Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben en son sürümü yükledim. Vista'da kullandığım tüm programları da kurdum, sorunsuz çalışıyorlar.

Sistemi kurmaya karar verdiğimde, Vista sürücüleriyle kurmayı düşünüyordum ama sonra bir baktım, hemen her önemli aygıtın Win7 sürücüsü çıkmış. Hemen ATI Catalyst, Realtek HD Audio ve Windows Lifecam'ın Win7 sürücülerini indirdim. Geri kalan bileşenlerin sürücülerini kendisi yükledi zaten. Windows Update esnasında mesela, Gigabit Ethernet sürücüsünü ve Samsung monitör sürücüsünü yükledi. İşin garibi, Samsung LCD TV'mi de HDMI'dan bağladığımda, tam modeliyle tanıdı. Nasıl yaptı ben de anlamadım

Sırasıyla kurup denediğim ve sorunsuz çalışan programlar şunlar,

- Abgx360
    - Acrobat reader
    - Adobe Flash Player
    - Any DVD Converter Pro 3.6.7
    - Ashampoo Burning Stidou 8.0.4
    - Avira Premium Security Suite 8.2.0.252
    - Clone CD
    - eMule Son sürüm.
    - Utorrent
    - Internet Download Manager
    - Java 6
    - K-Lite Codec Pack 4.7.0
    - Mozilla Firefox 3.0.7
    - Rapidshare Manager
    - RealPlayer
    - TuneUp Utilities 2009
    - UltraISO 9.32
    - WinAmp
    - WinRAR

Programların hepsi en son ve tam sürümler. İlk bakışta performans Vista'dan daha iyi gibi. Program açılması, bilgisayarın resetlendiğinde kullanılır hale gelene kadar geçen süre, WinRAR'dan sıkıştırılmış dosya açma gibi işlemlerde gözle görülür bir performans artışı var. Benchmark yapılmıştır mutlaka. Ama çıplak gözle de işlerin iyi yönde gittiği anlaşılıyor.

• ben 7000 sürümünü kullanmıştım iyi güzeldide bi türlü sistemi adam gibi kapatamıyodum mesela 5-6 saat açık kalıyo makine kapat dersin kapanmaz reset dersin almaz bide laptop olunca çıkar pili tak yeniden böyle yapınca eminimki harddiskimde zarar görüyodu sonra sogudum kaldırdım full çıkana kadar kurmuycam...
  • x64 sürümü çıktı arkadaşlar, gördüğüm kaynaklara göre. Bende daha yeni 7048 sürümünü yüklemiştim, bana yeniden format göründü. Deneyip izlenimlerimi aktarıcam..
  • 7057 için x64 kaynak bulamadım x86 var ama pmden yardım edersenız sevınırım
  • nolur hızlı t. varsa pm lütfenn... hemen denemek istiyorum çünkü

ekleme: arkadaşlar dreamscene var mı bu sürümde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 13 Mart 2009; 20:32:18 >
  • bu Windows 7 nin Türkçesi varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

Windows 7'nin dvd boyutu kaç mb ya da gb acaba,bilen arkadaş var mı?

yanılmıyorsam 2.31GB gibi rakam okudum imaj dosyasında.. ama indiremedim.. torent rezaleti olduğu için...

Teşekkürler

Rc1 yükleyip görmek istiyorum
  • Ufak bir sorun ama birilerini ilgilendirir diye söylüyorum. Bu işletim sisteminde film izlediğimde, nedense filmlerin kalitesi Vista'ya göre daha düşük gibi geldi. Bundan tam emin değilim, araştıracağım ama sanki biraz daha bozuldu filmlerin kalitesi gibi geldi bana. Beta ekran kartı sürücülerinden de olabilir.
  • arkadaşlar rc1 nereden indirebiliriz. windows un resmi sitesi falan var mı
  • torrent sitelerinde bulabilirsin. ben şuanda indiriyorum 2 güne iner heralde
  • Rapid linki isteyenler ( 32 bit için ) P.M den ulaşsınlar.
  • evet 7057yi kurdum gerçekten etkileyici.. performans oldukça iyi gibi ama henüz antivirüs ve diğer güvenlik yazılımlarını kurmadığım içindir.. umarım onlarıda kurunca yavaşlama olmaz.. kullanımına alıştınız mı başkasını kullanmak zor oluyor.. tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Ufak bir sorun ama birilerini ilgilendirir diye söylüyorum. Bu işletim sisteminde film izlediğimde, nedense filmlerin kalitesi Vista'ya göre daha düşük gibi geldi. Bundan tam emin değilim, araştıracağım ama sanki biraz daha bozuldu filmlerin kalitesi gibi geldi bana. Beta ekran kartı sürücülerinden de olabilir.

dediğiniz gibi ekran kartı driver'ıyla ilgili olabilir. çünkü daha önce hiç görmedim böyle bir sorun. belkide öyle sanıyosunuz. sonuçta video aynıysa fark olacağını sanmıyorum.
  • arkadaşlar ben de kurdum 7057 yi ekran kartım ati 4850 driverini kendisi kurdu oyunlar açılıyo ve oyunlarda performans olarak dx10 da oynamama rağmen performans düşüklüğü hissetmedim.Bir de arkadaşlar inanın pc nin açılış ve kapanışı xpden daha hızlı.vistayı beyenmeyen birisi olarak bu işletim sistemini çok beyendim full sürüm çıkana kadar bunla devam.Bu arada antivirüs kuracam nod32 3.0 acaba destekliyo mudur aranız da deneyen varsa biligilendirir mi
  • windows 7 7000 sürümü güncelleme ile 7057 rc 1 sürümüne yükseltilebiliyormu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes22 -- 14 Mart 2009; 12:12:13 >
  • windows 7 yi D sürücüsüne veya harici bi harddiske kurma şansımız varmı acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

windows 7 yi D sürücüsüne veya harici bi harddiske kurma şansımız varmı acaba...

D'ye yükleyebilirsin. Ancak olaki silmek istersen eski işletim sisteminin boot dosyası değiştiğinden eski işletim sistemin açılmaz. Boot manager programı ile onarman gerekir.
  • Dün bende yükledim ama ses kartını nedense tanımadı, Windows 7 sürücüleri olmasına rağmen tanımadı yani ilginç. Sound Blaster Audigy Value SE
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Dün bende yükledim ama ses kartını nedense tanımadı, Windows 7 sürücüleri olmasına rağmen tanımadı yani ilginç. Sound Blaster Audigy Value SE

Sürücüler SB'nin sayfasında var ama 32 bit, 64 bit diye bir ayırım yok. Hepsi bir pakette sanırım.
  • Windows 7 Build 7057 x64 Ultimate - RC1 3.2 GB

Rapid linki isteyen olursa pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.