Şimdi Ara

windows 7 dns yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu açmadan öncee bu forum haricinde bir çok internet sayfasını bile aradım bir türlü bulamadım ,

Yeni bir diz üstü ilgisayar aldım ancak bir türlü dns değiştiremedim
    bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin geliyorum
    local area connection to ya sağ tıklayın yazıyor bir çok başlıkta ancak bende,local area connection gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 29 Ekim 2009; 18:00:04 >

• local area connection yada yerel ağ bağlantısı olarakta yazabilir işletim sisteminiz türkçe ise
    türkçe olduğunu varsayarak
    sağ köşedeki bağlantı simgesine sağ tık-ağ paylaşım merkeziniz aç-sol menüden bağdaştırıcının ayarlarını değiştir tık-yerel ağ bağlantısına sağ tık özellikler-orta kısımda internet bağlantı protokolü4 tıkla ve altındaki özellikleri açın.buradan dnsyi değiştirebilirsiniz
    karışık olmamıştır umarım
  • ağ bağlantılarıma gelin oradan ağ paylaşım merkezini tıklayın, orta kısımda sağda "Bağlantılar: Yerel ağ bağlantısı" yazar orayı tıklayın oradan özellikler deyin açılan yerde internet protokölü 4 ü tıklayın ve istediğiniz dns ayarlarını elle girin.
  • yyok işte hiçbir şekilde yerel ağ bağlantısı yazmıyor
    sadece bunlar var ve ben bunları hiçbir şekilde kullanmıyorum .
    Kablolu ethernet bağlantısı kullanıyorum . gözükmüyor .

windows 7 dns yardım
  • yardım lazım acil işim var lütfen yardımcı olursanız sevinirim .
  • lütfen ir yol gösteririseniz sevinirim .
  • Modem arayüzünden değiştirmeyi denedin mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet192.168.2.1. den air ties sayfasına girdim dns vardı bir boş olan yer vardı orayı değiştirdim ancak yine aynı ...
    ağ bağlantı larnda sadeece bunlar var ama şun nete gezebiliyorum sadece dnsleri değiştiremiyorum
     windows 7 dns yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 30 Ekim 2009; 8:31:47 >
  • Modemdem değiştirebildiysen sorun yoktur o zaman. Orada yerel ağ bağlantısını görsen de görmesen de bir şey farketmez. Engellenmiş sitelere girebiliyor musun? Youtube a falan...
  • @ dazed

Aygıt yöneticisinden koyduğum resimdeki gibi olan kısma bir bak bakalım orada neler yazıyor.
    Bir uyarı var mı? Belki de yanlışlıkla kablolu bağlantı modemini sistemden kaldırmışsındır. Bu modemler vista ve w7 ile beraber otomatik olarak geliyor. Eğer koyabiliyorsan benim gibi aygıt yöneticisinden resim alıp siteye yükle. Başka arkadaşlarda yardımcı olsun

http://www.resimupload.com/ds297246739_Aygıt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlineBulent -- 30 Ekim 2009; 8:51:54 >
  • bunlar var
     windows 7 dns yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 30 Ekim 2009; 8:54:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyinin kötüsü

Modemdem değiştirebildiysen sorun yoktur o zaman. Orada yerel ağ bağlantısını görsen de görmesen de bir şey farketmez. Engellenmiş sitelere girebiliyor musun? Youtube a falan...

giremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.