Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beta ve free bir sürüm olduğu doğru ama verilen link official microsoft linki değil..e bu sızan sürümlerinde hiç biri official değil o yüzden kurallar greği yasak..ha official olsun ozmn bangır bangır verin site linki
  • Bi sorum olacaktı: Ben Vistada da codec kullanmamıstım Windows 7de de codec kullanmıyorum her zamanki gibi VLC Playerdan izliyorum ama kalite Vistadaki gibi cok gusel degil acaba Windows 7de illa codec kurmak mı sart?? Bahsettigim videolar 720p filmler fln...Acaba bi tavsiyesi olan var mı bi ayar fln mı gerekiyor?? Tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

Bi sorum olacaktı: Ben Vistada da codec kullanmamıstım Windows 7de de codec kullanmıyorum her zamanki gibi VLC Playerdan izliyorum ama kalite Vistadaki gibi cok gusel degil acaba Windows 7de illa codec kurmak mı sart?? Bahsettigim videolar 720p filmler fln...Acaba bi tavsiyesi olan var mı bi ayar fln mı gerekiyor?? Tesekkurler...

BURADAN indirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

Bi sorum olacaktı: Ben Vistada da codec kullanmamıstım Windows 7de de codec kullanmıyorum her zamanki gibi VLC Playerdan izliyorum ama kalite Vistadaki gibi cok gusel degil acaba Windows 7de illa codec kurmak mı sart?? Bahsettigim videolar 720p filmler fln...Acaba bi tavsiyesi olan var mı bi ayar fln mı gerekiyor?? Tesekkurler...

VLC player kendi codeclerine sahip yani kendi içinde gömülü codeclerini kullanıyor o yüzden ayrıyeten codec yüklemeden filmleri izleyebiliyorsun..

artı bu codecler işletim sistemine göre mi görüntüleri çözüyorlar sence???
  • quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

7070'in görüntüleri sızdı sitelere :)

ohaa yaw 7068 daha yeni alişmiştik
  • len yeni indiriyoruz..ayıptır..
  • 11 Nisanda kurcam bakalım o zamana kadar RC çıksa çok güzel olacak . Yada o günlerde yeni bir sürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Beyler buraya bu tarz linkler atmanız yasak..

torrent atılıyoda rapid neden atılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

+1 sonuçta para ile satılan bir yazılım değil henüz.. o yüzden illegal bir tarafı yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

+1 sonuçta para ile satılan bir yazılım değil henüz.. o yüzden illegal bir tarafı yok...

Forum yöneticileri ve ilgili gözükenleri ne yapacaklarını şaşırdı iyice...! yasak demiş ya hadi yasak diyelim neden yasak verse bi cevabını. "bu tarz linkler" demiş arkadaş ta yani ne tarz bi söylese(söyleyebilse)

• Windows 7 sorunlar bölümüne yazdım ama bir de buraya yazayım dedim.
    Arkadaşlar ben de dün windows 7 64-bit build 7057'yi kurdum.
    Avertv 203 tv kartımı ve a4tech pk-635 webcamı tanımıyor bir türlü.
    Sanırım 32 bitte tanır ama 64bit sistemde tanıtan var mı acaba
  • Arkadaşlar 7068 sürümünü çekiyorum. DVDye yakıp windowsu kurmak istediğimde hep Windows is Loading Files ekranında kalıyor. Acaba sorun nedir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Arkadaşlar 7068 sürümünü çekiyorum. DVDye yakıp windowsu kurmak istediğimde hep Windows is Loading Files ekranında kalıyor. Acaba sorun nedir???

disklerin sata olarak mı ayarlı biosta?? ben bir keresinde sata olarak ayarlayıp kurmayı denediğimde aynı söylediğin gibi windows is loading files ekranın da takılı kalmıştı.. Ama karşılaştığın hatanın sebebi daha farklı da olabilir.. sadece bu noktayıda gözden kaçırma derim..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Arkadaşlar 7068 sürümünü çekiyorum. DVDye yakıp windowsu kurmak istediğimde hep Windows is Loading Files ekranında kalıyor. Acaba sorun nedir???

disklerin sata olarak mı ayarlı biosta?? ben bir keresinde sata olarak ayarlayıp kurmayı denediğimde aynı söylediğin gibi windows is loading files ekranın da takılı kalmıştı.. Ama karşılaştığın hatanın sebebi daha farklı da olabilir.. sadece bu noktayıda gözden kaçırma derim..

