Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (431. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.alphi

Sonunda söz konusu olan sisteme Windows 7 Ultimate'i yüklemeyi başardım.

İlk yüklemede sistem derecelendirmesi 1,0 olarak görünürken (on board ekran kartından ötürü) nvidia'nın sitesinden gereken güncelleştirmeleri yapınca 2,5'a kadar çıktı

Şimdi eleştiriler de olabilecektir çok bir şey mi o not diye ama
    -MSI K8MM V anakart
    -Amd Sempron 64 2800+ S754 işlemci
    -Palit Geforce fx5500 ekran kartı
    -1024+512 mb ddr ram
    -40 gb ide hdd ten oluşan bir sistem için gayet tatminkar bir puan.

Her ne kadar i3 330m işlemcili, hd5650 ekran kartlı diz üstü bilgisayarımın performansını vermese de daha önceden kullandığım Windows XP Professional SP3'e göre daha performanslı.

buyrun; burda da sistem derecelendirmesi ve işlemci sıcaklığı gibi değerler var.

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

bakalım nereye kadar idare edecek bu sistem bizi

http://tr.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=173
    linkinde bulunan bioslardn en günceli ile anakartın bios unu güncellersen işlemci ve ram in aldığı puan biraz daha artabilir(tabi performans olarak da)
    ayrıca directx in haziran 2010 sürümü(bildiğim en günceli bu) yüklersen aero ya verilen puan da bir miktar artabilir gibi.
  • bende zip seklinde var bunu nasıl kurabilirim resimli anlatırmısınız ve de tam nasıl orjinal yapabilirim....
  • Sp1'in çıkış tarihi tam olarak belli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 6 Şubat 2011; 5:43:01 >
  • Windows 7 ultimate 32 bit kudum.Google earth'e tıkladıktan bir süre sonra açılıyor.Vista da hemen açılıyordu.Compability ayalarını değiştim ama olmadı.Sorun herkeste var mı?yoksa sadece bende mi?Ne yapabilirim?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Sp1'in çıkış tarihi tam olarak belli mi?

Kesin olmamakla beraber Mart sonu
  • quote:

Şubat'ın 8'inde partnerlere verilecek diye biliyorum.Tam kesin bir tarih yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Kesin olmamakla beraber Mart sonu

quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Şubat'ın 8'inde partnerlere verilecek diye biliyorum.Tam kesin bir tarih yok.

Cevaplar için sağ olun.
  • Internet Explorer 9 RC Türkçe:

http://download.microsoft.com/download/C/9/A/C9A53863-199C-4D82-84DD-C46C46C6FE50/IE9-Windows7-x86-trk.exe
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İE 9 RC sürümü kuramayan varmı aranızda.? dün gece beta üstüne onca denemeye rağmen bi türlü yüklenmedi.
    Windows update da güncelemeleri denetlemiyordu. sürekli hatalar verip durdu anlamış değilim. başına gelen yada bunun çözümünü bilen varmı.?

İyi forumar...
  • İE9 rc 64 biti kurdum sorunsuz çalişiyor fakat tarayıcyla çalisan mail notifer bulamadım varmı kullanbilcegim mail notifer
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

İE9 rc 64 biti kurdum sorunsuz çalişiyor fakat tarayıcyla çalisan mail notifer bulamadım varmı kullanbilcegim mail notifer

bende de x64 var. Beta yüklü.kullanıyorum. ama 2 gündür ne güncellemeleri denetleyebiliyorum, nede İE9 RC kurabiliyorum. :S
  • netten indirdiğim windows7yi usb belleğe atınca kurmuyor.. boot etmiyor.. benim indirdiğim iso dosyasında mı sorun var acaba yoksa yoksa sp1 usb bellek üzerinden boot olmuyor mu?? aynı sistemde windows7 (sp1siz) normal bellekten boot ederken sp1li bellek boot etmiyor.. indirdiğim dosya;

7601.17514.101119-1850_x64fre_client_en-us_OEM_Ultimate-GRMCULXFREO_EN_DVD

ama bellekten boot etmiyor dediğim gibi.. deneyipte aynı sorunu yaşayan var mı acaba merak ettim ..!! eğer bu iso sorunlu ise bildiğiniz sorunsuz bir iso dostası makbule geçer.. henüz sp1 rtm'yi entegre edecek bir program yok..!!! rtlite final sürümü desteklemiyor. en azından bende çalışmadı..

sorun elimdeki isodamı yoksa aynı durumla karşılaşan başkası var mı??
  • SP1 yükledim windows açılmıyor............

açılış ekranında güncelemeleri yüklerken 279 da kalıyor...
    sistemi geri alıcam eve gidince.
    Böyle bir durumla karşılaşan oldumu? SP1 pakeini windows un sitesinden indirdim. 8xx küsür MB lık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_blow

İE 9 RC sürümü kuramayan varmı aranızda.? dün gece beta üstüne onca denemeye rağmen bi türlü yüklenmedi.
    Windows update da güncelemeleri denetlemiyordu. sürekli hatalar verip durdu anlamış değilim. başına gelen yada bunun çözümünü bilen varmı.?

İyi forumar...

Yüklü güncellemeler bölümünden önce IE9 Betayı kaldırın bilgisayarı yeniden başlatıktan sonra güncellemeleri denetleyin ve IE8'ı güncelleyin tekrar bilgisayarı yeniden başlatın. Şimdi bilgisayarınızdaki güvenlik programını devre dışı birakıp IE9 RC'yi yükleyin.

