windows yazısı çıktıktan 2-3 saniye sonra donup kalıyor. Daha önce bu sisteme win 7 kurmuştum ama şu an kurulamıyor. Böyle bir sorun yaşayıp çözümünü bilen var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar, 64 bit win7 niye 32 bit win7 den daha geç açılır?
  • windows 7 usb 3 destegı son durum nedir arkadaslar destek geldimi yoksa beklemedemiyiz
  • windows 7 yi kaldırıp komple xp kuracagım.bana bu konuda acıl sekılde yardım edebılecek bırı varsa sevınırım.bunu yapmamın sebebı ıse şu.

exper 2.53 ghz 500 gb disk 4 gb ram

windows 7 yuklu.çok hızlı olan bılgısayarım durduk yere donma ve acılısta wındows sesı bıle tıtreyerek yanı agır acılmaya basladı.vıdeolar ızlenmez ve hıcbırsey yapamaz duruma geldı.yaklasık 10 kere format atıldı ancak yıne herseferınde aynı sorunu yapmaya basladı.bunun sebebı ne olabılır.bırde xp yukleyıp denemek ıstedım aynı sorunu yapacakmı merak edıyorum.donanımsal bır sorun olabılırmı boyle bırsey neden yapar anlayamıyorum yardım beklıyorum.yanı ne yaptıysam cozum bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar4141

windows 7 yi kaldırıp komple xp kuracagım.bana bu konuda acıl sekılde yardım edebılecek bırı varsa sevınırım.bunu yapmamın sebebı ıse şu.

exper 2.53 ghz 500 gb disk 4 gb ram

windows 7 yuklu.çok hızlı olan bılgısayarım durduk yere donma ve acılısta wındows sesı bıle tıtreyerek yanı agır acılmaya basladı.vıdeolar ızlenmez ve hıcbırsey yapamaz duruma geldı.yaklasık 10 kere format atıldı ancak yıne herseferınde aynı sorunu yapmaya basladı.bunun sebebı ne olabılır.bırde xp yukleyıp denemek ıstedım aynı sorunu yapacakmı merak edıyorum.donanımsal bır sorun olabılırmı boyle bırsey neden yapar anlayamıyorum yardım beklıyorum.yanı ne yaptıysam cozum bulamadım...

Merhaba,

Sizde donanımsal bir çakışma olabilir. Ramler ile özellikle. Yazılımsal bir çakışma da olabilir son zamanlarda şu programı yükledikten sonra böyle oldu veya şu kartı taktıktan sonra böyle oldu diyebileceğiniz bir sebebi var mı?
  • Arkadaşlar çok lanet bir hatayla karşı karşıyayım, ne yaptıysam bir türlü kurtulamadım.. Windows 7 açılış Logosunda donuyor ve bilgisayar açılmıyor. Detayları açtığım konuda bulabilirsiniz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
    http://forum.donanimhaber.com/m_45113480/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45113480
  • yoo donanımım gayet iyi arkadaşım, 4 gb ram e8400 işlemcim var.. ama gel gelelim beni çıldırtıcak geç açılması
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayos

Win 7 yi kurmak istiyorum ama ne hikmetse denediğim 32 ve 64 bit sürümde loading filestan sonra starting windows yazısı çıktıktan 2-3 saniye sonra donup kalıyor. Daha önce bu sisteme win 7 kurmuştum ama şu an kurulamıyor. Böyle bir sorun yaşayıp çözümünü bilen var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

windows 7 2 adet dvd yazmıstım sürekli sistemini iki diks ile formatlıyordum ama zamanla kullandıgım disk princo oldugu icin disk icindeki veriler bozulmus yüklemeye calistigimda windows kurulum ekranı acılırken mavi ekran olan kısımda kalıyor hardisk silme bölüm oluşturma bölümüne gelmiyordu yani yeni sistem oluşturamıyordum

hardiskten win7 iso dosyasını tekrar dvd yazdırıp sistemi formatladım sorunsuzca yükledi
    bu tür sorunları ıso dosyasının bozuk oldugu icin yapıyor farklı ıso dosyasını dvd yazdırıp kurulum yapın
    iso dosyaları degistirilmis programların ve güncellemelerin eklendigi paylasımda olan birden cok win 7 var kurulumu sorunsuzca yapmaz veya yapar ama sistem kitlenmeleri gibi hatalarla karsilasirsiniz onun icin oynanmamis win 7 iso bulun

quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Masaüstünde ve klasörlerin içerisindeyken fareyi sağ tıkladığımda explorer.exe hata veriyor. (Windows gezgini çalışmayı durdurdu)

Sorun imzası:
    Sorunlu olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: Explorer.EXE
    Uygulama Sürümü: 6.1.7600.16450
    Uygulama Zaman Damgası: 4aeba271
    Hata Modülü Adı: msvcrt.dll
    Hata Modülü Sürümü: 7.0.7600.16385
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4a5bda6f
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 0000abc7
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

Çözüm yolu bilen varmı ???