Ya hocam valla denemekten bıktım en sonunda Vista 64 Bit kurdum.Sağlık olsun ama bu ayrıntıyı aklımda tutacağım. İlgin için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

değişmiş neler var? görsel olarak filan?

öncelikle sölylemeliyim ki bende de 7057 kurulumu 2 saat sürmüştü açılış süresi 5 dakikayı bulunca 7048 sürümüne geri döndüm.

*7048 sürümde de arada bir wireless modemde internet bağlantısında kopmalar oluyordu.Bu sürümde (7068) düzeltmişler.
    *7068 kurulumu tam 15 dk sürdü.
    *Açılış ve kurulum arkaplan resmi 7057'nin o çiçekli resmi olmuş.
    *Yeni wallpaper'lar ve ikonlar eklenmiş.
    *Önceki sürümlerde UltraISO çalışmıyordu.Bu sürümde çalışıyor.
    *7057'nin açılışındaki not defteri dosyası bu sürümde açılmıyor :)
    *Hızı gayet iyi.(Pentium 2 bilgisayarda Crysis oynayanlar olmuş :))
    *Sound Blaster Audigy sürücüleri önceki sürümlerde çalışmıyordu.. bu sürümde çalışıyor.

Kısaca ben sevdim bu sürümü.

Windows 7 Build 7057 RC1

neowindeki bir dalga geçen imzayı, pentium 2 bilgisayarda crysis oynayanlar olmuş diye çevirmek komik olmuş biraz...

• Win7 build 7075'in görüntüleri ruslara ait bir internet sitesinde yayınlandı... Çok fazla sürüm çıkıyor takip etmek güç... Hatta bu site Vista servis pack 2'nin RTM sürümünün çıktığını söylüyor ve indirmek için link bile veriyor.. Ben şahsen indirmedim microsoftun yayınlamasını bekliyorum... Ama link indirilebiliyor..

Windows 7 Build 7057 RC1
  • quote:

Win7 build 7075'in görüntüleri ruslara ait bir internet sitesinde yayınlandı... Çok fazla sürüm çıkıyor takip etmek güç... Hatta bu site Vista servis pack 2'nin RTM sürümünün çıktığını söylüyor ve indirmek için link bile veriyor.. Ben şahsen indirmedim microsoftun yayınlamasını bekliyorum... Ama link indirilebiliyor..

Windows 7 Build 7057 RC1

o ekran görüntüsü fake diyorlar wzor.net'in 1 nisan şakasıymış galiba....
    oradaki InstallDate'in değerini (1238401920) ,http://www.ilopia.com/Private/installDate.aspx adresine girerseniz,
    işletim sisteminin 30 martta yüklendiğini görüyoruz ama bakalım ne zaman belli olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 1 Nisan 2009; 22:46:21 >

• Bende bugun win 7 build 7068 yi kurdum gercekten hızlı kuruldu enterneti tanımamıstı onu tanııtım (vista driverını kurdum tanıdı) sonra ses kartı ve atk0110 acpi yi win update kendi buldu yukledii suan için bir sorun yok ama sunu soyleyebilirim vistadan cok iyi olmus bu benim ilk win7 deneyimimm

Daha cok kullandıkca gözlemlerimi yazarım
  • quote:

Win7 build 7075'in görüntüleri ruslara ait bir internet sitesinde yayınlandı... Çok fazla sürüm çıkıyor takip etmek güç... Hatta bu site Vista servis pack 2'nin RTM sürümünün çıktığını söylüyor ve indirmek için link bile veriyor.. Ben şahsen indirmedim microsoftun yayınlamasını bekliyorum... Ama link indirilebiliyor..

Windows 7 Build 7057 RC1

evet o 1 nisan şakasıymış.ama dediğin doğru çok sürüm çıkıyor..bi arada sürümlerin orjinal sürümler değilde üstünde oynamalar yapılmış sürümler olduğu iddia edildi..ben 7022 kullanıyorum..geçmemek için zor tutuyorum kendimi.ama azimle beklicem artık official rc'nin çıkmasını.microsofttanda indircem en sağlamı..bekle beni mayıs sonu

• Hafta'da yaklaşık 4-5 build compile ediyorlar. Bu hızla devam ederse aralık ayında çıkıcağını düşünürsek, 72** lü bir build RTM olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.