Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kuran bir arkadaş acaba rapid.share manager programının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir mi ? 7000 sürümünü yüklediğimde bir türlü çalıştıramamıştım programı bende mecbur sildim eğer bunda düzgün çalışıyorsa kurmak istiyorum. Deneyip yazan birisi olursa sevinirim. Teşekkürler.
  • build 7057 bayaa hızlı build 7000 den bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylanwober -- 16 Mart 2009; 14:37:32 >
  • arkadaşlar bu sürümün RC1 olmadığı Microsoft tarafından onaylandı. bu sadece ön-RC1 sürümü. RC1 sürümü nisan yada mayıs ayında microsoft tarafından indirmeye sunulacak ve RC1 in tahmini sürümü 7100 olarak öngörülüyor.haberiniz olsun (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 16 Mart 2009; 20:41:40 >
  • peki 7057 olan tam olarak nedir ve boyutu nedir vs vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

arkadaşlar bu sürümün RC1 olmadığı Microsoft tarafından onaylandı. bu sadece ön-RC1 sürümü. RC1 sürümü nisan yada mayıs ayında microsoft tarafından indirmeye sunulacak ve RC1 in tahmini sürümü 7100 olarak öngörülüyor.haberiniz olsun (:

Onaylama ile ilgili RESMİ makalenin linkini koyar mısın? ÖN RC1 SÜRÜMÜ diye bir terim ilk defa duydum. Benim bildiğim RC1'dan önceki sürüm BETA dır. 7057'yi kuranlar bilir: Kurulum öncesi çıkan EULA sözleşmede Windows 7 RC1 diye geçiyor. Geliştiricilerin bize oynadığı bir oyun diye düşünürsek o geliştiricinin başına bela alır. Zira EULA sözleşmesini gelişi güzel değiştirmesi Microsoft'un hoşuna gitmez kanımca.

• Bu ekranı elde edebilmek için neyapmak lazım ?(3 boyutlu pencereler için sadece) bir saattir uğraşıyorumda

Windows 7 Build 7057 RC1

Windows 7 Build 7057 RC1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 16 Mart 2009; 21:35:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

arkadaşlar bu sürümün RC1 olmadığı Microsoft tarafından onaylandı. bu sadece ön-RC1 sürümü. RC1 sürümü nisan yada mayıs ayında microsoft tarafından indirmeye sunulacak ve RC1 in tahmini sürümü 7100 olarak öngörülüyor.haberiniz olsun (:

Onaylama ile ilgili RESMİ makalenin linkini koyar mısın? ÖN RC1 SÜRÜMÜ diye bir terim ilk defa duydum. Benim bildiğim RC1'dan önceki sürüm BETA dır. 7057'yi kuranlar bilir: Kurulum öncesi çıkan EULA sözleşmede Windows 7 RC1 diye geçiyor. Geliştiricilerin bize oynadığı bir oyun diye düşünürsek o geliştiricinin başına bela alır. Zira EULA sözleşmesini gelişi güzel değiştirmesi Microsoft'un hoşuna gitmez kanımca.

http://www.neowin.net/news/main/09/03/16/microsoft-expected-to-deliver-2-rcs-for-windows-7

neowin.net'ten bakabilirsiniz.7057 sürümüne pre-RC deniliyor.RC1 sürüm için çalışmalar hala devam ediyor.7061 sürümü şu an en son oluşturulan sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 16 Mart 2009; 21:56:06 >

• @anadolu kartalı

windows tuşu ile+tab tuşuna birlikte basarsanız olur. (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Bu ekranı elde edebilmek için neyapmak lazım ?(3 boyutlu pencereler için sadece) bir saattir uğraşıyorumda

Windows 7 Build 7057 RC1

Windows 7 Build 7057 RC1

Windows + TAB tuşuyla oluyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

http://www.neowin.net/news/main/09/03/16/microsoft-expected-to-deliver-2-rcs-for-windows-7

neowin.net'ten bakabilirsiniz.7057 sürümüne pre-RC deniliyor.RC1 sürüm için çalışmalar hala devam ediyor.7061 sürümü şu an en son oluşturulan sürüm.

