Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7077 rc1 sonunda
  • Ben de indirdim 7077. Bakalım ne gibi değişiklikler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Ben de indirdim 7077. Bakalım ne gibi değişiklikler var.

hocam nerden indirdin ya bütün linkler bozuk kafayı yicem bi pm atsan yada cvp yazsan süper olur
  • Buraya baktınmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 8 Nisan 2009; 14:36:45 >
  • bende rc1 sürümü indireyim bari. Bakalım söylendiği gibi vistadan daha iyi olmuş mu.
  • ah be daha dün akşam 7068 sürümünü yükledim.. ama 7057den çok daha iyi olduğu ve oldukça fazla iyileştirme olduğu kesin.. ama mesela hala media player classic'te film izlerken atlatma çubuğunda görüntü problemleri oluşuyor.. şu microsoftun kendi programları ile uyuşmazlıkları yada sorunları olmasına anlam veremiyorum.. 7057den 7068 olan iyileştirme gerçekten iyi.. 7077 çok daha iyidir eminimki.. win7 kullanacaklara en azından 7068 sürümünü tavsiye ederim öncesini tavsiye etmem.. mesela bu sürümde windows açılırken microsoft logosunu oluşturan 4 küçük topun dönerek logoyu oluşturduğu o ekran önceki sürümlerde bende 800*600 çözünürlüğünde gösteriliyordu bu sürümde 1024*768'e yükseltilmiş doğal olarak daha net bir animasyon gözüküyor.. ofis programı ile olan sorunlar sanki giderilmiş gibi.. çok detaylı bakamadım ama gördüğüm kadarı ile şimdilik bir sorun yoktu.. 64bit sürümünü kulanıyorum ve hız şimdiye kadar gördüğüm en hızlı windows.. vistayı hiçbir antivirüs programı kurmamışsınız gibi kullanıyorsunuz. belkide benim kasper çalışmıyordur

7077 x64 sürümü rapide düşene dek beklemedeyim.. daha önce bulan olursa pm atabilir

• 7077 kuranlar daemon tools calısıyormu bakarlarsa sevınırım battlefield 2 için kurmam lazım yoksa final sürümüne kadar bekleyecegım 7057 kurmustum daemontools kuramadıgım için vıstaya döndum
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 8 Nisan 2009; 23:45:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

7077 kuranlar daemon tools calısıyormu bakarlarsa sevınırım battlefield 2 için kurmam lazım yoksa final sürümüne kadar bekleyecegım 7057 kurmustum daemontools kuramadıgım için vıstaya döndum

daemon tools kurulamıyor ama tek sanal sürücü programı o değil.. poweriso, ultraiso gibi programları kullanabilirsin.. aynı işi yapıyorlar hatta daha fazlasını..
  • ceza alabılırsın bu mesaj ıcın mesajını edıtle bence hemen hemde
    quote:

Orjinalden alıntı: raverss

• ben 64 bit 7068 kullanıyorum, sanırım 7077 ve 7105 versiyonu çıkmış. Eski surumu bozmadan guncelleme yapabilir miyim
  • yuh yaa tam 7077ye başladık çekmeye şimdi 7105i okuyorum. bu ne ya! saatte bir sürüm çıkıyor. off! adam gibi farklılık olsa bari bunda.
  • en iyisi beklemek
    finallere az kaldı sanki. yoksa ne DVD ne de internet yetecek bu betalara
  • 7077 düştü ama 7105 göremedim ben torent larda falan çıktımı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

7077 düştü ama 7105 göremedim ben torent larda falan çıktımı acaba

10 nisanda bekleniyor.
  • ya arkadaşlar win7 yi usb den yüklemeye çalışıyorum. tüm ayarları yaptım. xp li makinede boot etmiyo. vistalı makinada boot ediyo anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • neyse halletim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagrimir

ya arkadaşlar win7 yi usb den yüklemeye çalışıyorum. tüm ayarları yaptım. xp li makinede boot etmiyo. vistalı makinada boot ediyo anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

işletim sistemini USB'den mi kuruyorsunuz?? Nasıl yapıyorsunuz bunu???
  • ben 7068 professional yüklemişim. key bulamıyorum. yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: cagrimir

ya arkadaşlar win7 yi usb den yüklemeye çalışıyorum. tüm ayarları yaptım. xp li makinede boot etmiyo. vistalı makinada boot ediyo anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

işletim sistemini USB'den mi kuruyorsunuz?? Nasıl yapıyorsunuz bunu???

Aşağılarda bir konuda anlatımı var...

istersen .. 1- dvd imajındaki tüm dosyaları Dosyaları usb ye at...(ayrı bir klasör atıp içine atma..kök dizine at)
    2- biostan usb yi başlangıç araçlarının arasına ekle...hangi sırada olduğu farketmiyor ama başlanghıç araçlarının içinde olması lazımmış yoksa başlamıyor.
    3- biostan (benim gigabyte anakartta) F12 ile tek seferlik başlangıç usb seçiyorsun...usb den başlatıyorsun vve kuruyorsun...

Kısaca böyle...olmazsa uzun anlatımına da bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.