Şimdi Ara

windows 7 boot.ini (10 puanlık uzman sorusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 32 bit işletim sistemlerinde bir program tek basına ramim 1.56gb ından fazlasını kullanmaya çalışırsa Unhandled Exception gibi bir memory hatası vererek kapanıyor. (örnegim 3DS Max programı kullanırken V-ray de render alırken yapar bu sorunu)
    Xp kullanırken bu sorunu boot.ini dosyasına aşşağıdaki satırı kopyalayarak programların ramleri kullanmasındaki bu kısıtlamayı kaldırarak çözebiliyorduk
    "multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional 3GB" /fastdetect 3GB"
    Ancak windows 7 de boot.ini dosyası bulunmadığından bu kısıtlamayı nasıl kaldırabiliriz?
    Forumdaki ram kısıtlamasıyla ilgili programı kullanarak windows 7 ult 32bitte 5GB rami görmesini sağladım ancak dediğim sorun devam ediyor.
    3DS Max 2009 Vray ve windows 7 kullanarak memory hatasını çözebilen arkadas varsa lütfen yazsın.
    Yardımlarınız için teşekkürederim.

• Remlerinde arızalı olan var. Onu bulup çıkar sorunsuz kullan.
  • c0000221 ilgin için teşekkürederim ancak ramlerde herhangi bir arza yok bu sorunu yasayan sadece ben değilim.3D kullanan tüm arkadaslarda aşırı polygon olan modellerde programın fazla ram kullanma istediğinden kaynaklanan bir hata bu.Tek istediğim 32bit işletim sisteminin program basına en fazla 1.56gb ram kullanma sınırlamasını kaldırabilecek değişikliği windows XP deki gibi windows7'ye nasıl yapacağımı bulabilmek...
    3DS Max 2009-Vray ve Windows 7 kullanıpta bu memory hatasını çözebilen arkadas yok mu?
  • Neden 32 bit kullanıyosun ki x64 kullan ?

x64'e 32 bit programlarda kurabiliyosun.3.25gb ram limitide yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNDOWS 10 Lisans hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.