Arkadaşlar Dün Ultimate 64 Bit Final Serisini Kurdum Bilgisayarıma Canavar Gibi Çalışıyor Fakat Benden Kaynaklanan Sorunum Var ve Win 7 Den. Öncelikle Dün Win 7 Kurarken İlk Mavi Ekran Çıkıyor Çok Beklediği İçin Dayanamadım Dondu Zannettim Reset Attım. Daha Sonra Tekrar Kurmamda Uzun Bi Bekleyişten Sonra Kurulumu Yaptım Crackledim. Ama Şöyle Bi Sorunum Var Pc Başlaren Sanki 2 Tane Win 7 Kurmuşum Gibi Gösteriyor İlk Reset Attığıma Tıkladığımda Güvenli Modda Çalıştır Hata Ayıkla Tarzı Şeyler Çıkıyor Yani Pc de Sorun Varmış Gibi. Diğer Konu İse 4+1 Ses Sistemimden Ses Alamıyorum Ama Kulaklıktan Ses Geliyor Bu Sorunu Nasıl Halledebilirim. Özetle:
1- 2 Tane Win 7 Kurulu Biri Hatalı, Hatalı Olan Sürümü Nasıl Silebilirim ? 2- Ses Sistemimden Ses Gelmiyor ?
Yardımcı Olucak Arkadaşlara Teşekkürler Şimdiden ?
Down
Yardım Edicek Bi Arkadaş Yok mu Beyler ?
O iki Windows 7 aynı sabit disk sürücüsüne mi yüklü? (Gerçi böyle bir şey olması pek mümkün değil ama.) Örneğin; C. Yoksa farklı sabit disk sürücülerine mi yüklü? Örneğin; biri C'ye, diğeri D'ye.
2. yüklemeyi aynı sabit disk sürücüsünün üstüne yapmışsan, önceki sorunlu kurulumlu Windows 7'yi o disk sürücüsünün içinde "WINDOWS.OLD" adlı bir klasöre atmış olabilir. O klasörü sil, sadece düzgün çalışan Windows 7 yüklü kalsın o sabit disk sürücüsünün içinde. Eğer açılışta hâlâ 2 tane Windows 7 sunuyorsa, bu sabit disk sürücüsüne format atarak yeniden Windows 7 yüklemen gerekebilir dostum.
2. yüklemeyi başka bir sabit disk sürücüsünün üstüne yapmışsan, sağlam Windows 7'yi aç. Bilgisayar'ı (Computer'ı) aç. Sorunlu olan diğer Windows 7'nin olduğu sabit disk sürücüsüne sağ tıklayıp menüden "Biçimlendir..." (Format...) öğesine tıkla ve format at. Yani o sorunlu Windows 7'yi makineden kaldır, sadece sağlam Windows 7 kalsın.
Windows'un ses ayarlarından veya ses kartının ek yazılımlarındaki ses ayarlarından 4+1'i ayarlaman lazım olabilir.