Arkadaşlar cinnet geçirmek üzereyim daemon yükledim ilk başta gösteriyorum kalıp dosyayı okuyor yüklemenin ortasında kalıp dosyasını atıyor haliyle yüklemede cd istiyor.Bir kaç araştırma yaptım uyumsuz olabilir Windows 7 ye uyumlu olanı buldum yükledim yine yok.Sorun ne olabilir acaba yardımınızı bekliyorum.Birde pes'i winrarla çıkardım enson yükledim ilk baştaki ana ekranda yükleme (sol alttaki yuvarlak daireli ekran ) hiç geçmiyor ne yapim bidaha mı format atim arkadaşlar?
Not:Windows 7 ultimate kullanıyorm.
quote:
Orijinalden alıntı: bkpentagram
Arkadaşlar cinnet geçirmek üzereyim daemon yükledim ilk başta gösteriyorum kalıp dosyayı okuyor yüklemenin ortasında kalıp dosyasını atıyor haliyle yüklemede cd istiyor.Bir kaç araştırma yaptım uyumsuz olabilir Windows 7 ye uyumlu olanı buldum yükledim yine yok.Sorun ne olabilir acaba yardımınızı bekliyorum.Birde pes'i winrarla çıkardım enson yükledim ilk baştaki ana ekranda yükleme (sol alttaki yuvarlak daireli ekran ) hiç geçmiyor ne yapim bidaha mı format atim arkadaşlar?
Not:Windows 7 ultimate kullanıyorm.
yüklemeye çalıştığın pes oyunu zarar görmüş olabilir daha önce sorunsuzken yüklemişsindir virüs taraması felan yaptıysan sonradan içinden bişey silinmiş olabilir(bunu önceden yüklediğini varsayarak yazıyorum) yada ilk yüklemeyse oyun bozuktur yada tam değildir yani eksik dosya vardır içinde
ayrıca oyun tek kalıp değilde 1-2 parçadan oluşuyosa hepsini masaüstünde bi klasörde toplayıp setup.exe'den kendin kurmayı deneyebilirsin
Daemon Tools ile ilgili bir sorun değil çünkü ben de windows 7 ultimate kullanıyorum,sorun yok.Yüklemenin ortasında duruyorsa 2. kalıp dosyasını istiyor olabilir.Yada iso dosyası bozuk/eksik de olabilir. Kota sorunun yoksa oyunu tekrar sağlam bir yerden indir.
ultra iso tavsiye ederim
powerISO kullanmanı tavsiye ederim,kısa bir süre kullandıktan sonra deamon tools ismini bile unutursun,sıkıntısız şekilde de kullanırsın
powerISO sağlam arkadaşlar teşekkürler onla hallettim o olayı fakat oyun sorunu yaşıyorum.Zarar gördüğünü farzederek yeni setuplar indiriyorum bakacağım eğer olmazsa sistemde sorun vardır sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme