Şimdi Ara

windows 7 de hard diskbölme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerlı arkadaşlar win 7 yuklu HP G6 model laptop da forumdakı hard dısk bölme nasıl yapılır konularını kurcaladım.fakat dıskı bölerken acemılığımden 120 Mb yazdım ölece kaldı...aşağıdakı resımde görüldüğü üzere ne yapmam gerekır.bu abınıze bır el atarsanız sevınırım.hepinize şimdıden teşekkurler.....

http://imageshack.us/photo/my-images/651/22818753.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acn10 -- 27 Temmuz 2011; 1:26:23 >

• bende de oyle boldugum diski genişlet dedim ayırdığımı geri verdim düzeldi
  • ya yeniden format atacaksın yada windows açıkken hdd bölen birşeltiren programlar vardı tam hatırlamıyorum adlarınıda onları deneyebilirsin
    yada o 15 gb lık daki verileri 280 lik kısıma atarsın disk yönetiminden kendin 15 liği silip tekrar olurşturusun 120 mb lık alan birleşir sorna dosyalarını geri atabilrsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOXXTR

ya yeniden format atacaksın yada windows açıkken hdd bölen birşeltiren programlar vardı tam hatırlamıyorum adlarınıda onları deneyebilirsin
    yada o 15 gb lık daki verileri 280 lik kısıma atarsın disk yönetiminden kendin 15 liği silip tekrar olurşturusun 120 mb lık alan birleşir sorna dosyalarını geri atabilrsin.

bende bişe sorsam bende yeni ayırma yaptım ama program files x86 adlı klasörü yeni böldüğüm alana almak istiyorum nasıl yapacam
  • onu alamazsın windows un kendi klasörüdür o sende 64 bit yüklü sanırım 64 bit programlar program fiels x64 e kurulur 32 bit programlarda x86 ya kurulur onu değiştirme ha oraya kurduğun programları kurarken oraya kurma buraya kur diyerek (gözat diyip el ile klasör belirtmen lazım) istediğin yere kurarsın sen ordan taşırsan programları programların hiç biri çalışmaz çünkü kurulurken c:/program fiels x86 klasörüne kurduğun için oraya bakacaktır ordada dosyalar olmadığı için çalışmaz bazıları çalışabilir programına bağlı
  • format atıp ayırdığım yere kursam olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri_55

bende de oyle boldugum diski genişlet dedim ayırdığımı geri verdim düzeldi

değerli kardeşim bıraz konuyu açarsan bende uygulama yapmak ısterım..tşk.ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: acn10

quote:

Orijinalden alıntı: cagri_55

bende de oyle boldugum diski genişlet dedim ayırdığımı geri verdim düzeldi

değerli kardeşim bıraz konuyu açarsan bende uygulama yapmak ısterım..tşk.ler

o ayırdığın yer yok mu hani sağ tıklayıp birimi küçülüt dedin ya he işte oraya tekrar sağ tıkla birimi genişlet de o ayırdığın alanı tekrar geri ekle düzeliyor
  • canım kardeşim sorunu sayende hallettım çok teşekkurler anyalyaya yolun duşerse bır tatlı ısmarlarım sana.....kolaylıklar gelsın....:))
  • rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bende ayırmayı bilmiyordum burdaki arkadaşlar anlattı :)
  • Değerli Kardeşim tşk.lerde ben laptobu yenı aldım harddiskı bölmek ıstıyorum xp de olduğu gibi yanı önemlı dosyalarımı Yenı yaratacağım B bölümüne yerleştıreceğim ama 282 GB lık alanın 120 GB tını bölmek ıcın yazıyorum ordada 120 MB falan yazınca vazgeçtım acaba gercek değerı ayırabılmem ıcın ne yapmam lazım ondan karamsarlık içindeyım.bilmem açıklayabıldım mı sıze acaba....kolay gelsınnn.....
  • 120000 yaz
  • değerli kardeşim yazılmıyor ....
  • bak o 120 mb ı nasıl ayırdıysan aynı şekilde yap 120 000 yaz o 120 ile birleşir sonra biçimlendir de o kısımı o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOXXTR -- 31 Temmuz 2011; 19:53:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.