Şimdi Ara

Windows 7 Çok İlginç Bir Hata[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı çalıştırıyorum, "Hoş Geldiniz" yazısına kadar herşey normal ama sonra ekran simsiyah oluyor(simgeler vs. hiçbirşey yok) ardından "Warn wilkes dozen whips pilup" başlıklı hata veriyor.Güvenli modda açtığımda hata vermiyor ama ekran yine bomboş oluyor sadece güvenli mod yazıyor.İnternette bu hata ile ilgili tek bir tane sonuç bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 4 Mart 2012; 11:55:35 >

• virüs olmasın
  • Sanmıyorum, bilgisayara son zamanlarda dosya vs. indirmedim.Zaten antivirüs programı + windows defender + firewall var.Virüs ihtimali çok zayıf.
    İşin ilginç tarafı "Warn wilkes dozen whips pilup" internette bu hatta hakkında hiç bir şey yok.
  • Bilgisayariniza buyuk ihtimalle saka virusu bulasmis bence. Komut istemiyle guvenli moda girip rstrui.exe yazip bilgisayari geri yukleyebilir misiniz bu olayin olmadigi bir tarihe?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 4 Mart 2012; 10:53:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

Bilgisayariniza buyuk ihtimalle saka virusu bulasmis bence. Komut istemiyle guvenli moda girip rstrui.exe yazip bilgisayari geri yukleyebilir misiniz bu olayin olmadigi bir tarihe?

Teşekkürler.Geri yükleme yapınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

Bilgisayariniza buyuk ihtimalle saka virusu bulasmis bence. Komut istemiyle guvenli moda girip rstrui.exe yazip bilgisayari geri yukleyebilir misiniz bu olayin olmadigi bir tarihe?

Teşekkürler.Geri yükleme yapınca düzeldi.

Onemli değil. Ayrica simdi bir de butun sistemi virus tarama yapmanizi oneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.