Neowin microsoft'un resmi sitesi değil benim bildiğim. Sadece dedikodulardan haber yaptığını biliyorum. Oradaki RC-CROW'un anlamı da 3. şahıslara emanet edilmesi, yani RC1'ın public olması anlamına gelir. 7067'de RC1'ın yeni bir inşaası olarak testçilere gönderildi diyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

• @.ZeuS.
    @alicans35

Cevaplarınız için tşk ederim
  • 7057 kesinlikle rc sürüm değil rc nin yapılımından sızan ara build olan internal testerlardan sızan sürümdür rusyadan sızmıştır 7022 de ordan sızdı siz microsoftun resmi açıklamlarını beklerseniz çok zaman kaybedersiniz her şeyi sonradan takip etmeye mahkum olursunuz dedikodular zaten microsoft abd de çalışan elemenlardan genelde tutuyoda haber buraya aithttp://wzor.net/ aittir ilk 7000 den fotolar burdan sızmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Mart 2009; 22:56:02 >

• quote:

Peki bu resimden ne anladığını anlatırmısın?? pre-RC diye bir kavram zaten yoktur. İlk defa senden duydum.. RC nin öncesi betadır.. Nihai sürüm adayı anlamına gelirki buda işletim sistemini yüklerken microsoft tarafından sözleşmede açık ve net bir şekilde belirtiliyor.. Allah aşkına nelere inanıyorsunuz böyle.. İşletim sistemini yapan adamlar değilde başkaları işletim sistemini onlardan daha iyi biliyor.. Hey Alahım yaa...

Windows 7 Build 7057 RC1

• microsoft windows 7 de değişik bi strateji izliyooooo bildiğiniz gibi değil zamanla haksız olduğunuzu goruceksiniz rc yapımından sızan sürümdür 7061 bile yazılmıştır rc etiketli olarak 11 mart imzalı martın sonunda rc escrow buid düşebilir ozaman gorursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Mart 2009; 23:10:09 >
  • 10 nisana daha cok var haliyle suanki RC1 bile olsa 10 nisana kadar build 7100 u bulabilir haliyle resmi cikacak RC1 beklemek en iyisi olacaktir sanirim.Suanda bile 7067 cikmis bile.
  • şu an enson sızan bilgi tabın takivimin den araklanan rc escrow build nisanda rc public sürüm yani ana rc nisan sonu veya mayıs başı aynı olay vista sp2 dede olmuştur incelerseniz gorosunuz çoğu yabancı forumlarında tahmini rc sürümün 7100 olucağı yonunde...ayrıca 7067 değil 7061 yazıldı 7061.0.090311-1856 - actual build on 11.03.2009......
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

10 nisana daha cok var haliyle suanki RC1 bile olsa 10 nisana kadar build 7100 u bulabilir haliyle resmi cikacak RC1 beklemek en iyisi olacaktir sanirim.Suanda bile 7067 cikmis bile.

resmi cikacak RC1 de ne demek?? yani bu korsan RC1 mi?? bunu başkaları win7 RC1 diye mi piyasaya vermiş de microsoft tarafından çıkacak olan resmi olacak?? nasıl oluyor anlamadım?? resmi kavramından anladığınız nedir?? yukarıda resmini verdiğim microsoftun kendi işletim sistemi kendi yazdığı yazı.. bunun neresini anlamıyorsunuz?? İbare aynen şöyle "MICROSOFT WINDOWS 7 OPERATING SYSTEM RELEASE CANDIDATE 1" yani Türkçe meali "Microsoft Windows 7 İşletim Sistemi Sürüm Adayı 1"
    Bunu yazan microsoftun kendi değil mi?? daha resmisini bekliyorsunuz.. Ha diyorsunuz ki sürümü daha yüksek olan çıkacak.. herhalde yani daha yüksek olanı illa ki çıkacak.. 7500 bile çıkar kim karışır yada itiraz eder ki.. final sürümü çıkana kadar daha yüksek sürümleri illaki çıkacak ama bu 7057 sürümünün RC1 olmadığını göstermez.. Bu iddiada biz bulunmuyoruz kullandığımız işletim sisteminde öyle yazıyor.. Daha ne anlıtayım da anlayın bilmiyorum ki...

Bakın sizin için ilginç olabilecek bir şey daha söyliyim bu sürüm adayının 2si 3ü 4ü bile çıkabilir şaşırdınız de mi

• çıkacaksa 7057 i niye puplic rc ymiş gibi finanse ediyosunuz anlam veremedim bu sürüm rc yapımından sızan internal sürüm nokta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerimcem

çıkacaksa 7057 i niye puplic rc ymiş gibi finanse ediyosunuz anlam veremedim bu sürüm rc yapımından sızan internal sürüm nokta.

Microsoft RC sürümünü Beta gibi serbest dağıtır mı bilmiyorum ama benim söylediğim şey 7057'nin RC olmadığını iddia edenlere bu sürümün RC olduğu.. Başka bir iddiam yok.. birde RC de olsa sürüm numarası sürekli olarak artacaktır tabiki.. 7057den sonra 7061in çıkacak olması 7057'yi RC sürümden düşürmez.. O hala RC dir.. OK?? Yoksa microsoft 7100 sürümü de RC diye serbest olarak dağıtabilir.. Bu onun bileceği iş.. Benim yüklediğim işletim sisteminde RC yazıyor mu ?? bitmiştir...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.