Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet sorum şu ki kurulum DVDsindeki bütün dosyaları USB belleğin içerisine kopyalıyorum.. ama başlangıçta USB belleği seçiyorum ama boot etmiyor.. bunu 32bit win7 , 64bit win7 ve 32bit XP ile denedim ama hiçbir seferinde boot etmedi sorun ne olabilir?? biostan legacy supprt filan herşeyi açtım.. boot etme seçenekleri arasından USB belleğimi görebiliyorum seçip başlat dediğimde sanki içerisinde hiçbirşey yokmuş gibi bakıyor sona es geçiyor diğer ikinci boot aracına.. yani bir türlü boot etmiyor.. diğer bilgisayarımda da denedim her ikisinde de bellekten boot edemedim.. hadi birinde sorun olsa diğerinde olmaz.. ama ikiside boot etmedi..

dosyaları mı yanlış kopyalıyorum.. yada nerede hata yapıyorum bilen var mı acaba bu konuyu daha detaylı???
  • konu anlatımı vardı sitede..bir sürü komut girmen lazımdı dosyaları usb'ye kopyalamadan önce...bendde öyle kurmuştum tüm 7'lerimi

al sana link vereyimhttp://www.windows-7.net/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/#more-16

shiftdelete.net'de türkçe anlatımlısıda vardı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 9 Nisan 2009; 15:16:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

konu anlatımı vardı sitede..bir sürü komut girmen lazımdı dosyaları usb'ye kopyalamadan önce...bendde öyle kurmuştum tüm 7'lerimi

al sana link vereyimhttp://www.windows-7.net/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/#more-16

shiftdelete.net'de türkçe anlatımlısıda vardı sanırım

evet sitede anlatılanları bir bir yaptım ama yinede boot etmedi..

4GB Corsair Flash Voyager GT ile sistemini boot edebilen var mı acaba?? kurulum yapabilen?? galiba sorun USB bellekte...

• alla alla bende 4gb intel'le yaptım ama herseferindede oldu yane..bişeyi yanlış yapıo olmayasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

alla alla bende 4gb intel'le yaptım ama herseferindede oldu yane..bişeyi yanlış yapıo olmayasın?

birşeyi yanlış yapmış olabilirim hatta iki üç ama birisini mutlaka doğru yapmışımdır.. iki bilgisayar üzerinde de denedim.. sonunda kullandığım USB belleğin bunun için uygun olmadığına karar verdim..

şimdi iyi bir USB bellek bakıyorum..
  • 10 nisan oldu ama sanırım 7105 den daha haber yok
  • Bende şuan 7000 64 bit sürümü var memnunum hızlı son bi sürüm çıksa 64 bit indirsem onu kullansam artık ama

Bıkdım yaw yine vistaya dewam herhalde cokda sewmişdim win7 i
  • 7077 64 biti dene bide 7000'le olan farkını gör
  • 7077 x64 çıkmış en sonunda arkadaşlar
    Ayrıntılar
    http://www.windows-7.net/windows-7-build-7077-x64-leaked/
    Torrentlerde bulabilirsiniz.
    x64 ü deneyen arkadaşlar sürüm ekran görüntüsü alabilirmi yani RC yazıyormu ona bakacamda
  • Ana konudan devam ediniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.