Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
855.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows bu diske yüklenemez.Bu bilgisayarın donanımı önyükleme yapmayı desteklemeyebilir.Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS'unda etkinleştirildiğinden emin olun. Arkadaşlar bu hatayı alıyorum bios tan ahci yi ide yaptım hard diski biçimlendirdim sildim ama hiçbirşey farketmedi yine aynı tas aynı hamam.Ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz bu arada bilgisayarım Acer 5820TG Laptop.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

Windows bu diske yüklenemez.Bu bilgisayarın donanımı önyükleme yapmayı desteklemeyebilir.Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS'unda etkinleştirildiğinden emin olun. Arkadaşlar bu hatayı alıyorum bios tan ahci yi ide yaptım hard diski biçimlendirdim sildim ama hiçbirşey farketmedi yine aynı tas aynı hamam.Ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz bu arada bilgisayarım Acer 5820TG Laptop.

eğer bilgine ve deneyimine güveniyorsan bios unu güncellemeni tavsiye ederim. hem performans artışı hem stabilite artışı olur. yeni olacağı için de windows 7 yi destekleme ihtimali yükselir. ya da disk denetleyicisini bios setup ekranında bulup eneable yapman lazım. o nasıl yapılır bilmiyorum

http://global-download.acer.com/GDFiles/BIOS/BIOS/BIOS_Acer_1.22_A_A.zip?acerid=634278042567655928&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire 5820TG&OS=721&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_25
    son bios sürümünün linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weyis -- 16 Şubat 2011; 22:28:43 >
  • Beyler, bende "başlat > oyunlar" çok kasıyor, yani oyunların kendisi değilde o oyunlar klasörü çok kasıyor, aslında tam olarak klasörün açık olması kasmıyor, imleci oyunların üstüne getirincede kasma olmuyor, ama bir oyuna (1 kere) sol veya sağ tıklayınca kasma oluyor, sanırım bir oyun seçince kasma olduğunu söyleyebilirim. Oyunu seçince normalde %5 den az olan cpu kasma süresi(5-10 sn) boyunca %30-%50 arasında oluyor.
    Windowsu ilk açtığım gibi hiç bir oyun yüklemeden böyleydi, hatta 1 kere bazı sebeplerden dolayı fabrika ayarlarına geri döndürmem gerekti, tekrar oyunlar kasıyordu.
    Bu arada yeni(1 hafta önce) HP laptop aldım win7 içinde yüklüydü kendim yüklemedim yani.
    Şimdi bu laptop HP olduğu için hp games(demo oyunlar ve oyun sağlıyıcıları falan) diye bir şey var ondan olabilirmi bu kasma olayı? hp games fabrika ayarlarına geri döndürdüğümde de tekrar gitti, belki o yapıyordur diyip sildim hp gamesi oyunlarda gitti oyunlar klasöründen ama oyun sağlıyıcıları gitmedi onları da elle sağ tıklayıp gizle dedim.
    Bu oyunlar klasörünü kullanmak istiyorum ama şu anda kullanılabilcek bir halde değil, çözüm yolu var mıdır?
  • Windows 7 ultimate kullanıyorum. Çok kullanışlı. Şuana kadar da herhangi bir sorun çıkarmadı oyunlarda falan. Xp de cod black opps falan oynanmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofthemic

Windows 7 ultimate kullanıyorum. Çok kullanışlı. Şuana kadar da herhangi bir sorun çıkarmadı oyunlarda falan. Xp de cod black opps falan oynanmıyordu.

Oynanmıyordu diyerek ne demek istediniz??? Ben gayette güzel oynadım bitirdim. Windows 7 ilede oynuyorum şuan.
    XP eski bir sistem olabilir ama hala birçok kullanıcının değişmek istemediği ve kullandığı bir sistemdir.
    Genelleme yapmadan XP de oynanmıyor yerine ben oynayamadım deseydiniz daha doğru olurdu.

iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_blow

quote:

Orijinalden alıntı: lordofthemic

Windows 7 ultimate kullanıyorum. Çok kullanışlı. Şuana kadar da herhangi bir sorun çıkarmadı oyunlarda falan. Xp de cod black opps falan oynanmıyordu.

Oynanmıyordu diyerek ne demek istediniz??? Ben gayette güzel oynadım bitirdim. Windows 7 ilede oynuyorum şuan.
    XP eski bir sistem olabilir ama hala birçok kullanıcının değişmek istemediği ve kullandığı bir sistemdir.
    Genelleme yapmadan XP de oynanmıyor yerine ben oynayamadım deseydiniz daha doğru olurdu.

iyi forumlar...

Anlatmak istediğimi anlamadığınıza göre ben tam açıklayamamışım demekki . Xp'de oyunu açtığım anda hata veriyordu.Defalarca denedimsede açılmadı.Nette araştırdım birkaç kişi de aynı olayı yaşamış. Windows 7 kurun falan diyorlardı.Kurdum ve artık oynuyorum. Demek istediğim buydu
  • An itibariyle MSDN ve Technet'e SP1 entegreli Windows 7 sürümleri eklenmiştir.

