Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (433. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem orijinal olup hem de para vermeden yüklemenin yolu yok. Ultima gerçekten lazım mı size? genel kullanımdan farklı olarak ne tür şeyler yapıyorsunuz bilgisayarınızda?
  • hocam yani orjinal derken internette güncelleme vs yapabilmek sahte yazılım kullanıyorsunuz gibi uyrılarla karşılaşmak istemiyorum. ultimate şart değil ancak basic yada starter da istemiyorum. premium olabilir crack fln bir yolu olmalı. bukadar 7 kullanan herkes 200 250 lira vermiyor heralde?
  • Merhabalar.
    Arkadaşlar benim bi sorum olucaktı. Dosyaları 'pin to task bar' yaparak masaüstünden kolayca ulaşıyordum. Ancak artık sağ tıkladığımda o klasörler gözükmüyor. Tekrar pin yaptıımdada sonuç aynı. Bunun bi çözümü varmı?

Sağ tıkladığımdaki sonuç :  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • merhabalar 1 hafta önce kadar windows 7 kurdum.Fakat ses çıkmıyor pcden.yüklü ses aygıtı yok hatası alıyorum.Xpdeykende alıyordum fakat soundmax yükledim birşeyler yaptım oldu.şuanda pc ses çıkış aygıtı algılamıyor.yardım ederseniz sevinirm.acaba windows 7 için soundmax yüklesem sorun çözülür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie-Walker -- 4 Mart 2011; 16:53:21 >
  • SP1 Fazla fark yaratıyormu? şimdi uğraşmayalım download ile .
  • Beyler Windows 7 Ultimate 64 bit yüklemek için 32 bit işletim sistemimi sildim. HDD yi ggeçen hafta aldım fakat Post Screende algılayıp bilgisayar açılınca görmemesi nedeniyle OS u ona yüklemek için taktım diğer HDD yi tamamen biçimledndirip parçaları ssilip tanımlanmamış alan haline gitrdim .Fakat Windows Bu aygıt için bir sürücü bulamadı diyor nası lhalledeceğim bunu? İnt. Kafedeyim ve internette aratmama rağmen bir driver bulamadım. Ve işn jötüsü bunu her iki HDD de de yapıyor. acil yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diffusional

Beyler Windows 7 Ultimate 64 bit yüklemek için 32 bit işletim sistemimi sildim. HDD yi ggeçen hafta aldım fakat Post Screende algılayıp bilgisayar açılınca görmemesi nedeniyle OS u ona yüklemek için taktım diğer HDD yi tamamen biçimledndirip parçaları ssilip tanımlanmamış alan haline gitrdim .Fakat Windows Bu aygıt için bir sürücü bulamadı diyor nası lhalledeceğim bunu? İnt. Kafedeyim ve internette aratmama rağmen bir driver bulamadım. Ve işn jötüsü bunu her iki HDD de de yapıyor. acil yardım.

BIOS'tan sata-ide ayarlarına baktınız mı? Sata-Raid ise driver olmadan görmez Win7.
  • Merhaba
    Ultimate şifrem var ama dvd im yok nasıl temin edebilirim.
  • merhablar . starter de bağlantı köprüleme yapılamıyor mu ?
  • win7 64 bit işletim sistemim var ve çözemedim:S yardımcı olursanız sevinirim.Konu dahi açtım

http://forum.donanimhaber.com/m_47304913/tm.htm
  • Orjinal Windows 7 ultimate kaç farklı bilgisayara kurulabiliyor? Sanırım OEM ve Aile sürümleri gibi şeyler varmış benimkisi Aile Sürümüydü galiba tam hatırlamıyorum da şimdi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer
    merhablar . starter de bağlantı köprüleme yapılamıyor mu ?

starteri ultimate e yükseltince hallettim .

Bu topikde destek 0 a inmiş sanırım
  • arkdaşlar notebook uma format atmak istiyorum (win7 64bit ultimate orjinal)
    kendi işletimi sistemimin orjinalliğini bozmadan format ı nasıl atarım
    notebook un arkasında yazan cd keyi yazsak yeterli oluyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemres

arkdaşlar notebook uma format atmak istiyorum (win7 64bit ultimate orjinal)
    kendi işletimi sistemimin orjinalliğini bozmadan format ı nasıl atarım
    notebook un arkasında yazan cd keyi yazsak yeterli oluyomu

Aynı DVD ile kurarsanız keyinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz
  • arkadaşlar ben windowsa harddiskimde 50 gb yer ayırmıştım.şimdi C: kısmında sadece2 gb yer kaldı.e sistem yöneticisinden genişletmek istediğimde o seçenek tıklanmıyor.

bildiğiniz düzgün çalışan partision genişletme programı var mı?
    yada windows ile bunu nasıl halledebilirim??
  • Windows7 Sistem Görüntüsü yükledim açılış ekranı gelmiyor onarım diskinden taratıyorum sorun algılanamadı diyor. Açılış ekranı bir türlü gelmiyor ne yapmalıyım ?

Bu konudaki çözümü denedim oda olmadı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41363551/tm.htm
  • eski windowstan kalan dosyalar windows.old adında dosyaya taşındı diyor. Bir hata var mı burda? herkes aynısını mı alıyor yüklerken?
  • Eğer windows 7'yi kurduğunuzede bölümü önceden formatlamazsanız windows 7 eski dosyaları windows.old adlı bir klasöre taşıyor. Eski dosyalarınızdan alacağınızı aldıktan sonra geri kalanları silmenin hiçbir mahzuru yok.
  • arkadaslar service pack 2 nin resmi versiyonu cıktımı? cıktıysa nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

arkadaslar service pack 2 nin resmi versiyonu cıktımı? cıktıysa nasıl yükleyebilirim?

Windows 7 için service pack 2 daha çıkmadı. Service pack 1'i aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.