Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (426. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SP1 Final sürümü imzalanmış duyduğumuza göre.Fakat ne zaman sızacağı belli değil.SP1 genel dağıtım Şubat'ta olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

SP1 Final sürümü imzalanmış duyduğumuza göre.Fakat ne zaman sızacağı belli değil.SP1 genel dağıtım Şubat'ta olacak.

1-2 haftaya kalmaz sızar o kesin
  • quote:

SP1 Final sürümü imzalanmış duyduğumuza göre.Fakat ne zaman sızacağı belli değil.SP1 genel dağıtım Şubat'ta olacak.

Dosyalari tasiyarak manuel olarak siralayamama sacmaligi duzeltilecek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Dosyalari tasiyarak manuel olarak siralayamama sacmaligi duzeltilecek mi acaba?

O konuda bir bilgim yok arkadaşım.
  • ACİL ..... selamlar arkadaslar 4kez win 7 kurma deneyimim. fakat yine hüsran 32bit 64bit 3farklı Cd ile denedim olmuyor,en son denememde 4-5 kez yükledim olmadı bugün firmadaki bilgi işlemdeki arkadaşdan win7 32bit cd aldım yine olmuyor bu gece 3 kurulumum:) kurulum tamamlanıyor tüm aşamalar bitip yeniden başlatılıyor diyor acîlıp win 7 logosu gecip siyah ekranda kalıyor VİSTA 64 bit kullanıyorum 4Gb ram Q6600 islemci 8800gt ekran ep35ds3r anakart var her kurulumu yaptim ama win7 yıldırdı. bir yerde hata mı yapıyorum eksik bişeyler mi var ACİL ÖNERİ telefondan baglandığım için fazla araştıramıyorum Yardım..........
  • Problemi tam olarak bilmiyorum fakat BIOS ayarlarına bakmanızı öneririm. Belki bios update de gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm
    Problemi tam olarak bilmiyorum fakat BIOS ayarlarına bakmanızı öneririm. Belki bios update de gerekebilir.

bios güncel olması lazım, kotrol edecegim ne olabilir
  • merhaba arkadaşlar,
    benim windows 7 çöktü (herhalde microsoft öptü beni banladı )
    kurmaya çalışıyorum şimdi. sürücüyü yükle deyince
    ''sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklemek için sürücü dosyalarını içeren yükleme medyasını yerleştirin ve tamam'ı tıklatın.
    NOT: yükleme medyası bir disket, cd, dvd, veya USB flash sürücüsü olabilir.''
    diye hata veriyor sonra gözattan dvd yi göstersemde kurmuyor
    bu sorunu nasıl halledebilirim. bilen varsa cevap yazsın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkas

merhaba arkadaşlar,
    benim windows 7 çöktü (herhalde microsoft öptü beni banladı )
    kurmaya çalışıyorum şimdi. sürücüyü yükle deyince
    ''sabit diskinize erişmek üzere gereken aygıt sürücüsünü yüklemek için sürücü dosyalarını içeren yükleme medyasını yerleştirin ve tamam'ı tıklatın.
    NOT: yükleme medyası bir disket, cd, dvd, veya USB flash sürücüsü olabilir.''
    diye hata veriyor sonra gözattan dvd yi göstersemde kurmuyor
    bu sorunu nasıl halledebilirim. bilen varsa cevap yazsın lütfen...

Aşağıdaki konuya bir göz atın:

http://forum.donanimhaber.com/m_35962746/tm.htm
  • SP1 imzalandı ama yayınlanmıyor bence IE9'u da bitirip SP1'in içine ekleyip öyle yayınlıcaklar.
  • Bence iç içe yayınlanmaz. Aslında benim düşüncem SP1, WLM2011 ve IE9'un birlikte çıkmasıydı. Ama iç içe yayınlanmaz. Ya aynı zamanda çıkar ya da benim görüşüm IE9, SP1'den sonra çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

SP1 imzalandı ama yayınlanmıyor bence IE9'u da bitirip SP1'in içine ekleyip öyle yayınlıcaklar.

SP1 RTM daha imzalanmadı :)

şu anda çıkan en son sp1'li build:
    7601.16916.101231-2100

yani tarihine bakılırsa MS hala çalışıyor :)

IE9 RC sürümü de 28 Ocak'ta dağıtılacak.Yani bitime daha var gibi.
  • arkadaşlar çok acil bir sorunum var ne denediysem olmadı internetteki tüm codecleri playerları denedim media centerın mkv dosyalarını görmesi için gerekli olan regedit dosyasını da yükledim ancak yine de mkv dosyalarını herhangi bir playerla açamıyorum windows 7ye özel bir durum sanırım lütfen yardım edin çok çaresiz bir durumdayım
  • @alicans35, o zaman ikisi içinde en az bir ay daha beklicez gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draek

arkadaşlar çok acil bir sorunum var ne denediysem olmadı internetteki tüm codecleri playerları denedim media centerın mkv dosyalarını görmesi için gerekli olan regedit dosyasını da yükledim ancak yine de mkv dosyalarını herhangi bir playerla açamıyorum windows 7ye özel bir durum sanırım lütfen yardım edin çok çaresiz bir durumdayım

K-Lite codec pack + VLC player denediniz mi?

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

@alicans35, o zaman ikisi içinde en az bir ay daha beklicez gibi görünüyor

Evet biraz öyle olacak sanırım
  • quote:

arkadaşlar çok acil bir sorunum var ne denediysem olmadı internetteki tüm codecleri playerları denedim media centerın mkv dosyalarını görmesi için gerekli olan regedit dosyasını da yükledim ancak yine de mkv dosyalarını herhangi bir playerla açamıyorum windows 7ye özel bir durum sanırım lütfen yardım edin çok çaresiz bir durumdayım

GOM diyorum :)
  • quote:

bende k-lite var, tıkır tıkır çalışıyo. onun yetişemediği yerlerde gom giriyo devreye
  • cvplar için teşekkürler arkadaşlar nerdeyse bütün codec ve player kombinasyonlarını denedim 64 bit olanları tabiki yine de en fazla siyah bi ekrana kadar açabildim yine açılmadı yani dosyalar bozuk değil arkadaşın win7de sadece k lite 6.7.0 indirdik ve çalıştı hem de media player da. ben bir çok şey denememe rağmen açılmadı
  • Konuyu canlandıralım biraz :)

Windows 7 SP1 ile ölçülen Directx 11 performansları grafiği:

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • Windows 7'yi bırakın Windows 8'e bakın.

Build: 6.2.7867

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 6 Ocak 2011; 14:58:01 >
  • 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.