Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carman1tr

gençler herkese selamlar...6 aylık bir ara vermek zorunda kaldım bilgisayarıma(askerlik).
    şu an win 7 64 bit ultimate hala sorunsuz çalışıyor.ilaçlı tabi.güncelleme falan yapmadım hç.sp1 çıkınca onu yükleyeyim diyorum.yükleme yaparsam ilaç bozulur mu? böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

teşekkürler.

Bende güncelleme yaptıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.. Yaşansa bile güncel bir ilaçla sorunu rahat bir şekilde çözeriz.
  • aylardır söylüyorum kaç kere denedim oldu bunlara hiç gerek yok !
    usp belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirin DVD ninzin içindeki bütün içeriği "gizli dosyalarda dahil olmak üzere" kopyalayıp direk flash belleğinize yapıştırın daha sonra takın usp belleği yeniden başlat olay budur yok onu yap yok bunu yap bir deneyin şunu göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

gençler herkese selamlar...6 aylık bir ara vermek zorunda kaldım bilgisayarıma(askerlik).
    şu an win 7 64 bit ultimate hala sorunsuz çalışıyor.ilaçlı tabi.güncelleme falan yapmadım hç.sp1 çıkınca onu yükleyeyim diyorum.yükleme yaparsam ilaç bozulur mu? böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

teşekkürler.

Bende güncelleme yaptıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.. Yaşansa bile güncel bir ilaçla sorunu rahat bir şekilde çözeriz.

o zaman devam.
    teşekkürler..
  • BİLGİSAYARIMDA OYUN yukluyorum resımdekı hatayı verıyo :(

daha önce hiç böyle yapmıyordu sizce sebebi nedir lütfen yardım

yükledıgım oyunlar

german truck simulator

euro truck simulator

18 wheels of steel haulin

bu 3ündede aynı yazı gelıyo aynı hatayı verıyo

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

bu oyunu XP olan masaüstüme yukledım sorunsuz çalıştı ama w7 de defalarca aynı hatayı verdı :(
  • Şuan en son çıkan sürüm ve en kararlı sürüm hangileridir bilgilendirirmisiniz geçiş yapmak istiyorum yıllar sonra lap topta win7 basic var iş görüyor ama masaüstüme ultimate kurucam 64 bit-32 bit arasında kararsızım ?
  • Ultimate'e gerçekten ihtiyacınız varsa kurun. 64 bit için hala erken olduğunu düşünüyorum. işyerimde kullandığım programlardan bazıları çalışmıyor 64 bitte. çok farklı programlar kullanmıyorsanız 64 bit olabilir tabiki.
  • Merhabalar,
    Acil bi sorunum var; Windows 7 de internet çok yavaş, hele download yerlerde... 20 kb dan yukarı çıkmıyor indirme hızı deli olucam.
    internetim 1mb sınırsız ttnet.
    Bu sorun 2 bilgisayarda da var.
    Notebook da starter yüklü t4500 cpu ve 2gb ram var hem wirelessda hemde kabloda aynı hızda indiriyor.
    masaüstüne şimdi ultimate kurdum, daha önce xp kullanıyodum dedim bi deniyim yenilik lazım. Xp de 120 olan download hızı bunda da 20 lerde. 30 mb dosyayı 1 saatte indiriyor....!! (p4 3.00 ghz ve 1 gb ram var makina çok rahat kasılma yok ancak bu downloadlar neden böyle anlamadım)
    Sizde de aynı mı? windows 7 nin sorunu mu bu acaba?

çok acil cevap bekliyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
  • indidiğiniz siteye göre değişir download hızı ben 900 kb 1000 kb görebiliyorum 8 mb hız ile yani bu 1/10 dan fazla yapar sizinde 100 kb 120 gb görebilmeniz gerek daha önce 1 mb net kullanıyordum rahatlıkla görebiliyorum 130 140 kb ı saniyede

idm yi kurun birde öyle deneyin direkt olarak ie ile indirmeyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

indidiğiniz siteye göre değişir download hızı ben 900 kb 1000 kb görebiliyorum 8 mb hız ile yani bu 1/10 dan fazla yapar sizinde 100 kb 120 gb görebilmeniz gerek daha önce 1 mb net kullanıyordum rahatlıkla görebiliyorum 130 140 kb ı saniyede

idm yi kurun birde öyle deneyin direkt olarak ie ile indirmeyiniz

bütün sitelerde böyle, idm zaten kullanıyorum aynı sorun var, ayrıca şimdi firefox kurdum aynı şekilde buda ie gibi yavaş, 2 aydır notebook umda win 7 starter kullanıyorum ve hep böyle internet hızı hiç değişmedi ama masaüstümde xp kuruluydu 120 kb ile bütün sitelerde sabit indirmeler yapıyordum.
    Bi çözümü yoksa akşama xp ye çeviricem iki makineyide.
  • @.brian., Anakartın üzerindeki etherneti kullanıyorsanız üretisinin çıkarmış olduğu en güncel ethernet sürücüsünü yükleyip deneyin. İsterseniz anakartınızın marka modeli söyleyin sürücüsünü ben bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

