arkadaşlar merhaba.sorunum biraz ilginç yardımlarınızı bekliyorum. kasayı philips pfl8404 model lcd tv ye bağlayarak kullanıyorum.klavye mouse ve gamepadim kablosuz.şöyle bir sorun oluyor.klavye mouse ve gamepad geç algılanıyor.mouse u oynatıyorum fakat normalden daha geç hareket ediyor.çözünürlüğü değiştim dvi kablo kullandım ama olmadı.bu arada hdmi kablo kullanıyorum.internette bi çözüm bulamadım.overscani 0 yapın falan demişler ama bişey değişmedi.bide şöyle bir durum var.fifa 11 oynarken 1920x1280 çözünürlükte gamepad klavye ve mouse geç algılanıyor fakat 1440x960 tı sanırım böyle ilginç bi çözünürlükte normale dönüyor.dirt 2, grid, f1 gibi oyunlarda tamamen geç algılıyor.xp de böyle bir sorunum yoktu.7 ye geçtim bunlar başladı.ayrıca film izlerken yada masaüsündeykende ekran birden yeşil oluyor.tv den hdmi ın bağlı olduğu bölümü seçiyorum düzeliyor.böylede ilginç bi sorunum var.biraz karışık oldu ama yardıma ihtiyacım var.
arkadaşlar yokmu yardım edebilecek olan??
Driver'larda problem olabilir. win7 driverlarının doğruluğunu ve güncelliğini kontrol et.
hocam driverlardan kastın ekran kartı falansa onlar güncel.