Ayrı şekilde (entegresiz) indirmek isterseniz link: (x86+x64)

http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

An itibariyle MSDN ve Technet'e SP1 entegreli Windows 7 sürümleri eklenmiştir.

http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda

Microsoft Update'de gözüküyor şu anda güncelleyelim bakalım umarım bir problem çıkarmaz.
  • Sorun çıkarıcak ve yüklenmiyecek diye kurmaya korkuyorum. Update' de gözüküyor.
    Yükleyen biri sonucu yazarsa ona göre yüklemeye çalışcam..

İyi forumlar.
  • quote:

sp1 li iso dosyasını biz de indirebiliyor muyuz? format atacağım yüklemişken sp1 li olarak kurmak istiyorum.

edit: normal kullanıcılar indiremiyor sanırım. ama dosya boyutu 7400mb görünüyor. neden bu kadar büyük?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 22 Şubat 2011; 23:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

sp1 li iso dosyasını biz de indirebiliyor muyuz? format atacağım yüklemişken sp1 li olarak kurmak istiyorum.

edit: normal kullanıcılar indiremiyor sanırım. ama dosya boyutu 7400mb görünüyor. neden bu kadar büyük?

nerede 7400 MB görünüyor?
  • Arkadaşlar service pack 1 çıktı hadi hayırlı olsun ben şu an güncellemelerden indiriyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

nerede 7400 MB görünüyor?

http://windows.microsoft.com/installwindows7sp1
    yanlış görmüşüm şimdi size linki göstermek için bakınca farkettim. 7400mb yüklemek için gerekli disk alanıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Şubat 2011; 3:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_Warrior

Arkadaşlar service pack 1 çıktı hadi hayırlı olsun ben şu an güncellemelerden indiriyorum...

Güncelledinizmi ?? Sorun çıkardımı ? Bilgi verebilirmisiniz.. tşk.ler.

iyi forumlar...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar service pack 1 çıktı hadi hayırlı olsun ben şu an güncellemelerden indiriyorum...

iyi forumlar...

Evet güncelledim ben home premium 64bit kullanıyorum önceden güncellemeler yüklüydü şu ana kadar sorun yok...
  • quote:

quote:

quote:

iyi forumlar...

Evet güncelledim ben home premium 64bit kullanıyorum önceden güncellemeler yüklüydü şu ana kadar sorun yok...

Bende yine yükleme olmadı
    RC deki hatanın aynısını yine verdi. yüklemeye kadar sorun yok. güzelce yükleniyor.
    PC yeniden başlatınca windows ekranı sırasında kurulum ve yapılandırmada C0000034 diye önemli bir güncelleme hatasında kalıyor.
    yeniden sistemi onar ve geri yükleme yaparak kurtardım. bir daha format atana kadar yüklemeye çalışmam.

Yükleyenlerde bilgi verir ise sevinirim. önemli ve ciddi bir gelişme söz konusumu SP de??
    Yani eskisinden kayda değer farkı yoksa uğraşmak istemiyorum. uzun süredir sorun olmadı hiçbir konuda şuanki hali.

iyi forumlar...
  • Teşekkürler.
    Çubuk rahatladı birden.

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Görev çubuğu sağ tuş > Araç çubukları > Yeni araç çubuğu...

C:\Users\(kullanıcı ismi)\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Şimdi quick launch sağ tarafa yerleşecek ve sen onu sürükleyerek sol tarafa getir.

Aşağıdaki resimden yardım alarak şu işlemleri yap.

Quick launch'a sağ tıkla, Metni Göster ve Başlığı Göster yazılarının başındaki tikleri kaldır, Görünüm'den Küçük Simgeyi seç.

Artık böyle bir hızlı başlat'a sahip olman lazım:

• üstadlar herkese merhaba freedos bir bilgisayar siparişi vermek üzereyim. ama ben windows 7 ultimate yada home premiumu nasıl kurarım? elimde orjinal cd yok. yani hiç cd yok. :) isteğim ise sahte yazılım olmaması yani nete girip güncelleme fln yaptığımda hiçbir şekilde karşıma çıkmaması. birde 32 bit mi kurmalıyı 64 bit mi. cihaz öyle çok özellikli değil. i3 380m 2.53ghz işlemci 512 ati ekran kartı. 2gb DDR3 1333hz ram ben bir 2GB daha takacağım. bu konularda hiçbir bilgim yok kusura bakmayın. şimdiki cihazım toshiba vista recover yapıp durdum hiç format fln atmadım. birde bu freedos vcihaz geldiğinde hiç açılmaz mı nasıl yükleyeceğim?
  • Ultimate oldukça pahalıya gelecektir, eğer ultimate 'e gerçekten ihtiyacınız yoksa home premium'u öneririm. Kurulması zor değil, bilgisayarı DVD 'den boot ettiğinizde ekrandaki yönergeleri izlemeniz yeterli.
  • hocam pahalıya gelecektir derken bunun orjinal dvdsine 100 150$ vermeden yüklemenin yolu yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.