Şimdi Ara

Windows 7 download 30 kb/sn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1024 adsl var. Xp de iken 100 kb/s ile jdownloader den indirme yapabiliyordum. Ancak şu an 30-50 kb civarında geziniyor. Windows 7 64 bit Ultimate N kurulu. Airties rt 206 modem var. Ayrıca bunun sürücülerini güncellemek istedim ama yazılımı bulamadım. Sizce sorun ne olabilir. Yeniden Xp yemi döneceğiz?

• bunu işletim sistemine bağlaman büyük hata . işletim sisteminden kaynaklı bir sorun olsaydı hiç bağlanamazdın nete.

sorun senin bağlandığın kaynakta , serverın upload kapasitesinde. başka yerlerden download yaparsan veya 5-10 yerden download yaparsan 100 kb geçtiğini görürsün. tabi bağlantında sıkıntı yoksa
  • söylediğinizden pek birşey anlamadım. Normalde download arttıkça hız paylaşıldığından nasıl 100 kb göreceğim. O halde 4-5 download da 100kb görmem lazım ki bu imkansız. İşletim sistemine bağlamam daki neden airtiesin sürücü sorunu olduğunu düşündüm. Ayrıca diğer bir sorunu da yeri gelmişken söyleyeyim gece makinayı downloada bıraktığımda uyku modu kapalı olduğu halde jdownloaderin çalışmasını belli bir süre sonra durduruyor.
  • işletim sistemiyle ne alakası var. bende de airtiles modem var, otomatik yüklüyor driverini ve download hızım gayet iyi.
    Download yaptıgın sitelerde yada o gün dsl santralinde olan yogunluktan dolayı download yapamıyosundur. TTnet degilmi, böyle sorunlar cok olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: infarctus

söylediğinizden pek birşey anlamadım. Normalde download arttıkça hız paylaşıldığından nasıl 100 kb göreceğim. O halde 4-5 download da 100kb görmem lazım ki bu imkansız. İşletim sistemine bağlamam daki neden airtiesin sürücü sorunu olduğunu düşündüm. Ayrıca diğer bir sorunu da yeri gelmişken söyleyeyim gece makinayı downloada bıraktığımda uyku modu kapalı olduğu halde jdownloaderin çalışmasını belli bir süre sonra durduruyor.

usb den bağlanıyorsan suçu sürücüye atabilirsin ama ethernetten bağlantıda sürücüyle alakası olamaz

dediğin gibi gerçekten yavaşsa bunu bize test yaparak göstermelisin.

http://www.speedtest.net/

begin teste tıkla ve b ekle , bu arada bütün programlarını kapat

genelde 0.80-0.90 arası normal değerlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 10 Aralık 2009; 21:36:50 >

• Arkadaşın söylediği gibi iki ayrı sunucudan download edince genel hız yükseldi. Yalnız arkadaşalar bu windowsu serbest bırakınca uyku modunu kapatmama rağmen jdownloaderin çalısmasını bir süre sonra durduruyor. (ne kadar olduğunu bilmiyorum sabah kalkınca durmuş görüyorum) Sebebi ne olabilir?
  • Ayrıca arkadaşlar madem konu açıldı merak ettiğim diğer şeyide sorayım. Şimdi win 7 yi 64 bit olarak kurdum, zahmetsiz olduğu içinde antivir premium virüs programı kurdum. Ancak program ekle kaldırdan baktığımda 32 bit olarak gösteriyor bunun bir sakıncası olur mu? Ayrıca quicktime gibi bazı programların yanında da 32 bit olarak açıklama yer alıyor. Bunun dışında Adobe Master Collection Cs4 kurdum bir 64 bit yazan photoshop kurdu birde normal photosop 64 bit yazan çalışmıyor diğerleri düzgün bir biçimde çalışıyor. Bu konuda aydınlatıcı bir açıklama yapılırsa sevinirim. İyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güç ayarlarından harddiski 500 dakika sonra kapat yaptım sorun düzeldi. Şu an sistemde bir sıkıntı yok. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.