Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (428. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit: Başlat'a winver yazıp görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 14 Ocak 2011; 21:42:32 >
  • SağolunŞu önceki sayfadaki gibi about windows sayfası nasıl açılıyordu hatırlayamadım da
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak

"-benim versiyonda 6.1 ve 7600 yazıyor ben de yükleyebilir miyim?

"-ayrıca wow küreği bu eklenti ile gider mi?

• Evet yükleyebilirsin. versiyon 6.1.7601.17514 olarak değişicek.
  • sp1 rtm Türkçe olarak bir yerlere sızmış durumda. dosya boyutu 64 bit 903mb, 32bit 537mb. piyasaya çıkacak olan derleme mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 15 Ocak 2011; 4:25:34 >
  • yükledim gitti bende bios modifiyeli olduğundan lisansda falan da bir sorun çıkmadı
  • Performans yorumlarınızı alalım? İlerleme mevcut mu?
  • Bir fark yok gibi
  • Arkadaşlar ing Windows 7 Ultimate de Türkçe paketi deniyorum Güncelleme ilede sonradan eklenen .cab ile denedim yarıda başarısız hatası alıyorum.MSI yükleme paketli olan varmış onu nerden temin edebilirim acaba?
  • ya arkadaşlar win 7 CD'siz format atmak istiyorum.sadece C sürücüsüne format atmak istiyorum...pc güvenli kip'de açılıyor bazen..MS-DOS'tan falan nasıl atılıyor format...bi de MS-DOS'tan format attım diyelim.tekrardan windows 7 gelir mi ? yani CD elimde yok kendi kendine win 7 nasıl gelir formattan sonra?saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmiyagi

ya arkadaşlar win 7 CD'siz format atmak istiyorum.sadece C sürücüsüne format atmak istiyorum...pc güvenli kip'de açılıyor bazen..MS-DOS'tan falan nasıl atılıyor format...bi de MS-DOS'tan format attım diyelim.tekrardan windows 7 gelir mi ? yani CD elimde yok kendi kendine win 7 nasıl gelir formattan sonra?saygılar....

Belki bu işine yarayabilir usb diskin ve giriş varsa

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45893698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 18 Ocak 2011; 15:22:34 >
  • konu da açtim ancak buraya da yazayım.Acer 5741G laptop im var.Format atmak istiyorum.Windows 7 ultimate 64 bit kurulum dvd sini taktim, dili seçtikten sonra 'şimdi yükle' ye bastim.Ancak 'kurulum başlıyor' da 1.30 saat bekledi ve hiçbir şey olmadi.Nasil çözebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

konu da açtim ancak buraya da yazayım.Acer 5741G laptop im var.Format atmak istiyorum.Windows 7 ultimate 64 bit kurulum dvd sini taktim, dili seçtikten sonra 'şimdi yükle' ye bastim.Ancak 'kurulum başlıyor' da 1.30 saat bekledi ve hiçbir şey olmadi.Nasil çözebilirim ?

En az 4 gb'lık bir flash diskiniz varsa elinizdeki DVD'nin boot edilebilir imajını alın yani ISO dosyası haline getirin.( UltraISO programı ile yapabilirsiniz) Daha sonra Windows 7 USB DVD Tool isimli programı kullanarak boot edilebilir ISO dosyanızı flash diskinize aktarın ve boot menusunden USB BOOT seçeneğini seçekerek USB flash disk üzerinden formatlamaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 20 Ocak 2011; 20:04:59 >
  • Arkadaslar yeni kasa aldim windows 7 64 bit kurdum.hangi programlari yuklemeliyim 64 bit uyumlu acilista cqlisacak yardim edermisiniz.Magic ISO 64 bitte calisiyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

Arkadaslar yeni kasa aldim windows 7 64 bit kurdum.hangi programlari yuklemeliyim 64 bit uyumlu acilista cqlisacak yardim edermisiniz.Magic ISO 64 bitte calisiyormu.

Hangi programları yükliyiceginiz biz bilemeyiz sizin işinize yarıyacak programları yükleyebilirsiniz. Yüklemek istediğiniz programların varsa 64-Bitlerini yükleyin. Eğer yoksa 32-Bitleride sorunsuz çalışıcaktır.

Magic ISO programının 64-Biti yok fakat sitesinde 32-bitinin 64-bit windows 7 ile uyumlu olduğu yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 20 Ocak 2011; 20:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

konu da açtim ancak buraya da yazayım.Acer 5741G laptop im var.Format atmak istiyorum.Windows 7 ultimate 64 bit kurulum dvd sini taktim, dili seçtikten sonra 'şimdi yükle' ye bastim.Ancak 'kurulum başlıyor' da 1.30 saat bekledi ve hiçbir şey olmadi.Nasil çözebilirim ?

En az 4 gb'lık bir flash diskiniz varsa elinizdeki DVD'nin boot edilebilir imajını alın yani ISO dosyası haline getirin.( UltraISO programı ile yapabilirsiniz) Daha sonra Windows 7 USB DVD Tool isimli programı kullanarak boot edilebilir ISO dosyanızı flash diskinize aktarın ve boot menusunden USB BOOT seçeneğini seçekerek USB flash disk üzerinden formatlamaya çalışın

bunu 8 gblık hafıza kartı ile yapabilr miyiz ?
  • Hiç denemedim ama belki yapilabilir. İsterseniz deneyebilirsiniz.
  • dell 1525 e w7 kurmak istiyorum ama nafile, daha önceden wista vardı. Boot seceneklerini cd-dvd ye ayarlı. ilk once "Windows is loading files..." ekrani cikiyor. Bu ekrani kisa bir surede geciyor ve ardindan "Starting windows" yaziyor burayi da geciyor ve hicbir simgenin olmadigi bos masaustu geliyor. Burda ise sadece fareyi oynatabiliyorum baska hicbir sey yapamiyorum. burada donup kalıyor.... aynı dvd lerle başka pc lere w7 kurdum dvd lerde sorun yok.. cihazın dvd yazıcısında da bir sorun yok... ramlari de değiştirdim... harddiskte mi acaba sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 23 Ocak 2011; 4:02:52 >
  • gençler herkese selamlar...6 aylık bir ara vermek zorunda kaldım bilgisayarıma(askerlik).
    şu an win 7 64 bit ultimate hala sorunsuz çalışıyor.ilaçlı tabi.güncelleme falan yapmadım hç.sp1 çıkınca onu yükleyeyim diyorum.yükleme yaparsam ilaç bozulur mu? böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.