Şimdi Ara

windows 7 çözünürlük ve kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 yi 1024x768 yapamıyorum masaustundeki duvar kağıdını değiştiremiyorum, bide kasıyor oyunlarda hızlandırmanın yolu yokmudur.

özellikleri:

işlemci: 1.60 ghz intel atom
    ram 1gb
    sistem 32bit
    ekran galiba 13.3 inch tam olarak bilmiyorum daha küçükde olabilir.

• win7 starter kullanıyorsan bazı özellikler kısıtlı oluyor bunlardan biride duvar kağıdı değiştirememektir oyun işine gelince o bilgisayarla kasmasından daha normal bir şey yok oyun için özellikleri çok düşük
  • win 7 cd si laptopla beraber olansa eqer qir bi cd ciye yeni bi win 7 ultimate dvd si çektir kur problem kalmaz . onların verdiqin dvd demo qibi bsy ayrıca kurduktan sonra driverlerini notebook un sitesinden bulup qüncelle. Hata qörünmüyo qibi oluyo ayqıt yöneticisinden ama qüncellemek sart. Bunları yaptıktan sonrada son olacak başlat - çalıştır - msconfig - enter qelen ekranda tümünü devre dışı bıraq de uygula yeniden başlat pc yi . kolay gele .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebettolga -- 14 Temmuz 2010; 6:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebettolga

win 7 cd si laptopla beraber olansa eqer qir bi cd ciye yeni bi win 7 ultimate dvd si çektir kur problem kalmaz . onların verdiqin dvd demo qibi bsy ayrıca kurduktan sonra driverlerini notebook un sitesinden bulup qüncelle. Hata qörünmüyo qibi oluyo ayqıt yöneticisinden ama qüncellemek sart. Bunları yaptıktan sonrada son olacak başlat - çalıştır - msconfig - enter qelen ekranda tümünü devre dışı bıraq de uygula yeniden başlat pc yi . kolay gele .

WINDOWS 7 ULTIMATE KURARSA O SISTEME BIRSEY OLACAGI KESINDIR.

EN AZ 2 GB SISTEM BELLEGI GEREKLI.

AYRICA ISLEMCISI INTEL ATOM DAHA YUKSEK KONFIGURASYONLARDA CALISIR WINDOWS 7 ULTIMATE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.