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

linkteki program ile hatanın ne oldugu bak
    http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
    Hata ntoskrnl.exe windows 7 cd ile kopyalamayı dene

C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe win7 64 bit tr bu dosyayı upload edermısınız 5 mb
  • Win 7 Pro TR 64 bit ntoskrnl.exe :

http://hotfile.com/dl/89553342/140d9c2/ntoskrnl.exe.html

umarım problemini çözersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Win 7 Pro TR 64 bit ntoskrnl.exe :

http://hotfile.com/dl/89553342/140d9c2/ntoskrnl.exe.html

umarım problemini çözersin.

tesekkür ederim yükleyip deniyicem olmazsa farklı bir win 7 bulup deniyecem
  • Arkadaşlar yeni sistem topladım.
    AMD Athlon II X2 3.0 Ghz
    Sapphire ATI Radeon HD5570 512 MB GDDR5 DX11
    2 GB 1333 Mhz DDR3 Ram

Bu sistemle özellikle ekran kartı DX11 olduğu için 7 kullanmak istiyorum fakat XP ve 7 arasında performans farkı olur mu bu sistemde?
  • Kusura bakmayın yanlış yerde soruyorsam kusura bakmayın interneti kapatmak istiyorum. Şu şekilde dizüstü ile kablosuz olarak net e giriyorum ama ben evde yokken net e giriyorlar bunu engellemek istiyorum ama tekrar açmam gerektiğinde de acacaglecek şekilde kapatman lazım bunu nasıl yapabilirim özetle internet i nasıl kilitleyebilirim
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Arkadaşlar yeni sistem topladım.
    AMD Athlon II X2 3.0 Ghz
    Sapphire ATI Radeon HD5570 512 MB GDDR5 DX11
    2 GB 1333 Mhz DDR3 Ram

Bu sistemle özellikle ekran kartı DX11 olduğu için 7 kullanmak istiyorum fakat XP ve 7 arasında performans farkı olur mu bu sistemde?

Windows 7 icin rem yeterli ama oyun oynamak icin en az remi 4 gb yapmalısın daha iyi performans icin azda olsa dx 10 göre dx11 farkını görürsün

@fatih86
    Windows 1055 kodlu hatası bekliyorum 5 saattir hata vermedi rem cl orjınal ayarlarını 5 4 4 15 yapmıstım ama otomatık te bu deger 6-6-18 de suan yani bios safe mod yaptım windows update kapadım sımdılık sorun yok
  • sp1 i kurduktan sonra win update te dil güncelleştirmeleri + önerilen güncelleştirmeler görünmüyor, bunun çözümünü bilen varmı?
  • SP1 henüz beta aşamasında, değil mi?
  • Sp1 betadir ben kurmadım acelem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Sp1 betadir ben kurmadım acelem yok

Arkadaslar bu SP1 ciktiginda bir klasordeki dosyalari manuel olarak siralayabilecek miyiz? Win7 nin buyuk yanlislarindan biri bu.
  • Teşekkürler.
  • forumu inceledim de bazı arkdaşlar kurulumla ilgili sorunlardan bahsetmiş,usb deb mi kursak dvd ye mi yazsak falan filan,windows 7 (hangi sürümü olursa olsun farketmez) kurmak için size bildiğim en faydalı en ucuz ve en güvenilir yöntemi anlatmak istiyorum.
    tek işletim sistemi kurmak için sırasıyla;

1-önce elimizde windows 7 nin ıso dosyayı olmalı,bunu bir yerden bulup c ye masaüstüne kopyalayın

2-PowerISO 4.7 programını indirip kuralım.

3-aslında power ıso kullanımı resimli anlatım deyip kendiniz baksanız hemen yaparsınız ama ben yıne de anlatayım

masaüstündeki windows 7 ıso dosyasının üzerinde sağ tıklayıp önce POWER ISO yu buluyoruz onada tıkklayıp sürücü driver herneyse seçmek için MOUNT ..C,D,G,H,I artık karşısında hangi harf varsa onu seçiyoruz ve ıso dosyasını o seçtiğimiz yere yerleştiriyoruz.

4-şimdi ya kendiliğinden setup dosyası açılacak yada siz bilgisayarıma girip o en son power ısoyla kurudğunuz sürücüye girerek setup dosyasını tıklıyorsunuz ve kurulum başlıyor eski sistem silniyor yerine windows 7 geliyor.

ha bu arada windows 7 yi kurmaya başlamadan önce mevcut işletim sistemindeyken internetiniz bağlı olsun,kurulum başlayınca güncelleme seçeneğini es geçin daha sonra yapmak için birde kurulum başlayınca windows 7 size kurulumun nereye (c,d,vs)nereye yapılmasını istediğinizi soracak.siz karşınıza çıkan o custom seçeneğini seçmelisiniz.eski sistemi xp yada vista silmek istemiyorsanız mevcut işletim sisteminizin kurulu olduğu alandan başka biryeri xp yada vista c de ise siz win.7 yi d ye kurun ama eskisi kalmasın diyorsanız c ye kurun.

kurulum bitince driver yükleme derdiniz kalmayacak windows 7 hepsini halledecek.ilk etapta ekran dili ingilizce ama denetim masası (control panel) den dil ayarlarına gelip türkçe dil paketini yükleyebilirsiniz. kolay gelsin
  • SP 1'den haber var mı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.