Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar ben de kurdum 7057 yi ekran kartım ati 4850 driverini kendisi kurdu oyunlar açılıyo ve oyunlarda performans olarak dx10 da oynamama rağmen performans düşüklüğü hissetmedim.Bir de arkadaşlar inanın pc nin açılış ve kapanışı xpden daha hızlı.vistayı beyenmeyen birisi olarak bu işletim sistemini çok beyendim full sürüm çıkana kadar bunla devam.Bu arada antivirüs kuracam nod32 3.0 acaba destekliyo mudur aranız da deneyen varsa biligilendirir mi

kaspersky 8.0 - nod 32- AVG yi destekliyor....zaten sağ alttaki güvenlikle ilgili bölüme tıklarsanız size hangi antivirüs programlarını desteklediğini gösteriyor...yanılmıyorsam artık avira yı da destekliyor win 7...

quote:

windows 7 7000 sürümü güncelleme ile 7057 rc 1 sürümüne yükseltilebiliyormu acaba

maalesef 7057 yi indirip kurmanız gerek...güncellemelerle yükseltilmiyor....

quote:

Dün bende yükledim ama ses kartını nedense tanımadı, Windows 7 sürücüleri olmasına rağmen tanımadı yani ilginç. Sound Blaster Audigy Value SE

ses kartında genelde bi sorun oluyor win 7 de... bende de realtek driverını yüklememişti....ses xp ye göre daha az çıkıyodu ama idare ediyordu

• win7 betasını kurdum 7000 olanı...pek hoşuma gitmedi. oyunlarda sorunlu..hiçbir oyunu açmıyor...
    acaba 7057 olanda oyunlarda sorun yaşayan var mı???

bir de ses alamıyorum. bu sorunu çözen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 14 Mart 2009; 17:33:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilelma

win7 betasını kurdum 7000 olanı...pek hoşuma gitmedi. oyunlarda sorunlu..hiçbir oyunu açmıyor...
    acaba 7057 olanda oyunlarda sorun yaşayan var mı???

bir de ses alamıyorum. bu sorunu çözen var mı

Sorun yaşamazsın. dx 10.1 dahil hiçbir uygulamada sorun çıkmadı tek yaşadığım sıkıntı audigy 2 platinium kartı tanıttım ama istediğim şekilde çalıştıramadım başka hiçbir sorun yok şimdilik. Sana tavsiyem çok fazla ses ayarı var muhakkak olacaktır sürücü sorunnun yoksa
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

windows 7 yi D sürücüsüne veya harici bi harddiske kurma şansımız varmı acaba...

D'ye yükleyebilirsin. Ancak olaki silmek istersen eski işletim sisteminin boot dosyası değiştiğinden eski işletim sistemin açılmaz. Boot manager programı ile onarman gerekir.

eyvallah dostum çok sağol... en kısa zamanda bende indirip kurcam bakalım...
  • son versiyon ne zaman çıkıcak arkadaşlar RTM versiyonu diye geçiyo herhalde...bu betalar ne zaman bitecek...
  • quote:

son versiyon ne zaman çıkıcak arkadaşlar RTM versiyonu diye geçiyo herhalde...bu betalar ne zaman bitecek...

2010 ortaları gibi....
  • 2010 offf cok yaa keşke hemen çıksa
  •  Windows 7 Build 7057 RC1
  • Dün akşam farkettimde arkadaşlar O.C değerleriniz doğru gözüküyormu? Bendeki işlemci değerlerim default 2.40 ghz olarak gözüküyor .Halbuki bios menüsündeki değeri değişmemiş aynı 3.2 ghz. Sebebini bilen yada aynı durumda olan varmı ?
  • bana sıkıntı çıkartırmı driver konusunda acaba?

creative ses kartım falan var ayrıca adobe ürünlerini kullanabilirmiyim?

ve x86 nedir tam olarak?