@.brian., Anakartın üzerindeki etherneti kullanıyorsanız üretisinin çıkarmış olduğu en güncel ethernet sürücüsünü yükleyip deneyin. İsterseniz anakartınızın marka modeli söyleyin sürücüsünü ben bulurum

ilginiz için teşekkür ederim ancak anakartım 2006 model win 7 sürücüsü yok vistada uymadı ama anlamadığım notebooktada yavaş internet, üstelik tüm sürücüleri yüklü.
  • 10 senelik anakarta format attım win 7 sürücüsü vardı siz anakartınızın marka modelini söyleyin yeter. Anakart üreticileri kendi resmi sitelerine yeni sürücüleri koymayabiliryorlar

Mesala GİGABYTE ankartlarda genellikle REALTEK ethernet kartı kullanılır. Realtek'in resmi sitesinde mutlaka win 7 sürücüsü vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

10 senelik anakarta format attım win 7 sürücüsü vardı siz anakartınızın marka modelini söyleyin yeter. Anakart üreticileri kendi resmi sitelerine yeni sürücüleri koymayabiliryorlar

Mesala GİGABYTE ankartlarda genellikle REALTEK ethernet kartı kullanılır. Realtek'in resmi sitesinde mutlaka win 7 sürücüsü vardır.

anakartım ecs p4m800-m7 (intel 775)
    ilginiz için tekrar teşekkür ederim
  • Anakartınızın ethernet modeli; VIA® VT6103L 10/100 Mbps Fast Ethernet PHY

Sürücüsünü VIA'nın sitesinde buldum aşağıdaki adresten indirip yükleyin.

Download version 1.13A 15-Oct-2010 tarihli en güncel sürücüsü bu yükleyip deneyin sorununuz umarım düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Ocak 2011; 22:12:33 >
  • çok teşekkür ederim şu anda 117ile download yapıyorum sanırım işe yaradı
  • sp1 ve son güncellemelerle APPCRSH hatası düzeldimi?

2 aydır sistemde doğru düzgün birşey kullanamıyorum. tam bir ızdırap
    eğer düzeldiyse yenisini bulup kuracam
  • Konu hakkında bilgisi olanların affına sığınarak bir sorunumu dile getirmek istiyorum arkadaşlar.
    Başlık altında yazılanlar sayfalarca olduğu için inceleme fırsatı bulamadım. Kusuruma bakmayın.

Yaklaşık kasım ayından beri kullandığım 64-Bit Ultimate sistemim 2 gündür aşağıdaki sorunla karşılaşmakta.
    MaLum KB971033 güncelleme yüklü değildir.

Denetim Masası, windws foto görüntüleme, hesap mak. vs. vs. windows'un kendi uygulamalarını açınca bu hatırlatma çıkıyor.

SS aşağıdaki gibidir. çözümü bilen var ise lütfen açıklık getirebilir yada PM ile bana ulaşabilirmi?

Tşk.ler, iyi forumlar şimdiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_blow

Konu hakkında bilgisi olanların affına sığınarak bir sorunumu dile getirmek istiyorum arkadaşlar.
    Başlık altında yazılanlar sayfalarca olduğu için inceleme fırsatı bulamadım. Kusuruma bakmayın.

Yaklaşık kasım ayından beri kullandığım 64-Bit Ultimate sistemim 2 gündür aşağıdaki sorunla karşılaşmakta.
    MaLum KB971033 güncelleme yüklü değildir.

Denetim Masası, windws foto görüntüleme, hesap mak. vs. vs. windows'un kendi uygulamalarını açınca bu hatırlatma çıkıyor.

SS aşağıdaki gibidir. çözümü bilen var ise lütfen açıklık getirebilir yada PM ile bana ulaşabilirmi?

Tşk.ler, iyi forumlar şimdiden...

İşletim sisteminiz Orijinal değil ise bu uyarıyı alırsınız.Forumda yasadışı paylaşım istemek yasaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

BİLGİSAYARIMDA OYUN yukluyorum resımdekı hatayı verıyo :(

daha önce hiç böyle yapmıyordu sizce sebebi nedir lütfen yardım

yükledıgım oyunlar

german truck simulator

euro truck simulator

bu 3ündede aynı yazı gelıyo aynı hatayı verıyo

bu oyunu XP olan masaüstüme yukledım sorunsuz çalıştı ama w7 de defalarca aynı hatayı verdı :(

Xp uyumluluk modunda yüklemeyi denediniz mi?
  • @alicans35

Tşk.ler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 28 Ocak 2011; 23:37:02 >
  • Beyler suana kadar Xp kullanıyordum ancak bugun durduk yere pc Xp yükleme ekranına kadar gelip reset atıyor kendine sürekli bu işlem tekrarlanıyor ve elimde win7 DVD si var orjinal değil ama format atmaya çalıştım boot device 1 CDROM olmasına rağmen o yükleme ekranı çıkmıyor ve Xp yükleme ekranına kadar devam edip tekrar resetleniyor yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden tesekkur ederim
  • 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.