selam vista kullanıyordum daha önce sorunsuz herşeyi çalıştırabiliyordum Windows 7 'ye geçince 3d oyunlarda bazen oyunu açarken ekran tamamen kararıyor ve monitörede "no signal, digital" yazısı çıkıyor . format attım driver güncelledim sorun düzelmedi. normal interneti kullanırken sorun olmuyor 3d oyunları açınca böyle sorun çıkıyor ve bilgisayara reset atınca yine açılmıyor windows başlarken "no signal" yazısı çıkıyor. ekran kendini uyku moduna getiriyor ve öylece kalıyor bilgisayar.
yardım ederseniz çok sevinirim...
bu arada ekran kartım Ati Radeon 2900 XT
bunun bir kaç nedeni olabilir yazılımsal ve donanımsal olabılır , psu bozulmuş ve yük altında yeterli gücü veremiyor olabilir bu yuzdende kararır , en iyisi servise baktırmak bir kaç arkadaşımda aynı sorun oldu sorun ekran kartında çıktı garantıden değişip onun yerıne gtx260 verdiler bence bir baktırman lazım
Peki vistaya yeniden döndünüz mi?
Madem windows 7 de sorun çıkartıyor,eğer ki vistada aynı problemi vermez ise yazılımsaldır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme