ikiside dogru BOX ürünlerde iki versiyonda DVD olarak mevcut (32*64bit) yalnız CDKEY bir tane oldugu için birini kurabılırsınız en ucuz olan yerden alın derım ben
quote:
Orijinalden alıntı: HNY
Bana da yardım eder misiniz ? OEM almak istemiyorum.Kutulu alacağım.64 bit.
Araç çubuğundaki sabit programlara sağ tıklayınca en son açtığım dosyalar listeleniyor bunu nasıl engelleyebilirim?
Konu hakkında bilgisi olan yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: bwhiteshark
quote:
Orijinalden alıntı: bwhiteshark
Merhaba,
Araç çubuğundaki sabit programlara sağ tıklayınca en son açtığım dosyalar listeleniyor bunu nasıl engelleyebilirim?
Konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Görev Çubuğunda boş bir yere sağ tık > Özellikler > Başlat Menüsü tab'ına girin.
Gizlilik bölümündeki iki kutucuğun içini temizleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Furkán
Öncelikle herkese merhaba. Windows 7 ilk çıktığından beri sistemimde windows 7 kurulu. Benim bir sorunum var, bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim.. Sistemimde Creative SBS-A500 5.1 Ses sistemi takılı. Fakat hoperlörlerimin sadece 2sinden ses geliyo. Bu zamana kadar ses kartının hoperlör doldurma seçeneğini aktif edip kullanıyordum ve tüm hoperlörlerden ses alıyordum fakat bu seçeneği işaretlediğimde ses kalitesiz çıktığı için rahatsız edici bir durum olmaya başladı. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
EDİT: XP kullandığım zamanlarda böyle bir hatayla karşılaşmıyodum..
Yokmu arkadaşlar bunun bir çözümü ?
Daha önce de sormuş olabilirim ama paneldeki sistemle XP mi 7 mi?
quote:
Orijinalden alıntı: pwnzs
O sistemle XP'den daha fazla performans alırsın..
quote:
Orijinalden alıntı: Furkán
quote:
O sistemle XP'den daha fazla performans alırsın..
Sağol dostum, yine de tavsiyelerinizi bekliyorum çoğunluk ne derse o.
quote:
Ben de XP diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
Gerçekten çok iyi herkeze tavsiye ederim xp ve vista bitmiştir...
aynen katılıyorumm
quote:
Orijinalden alıntı: djyargıç
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
Gerçekten çok iyi herkeze tavsiye ederim xp ve vista bitmiştir...
aynen katılıyorumm
ama nedense win7 çıktıgından beri kullandım faka bu sıralar büyük bi sorun yaşıyorum. format atmaya çalışıyorum ama atamıyorum. bıostan ilk okumayı cdrom ama gene olmuyor. biosu güncelledim olmadı. tek ram ile dene dediler dene dim olmadı lütfen yardımmmmmm
bende xp ölmez diyordum ama win 7 yi yapmış adamlar
Masaüstünde ve klasörlerin içerisindeyken fareyi sağ tıkladığımda explorer.exe hata veriyor. (Windows gezgini çalışmayı durdurdu)
Sorun imzası: Sorunlu olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: Explorer.EXE Uygulama Sürümü: 6.1.7600.16450 Uygulama Zaman Damgası: 4aeba271 Hata Modülü Adı: msvcrt.dll Hata Modülü Sürümü: 7.0.7600.16385 Hata Modülü Zaman Damgası: 4a5bda6f Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Uzaklığı: 0000abc7 OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: 0a9e Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Ek Bilgiler 3: 0a9e Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Arkadaşlar bu konu başlıgı muhteşem olmuş belli ama 8-10 sayfa rastgele okuduktan sonra pes ettim zaman darlıgından.Eger Win 7 nin (internetten indirdim) usb hafıza veya usb HD ten nasıl kurulduguyla ilgili ayrıntılı bir anlatım geçmişte yapıldıysa , kusuruma bakmadan sayfasını , yapılmadı ise tarifini rica edeceğim.Şimdiden teşekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: åziz
Selamlar
Win7 32 bit ve 64 bit kurdum ama ikiside aynı sorun oldu, kurulum başlıyor her şey tamam en son seçenege gelip kurulum tamamlanıyor diyor Pc yi yeniden başlatıyor ama PC açılmıyor.
Şimdi Vista 64bit kullanıyorum @6600 İşlemci 4GB ram 8800 GT ekran kartı EP35DS3R Anakart. Sorun heralde Xfi Extreme Ses Kartı ve Avermedia Super007 TV kartından kaynaklanıyor (hata mesajının birinde görmüştüm)
DVD yi 32 bit kullanan birinden aldım 64 bit bende vardı CD de özellikle 32bitte sorun kesin yok.
Çözüm önerisi olan (yada bir yerlerde hata mı var?)
4-5 Win7 denemesinden sonra Vistada devam ediyoruz
Arkadaşlar selam,
Yeni windows 7 ultimate 64 bit kurdum fakat bazı güncelleştirmeleri inatla yapmıyor ve sürekli yeniden başlattırıyor restore ettiriyor neler yapabilirim?
Selamlar Win 7 Starter'ı Ultimate'e yükseltmek istiyorum. Format atmadan yükseltebilir miyim? ETA7 muhasebe programı kullanıyorum. Tekrar servis çağırmak kurdurmak para vermek istemiyorum. Mümkün müdür?
Merhaba; 2 diski raid 0 yapacam, windows 7 yi normal olarak mı kurulum yapacam? Herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?
Arkadaşlar pencerelerin başlık kısmı ve alt taraf saydam.Bunun sadece üstteki başlık kısmını nasıl normal yapabilirim? Vistada sanırım böyle birşey oluyordu tam ekran olunca.Windows 7 de de oluyor mu?
bende resim 4 ten sonra "Gerekli disketiniz, CD-dvd sürücü aygıtı eksik, Sürücü disketinizin CD-DVD veya USB flash sürücünüz varsa şimdi takın. NOt: Windows yükleme medyası CD/DVD sürücüsünün bu adımdan güvenle çıkabilirsiniz" boyle bi hata veriyo usb den atıyorum formatı bide usb için cmd den yaopılması gerekn tum ayarları yaptım bide biostan first boot device ı USB-HDD seciyorum . USB-FDD secince boot ekranında bootmgr die bi hata veriyo. pc de su an pardus yuklu. yardımcı olursanız seivinirim.
C'yi sildikten sonra Windows 7 cd sürücüsünü taktığımda cd'yi kabul etmiyor. C silik olduğundan da mecburen önceki xp yi yükleyip açık durumdayken 7'yi üzerine kurduğumda oluyor.
1. İlk format attığım dvd nin kopyası olması rağmen neden kabul etmiyor? 2. Xp üzerine kurulduğunda performansı etkiler mi?