Şimdi Ara

windows 7 de disk bölme hatası acil yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EASESUS P.M programı ile C deki fazla alanı D ye eklemek için böldüm ama D'ye ekleyemedim ve sonradan D ye eklenemeyeceğini öğrendim. şimdi ise C'den kestiğimi C'ye geri yüklemek istemiyorum ama yapamadım acil yardım eder mısınız?

• Windows 7 de ekstra bir program kullanmadan disk bölünüp birleştirilebiliniyor.

Bilgisayarım'a sağ tık > yönet > depolama > disk yönetimi

Küçültmek istediğiniz bölüme sağ tık yaparak birimi daralt'ı uygulamalısınız.
    Büyültmek istediğiniz bölüme ise sağ tık yaparak birimi genişlet yapmalısınız ( birimi genişletmek için önce başka bir bölümü daraltmayı unutmayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdal35tr

Windows 7 de ekstra bir program kullanmadan disk bölünüp birleştirilebiliniyor.

Bilgisayarım'a sağ tık > yönet > depolama > disk yönetimi

Küçültmek istediğiniz bölüme sağ tık yaparak birimi daralt'ı uygulamalısınız.
    Büyültmek istediğiniz bölüme ise sağ tık yaparak birimi genişlet yapmalısınız ( birimi genişletmek için önce başka bir bölümü daraltmayı unutmayın)

yenı olusturdugum bırımı kucultuyorum sonra C de sag tık yapınca bırımı genıslet aktıf durumda degıl. birimi komple sılıyorum yıne olmuyor? işte ekran görüntüsü
    [simage]http://m.YollaYap.com/b86/37162587.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azade_kral -- 6 Ekim 2010; 23:27:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.