64 bit yüklemeyi düşünen biriyim. 64 ve 32 bit arasındaki tam olarak farklı olan nedir. ?

türkçe var mı?

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 15 Mart 2009; 11:03:37 >
  • 32 bıtı kurdum suan ordan yazıyorum

super olmus cok hızlı gercekten temalar sesler sahane olmus bu daha rc ıse rtm de kım bılır nasıl bısı olur

xp de ısrar edenler bu defa gercekten pes edeceklerdır

• quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Dün akşam farkettimde arkadaşlar O.C değerleriniz doğru gözüküyormu? Bendeki işlemci değerlerim default 2.40 ghz olarak gözüküyor .Halbuki bios menüsündeki değeri değişmemiş aynı 3.2 ghz. Sebebini bilen yada aynı durumda olan varmı ?

Soruma cevap gelmedi. OC Değerleriniz aynımı arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: veysel_7

32 bıtı kurdum suan ordan yazıyorum

super olmus cok hızlı gercekten temalar sesler sahane olmus bu daha rc ıse rtm de kım bılır nasıl bısı olur

umarım dediğin gibi olurda artık xp tahtını w7'ye bırakır. vista kapamadı bu kapsın bari.
  • Süper ötesi birşey :))))))))))) kurdum ve gördüm...
  • quote:

quote:

Dün akşam farkettimde arkadaşlar O.C değerleriniz doğru gözüküyormu? Bendeki işlemci değerlerim default 2.40 ghz olarak gözüküyor .Halbuki bios menüsündeki değeri değişmemiş aynı 3.2 ghz. Sebebini bilen yada aynı durumda olan varmı ?

Benim aynı. Ne yaptıysam Win 7 de de aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

quote:

Benim aynı. Ne yaptıysam Win 7 de de aynı.

.Computer/Properties/ Sistem bilgi ekranına O.C değeri düşmüyor anlamadım neden fakat CPU-Z yükleyince O.C değeri gözüküyor .Tuhaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 15 Mart 2009; 17:02:34 >

• üstteki sorularımın çoğuna cvp verildi yalnız şu soruma netlikk getirmek istiyorum. 32 bit kuran niye 64 bit kurmuyor daha mı yavaş daha mı fazla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

üstteki sorularımın çoğuna cvp verildi yalnız şu soruma netlikk getirmek istiyorum. 32 bit kuran niye 64 bit kurmuyor daha mı yavaş daha mı fazla..

32bi sürümü daha önce torentlere düştü o yüzdendir.. bende şimdi yeni x64 sürümünü indirdim ama henüz kurmadım.. yavaş yavaş indirenler kurup deneyeceklerdir o zaman yorumlar gelir...

ama tahminen x64 birazcık daha hızlı olabilir diye düşünüyorum %0,008 oranında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

üstteki sorularımın çoğuna cvp verildi yalnız şu soruma netlikk getirmek istiyorum. 32 bit kuran niye 64 bit kurmuyor daha mı yavaş daha mı fazla..

32bi sürümü daha önce torentlere düştü o yüzdendir.. bende şimdi yeni x64 sürümünü indirdim ama henüz kurmadım.. yavaş yavaş indirenler kurup deneyeceklerdir o zaman yorumlar gelir...

ama tahminen x64 birazcık daha hızlı olabilir diye düşünüyorum %0,008 oranında

hımm kaybedeğim bişi yok o zaman:) yüklemekde yarar var. bir denim bende. artık xp sp3 ü elveda demenin zamanı geldi sanırım. tek korkum bazı programlarla uyumsuzluk olması. oyun -program adobe ürünleri v.s

• quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Orjinalden alıntı: veysel_7

32 bıtı kurdum suan ordan yazıyorum

umarım dediğin gibi olurda artık xp tahtını w7'ye bırakır. vista kapamadı bu kapsın bari.

buda bu gidişle havasını alacak gibi legacy support berbat durumda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.