@Batuist Elindeki SP1'li ISO dosyasını USB belleğe Windows 7 USB DVD Tool programı ile mi atıyorsun. Eğer bununla atmıyorsan birde bununla atıp denemeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 12 Şubat 2011; 13:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

quote:

İE 9 RC sürümü kuramayan varmı aranızda.? dün gece beta üstüne onca denemeye rağmen bi türlü yüklenmedi.

İyi forumar...

Yüklü güncellemeler bölümünden önce IE9 Betayı kaldırın bilgisayarı yeniden başlatıktan sonra güncellemeleri denetleyin ve IE8'ı güncelleyin tekrar bilgisayarı yeniden başlatın. Şimdi bilgisayarınızdaki güvenlik programını devre dışı birakıp IE9 RC'yi yükleyin.

Cvp. için tşk.ler.

İE9 yükledim.güncelleme sorunu devam ediyordu. SP1 kurulumu yaptım.
    PC kapandı ve açılış ekranında güncellemeleri yapılandırırken 279 da kalıyor ve ilerlemiyor.
    Önemli bir güncelleme hatası diyerek bekliyor. Windows açılmıyor.
  • quote:

SP1 yükledim windows açılmıyor............

Böyle bir durumla karşılaşan oldumu? SP1 pakeini windows un sitesinden indirdim. 8xx küsür MB lık..

servis paketleri her zaman temiz bir sisteme yüklenmesi tavsiye olunur.. yani microsoft yıllardır derki yeni bir işletim sistemi kurduysanız üzerine direkt yükleyin yok uzun zamandır kullandığınız bir sisteme servis pack yüklemeyin.. böyle yaşadığın gibi sorunlar yaşayabilirsin.. artı sp1 entegre edilmiş windows kullanmanızı tavsiye ederim.. sonuçta eski dosyalarınız silinmeyeceğinden hem gereksiz yere diskinizde yer kaplar hemde yeni yükleyeceğiniz servis paketinin içerisindeki binlerce minik dosya diskinizin envai çeşit yerine dağılarak fragmantasyona yol açarki buda verilere ulaşırken diskinize epey bir sıkıntı çektirir.. neyse genelde bu kadar ince düşünen fazla kimse yok.. eski sistemlere sp1 yüklenmesi tavsiye olunmaz..

MRT_ windows vistadan beridir ayrı bir program kullanmadan dosyaları direkt olarak usb belleğe atarak kurulum işlemlerini gerçekleştirebiliyorduk.. sp1 ile birlikte bu durum değişti mi?? aynı iso dosyasını kullanarak DVDden sistemi yükledim ama usbden boot etmedi.. halbuki vistadan beridir hep usbden kurarım işletim sistemlerini ...!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

servis paketleri her zaman temiz bir sisteme yüklenmesi tavsiye olunur.. yani microsoft yıllardır derki yeni bir işletim sistemi kurduysanız üzerine direkt yükleyin yok uzun zamandır kullandığınız bir sisteme servis pack yüklemeyin.. böyle yaşadığın gibi sorunlar yaşayabilirsin.. artı sp1 entegre edilmiş windows kullanmanızı tavsiye ederim.. sonuçta eski dosyalarınız silinmeyeceğinden hem gereksiz yere diskinizde yer kaplar hemde yeni yükleyeceğiniz servis paketinin içerisindeki binlerce minik dosya diskinizin envai çeşit yerine dağılarak fragmantasyona yol açarki buda verilere ulaşırken diskinize epey bir sıkıntı çektirir.. neyse genelde bu kadar ince düşünen fazla kimse yok.. eski sistemlere sp1 yüklenmesi tavsiye olunmaz..

MRT_ windows vistadan beridir ayrı bir program kullanmadan dosyaları direkt olarak usb belleğe atarak kurulum işlemlerini gerçekleştirebiliyorduk.. sp1 ile birlikte bu durum değişti mi?? aynı iso dosyasını kullanarak DVDden sistemi yükledim ama usbden boot etmedi.. halbuki vistadan beridir hep usbden kurarım işletim sistemlerini ...!!

usb Fat32 ile biçimlendirildi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 12 Şubat 2011; 21:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

quote:

usb Fat32 ile biçimlendirildi mi?

tabiki yıllardır usbden kuruyorum diyorum.. demek ki o kadar acemi değilim.. windows dvd'den kurulduğuna göre isoda sorun yoktu. yani sp1li windowsu öyle usb belleğe at boot et kur artık olmicak sanırım... ben işletim sistemini kuruğum için MRT_in bahsettiği aracı denemedim belki işe yarıyordur bir fikrim yok.. belki bir sonraki kuruluma denerim artık.. dvd'den yüklemek uzun sürüyor..
  • Windows DVD ile boot kurulum esnasında onarma seçeneklerinden sistemi geri kurtardım.
    Hemde eskisinden daha temiz ve taze şekilde geri döndü.Sanki yeni kurulum yapmışım gibi + hiçbir kaybım olmadı.
    SP1 den kurulum hatasından kurtuldum. Güncelleme ile gelene kadar beklemek en iyisi şimdilik.
    İE9 RC yüklü ve sorunsuz. Güncellemeleri denetlerken oluşan hata yok. Yazılım lisans uyarısı yok...

Bilgi verenlere tşk.ler.

İyi forumlar...
  • quote:

tabiki yıllardır usbden kuruyorum diyorum.. demek ki o kadar acemi değilim.. windows dvd'den kurulduğuna göre isoda sorun yoktu. yani sp1li windowsu öyle usb belleğe at boot et kur artık olmicak sanırım... ben işletim sistemini kuruğum için MRT_in bahsettiği aracı denemedim belki işe yarıyordur bir fikrim yok.. belki bir sonraki kuruluma denerim artık.. dvd'den yüklemek uzun sürüyor..

Ben ultraiso programını kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.