Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wosswoss

evet o 1 nisan şakasıymış.ama dediğin doğru çok sürüm çıkıyor..bi arada sürümlerin orjinal sürümler değilde üstünde oynamalar yapılmış sürümler olduğu iddia edildi..ben 7022 kullanıyorum..geçmemek için zor tutuyorum kendimi.ama azimle beklicem artık official rc'nin çıkmasını.microsofttanda indircem en sağlamı..bekle beni mayıs sonu

rusça bilmediğim için ne yazdıkları konusunda pek bir fikrim yok.. bencede 1 nisan şakasıdır aksi halde bu kadar kısa zamanda nasıl böyle ard arda sürüm çıkardıklarını anlamak zor olurdu.. Ama sitenin en altında vista SP2 RTM Escrow var.. umarım o 1 nisan şakası değildir çünkü şimdi indirmeye başladım.. download bittikten sonra anlıcaz buda şakamıymış değilmiymiş.. umarım değildir

• arkadaşlar windows 7 nin içinden directx 10 kurulu çıkıyor dimi ayrıyetten kurmama gerek yok herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsay -- 2 Nisan 2009; 15:58:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marsay

arkadaşlar windows 7 nin içinden directx 10 kurulu çıkıyor dimi ayrıyetten kurmama gerek yok herhalde

Evet kurulu geliyor .
  • quote:

arkadaşlar windows 7 nin içinden directx 10 kurulu çıkıyor dimi ayrıyetten kurmama gerek yok herhalde

10'u geçtim 11 bile geliyor :) dolayısı ile 10'da içinde olmuş oluyor
  • Win7'nin güncel build'lerinde counter-strike:source'da (başka oyun denemedim henüz) "alt+tab" dan sonra fps düşmesi yaşıyorum. En azından 64bit üzerinde. Benzeri problemle karşılaşan oldu mu? Ya da karşılaşmayanlar hangi mimariyi kullanıyor(32-64bit?)
  • Yeni işletim sisteminin versiyon versiyon fiyatlandırması aşağıdaki gibi gerçekleşecek:

* Windows 7 Starter : 199.95 Dolar
    * Windows 7 Home Premium : 259.95 Dolar
    * Windows 7 Professional : 299.95 Dolar
    * Windows 7 Ultimate : 319.95 Dolar

Fiyatlar, beklenilenden yüksek ve Vista ile aynı fiyatlandırmaya sahip. KAYNAK
  • habire win 7 güncelleme yapıyorlar ne yenı offıceden haber var nede vista sp 2'den durup durup birden mi piyasaya sürecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

Yeni işletim sisteminin versiyon versiyon fiyatlandırması aşağıdaki gibi gerçekleşecek:

şunun fiyatını adam gibi yapsalar ben dahil herkes lisans lı sistem alır.. mecbur bırakıyolae adamı korsana yaaaaaa....

şurya bak ultimate versiyonu 319 ..? 10 sene beta kullanırım daha iyi

• bu sistem çıktıgı zaman bı tane üzerinde Windows 7 Home Premium kurulu netbook alırım 260 -300 dolara daha iyi beaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

Yeni işletim sisteminin versiyon versiyon fiyatlandırması aşağıdaki gibi gerçekleşecek:

şunun fiyatını adam gibi yapsalar ben dahil herkes lisans lı sistem alır.. mecbur bırakıyolae adamı korsana yaaaaaa....

şurya bak ultimate versiyonu 319 ..? 10 sene beta kullanırım daha iyi

Fiyatlar hatali sanirim hele bu ekonomik krizde bu fiyatlarla original win7 satmasi cok zor hazir sistemler haric.En dusuk fiyatin 199 dan degil kesinlikle 99 dan baslamasi gerekirdi en yuksek fiyatin ise 199 olmasi gerekiyor.Su sekilde olursa daha makul olacaktir diye dusunuyorum;

* Windows 7 Starter : 99.99 Dolar
    * Windows 7 Home Premium : 129.99 Dolar
    * Windows 7 Professional : 159.99 Dolar
    * Windows 7 Ultimate : 199.99 Dolar

• professional dışında vistadan farkı yok sürümlerin. hatta pro.da xp ile aynı.

yeni isim türetemiyorlar mı ne artık???
  • microsoft bu fiyatlarla avcunu yalar üstünede 1 bardak su içer ancak.FOREVER XP bu miciden anlaşılan adam olmayacak zaten ubuntuyuda baya öğrendik oyunumuzuda ps3de oynuyoz microsfta bağımlılığımız giderek azalıyor.
  • ne yani microsoft pahalıya satıyor diye win7 kullanamayacakmıyız?? kaç kişi orijinal kullanıyor ki sanki.. isterse 1000 dolara satsın banane.. firmalar düşünsün.. yalnız notebook satan firmalar içerisinde linux ile satsalar daha çok satacaklar ama onlarında eli microsofta mahkum.. tek kötü yanı o olurdu herhalde.. yoksa ben yine evimde win7 mi kullanırım.. herkes gibi..
  • orjinalini çıkarıp ücretli satan aynı...
    legali illegel yapan aynı...
  • ya arkadaşlar bende 7000 kurulu 7068 üstüne kursam programlar ve oyunlar zarar görürmü
  • quote:

ya arkadaşlar bende 7000 kurulu 7068 üstüne kursam programlar ve oyunlar zarar görürmü

bu ferrariyi satın alıp yeniden boyamak gibi birşey olurdu.. en iyisi sıfırdan temiz bir kurulumdur.. diğer türlü diskteki bütün sistem dosyaların parça parça dağılacak eskilerinin ismi değiştirilecek aynen oldukları yerde kalacak yenileri diskte boşluk oldukça yazılacak.. hiç tasvip etmem böyle kurulumları .. sonra bu yavaş.....

Bir ikincisi sıfırdan kurulum çok daha hızlı....
  • isterse 50.000 dolara satsın. paranın önemi yok benim için
    parasızda olur bazı işler
  • win7 7068 x64 sürümünü yükledim.. audigy ses kartı ile 7057 de yaşadığım arka hoparlörlerden ses gelmeme sorununu bu sürümde yaşamadım.. Ofis programlarını henüz denemedim.. 7057de sorunlu çalışıyorlardı.. gerçi sorunlu çok şey vardı.. ama bu sürümü daha iyi gibi gözüküyor.. performans ise gerçekten dikkat çekici seviyede.. ram kullanımı azalacak diye düşünenler ise hiç sevinmesin vistadan aşağı kalır hiçbir yanı yok ram kullanımı açısından.. ama performans böyle olacaksa kullansın yani.. 10 Nisanda 7105 sürümü RC1 olarak çıkacak diyorlar.. Onu hiç düşünemiyorum.. umarım ses kartımdaki sorun geri gelmez... Media Playerda ise iyileştirmeler mevcut.. ie8'in vista uyumlu versiyonu kurulamıyor işletim sistemini desteklemediğini söylüyor.. umarım diğer programlarda 7057deki gibi sorun çıkarmaz... ama gerçekten iyi gözüküyor..

• şimdi 2 gün sonra microsoft win 7 yeni betaasını yayınlıycakmı bilgisi olan varmı?
  • burada yer alan yazıda bir olasılıkla 10 nisan tarihi deniyor ama tabi kesin değil....

http://www.neowin.net/news/main/09/04/06/windows-7-build-7105-rc-escrow-reached
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.