Şimdi Ara

2048 kbps Net ile Saniyede Kaç KB?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda birşey danışıcam cahilliğimi mazur görün lütfen..Bir arkadaş bana sordu bende size soruyorum konuyu

http://web.forret.com/tools/filesize.asp?speed=2048&unit=Kbps&dur=60
    ve
    http://web.forret.com/tools/bandwidth.asp?speed=2048&unit=Kbps

adresinde 2048 internetin saniyede 256kb veri çekmesi gerektiğini söylüyor.Şuan internette en hızlı serverda bile max 215 kb/s ancak çekiliyor.(Torrentda 205 anca)

Nette mi bir terslik var yoksa doğalmı bu düşüklük ? 2048 net kullananlar ne kadar hızlı çekiyor?

(Modem bağlı hattı 2048/512 şeklinde bilgi veriyor)

• Hocam 2048 sınırsız kullanıyorum ttnetten. En fazla 220 gördüm şimdiye dek. Hocam 256 kb ile almak için santralin baş ucunda olman gerekiyor. O hızlar teoride öyledir fakat santralden uzaklaştıkça araya ttnetin dandik altyapısı da gireceğinden o hıza ulaşman mümkün olmayacaktır.
  • Teşekkürler,zaten kutu yani bize gelen ana hat kapımızın dibinde... Bu kadar fark olması doğal mı yinede?
  • 2 mbitte 215 goruyosa öpsün başına koysun....256 kagıt ustundekı hızdır..santral odanın ıcınde bıle olsa o hıza ulasmak zor :D 200 ıdeal bence 210 220 max hızdır...
    fark asırı dogal bakma 256 lafına...
  • Teşekküler cem_k12

Anladığım herkeste durum aynı o zaman bize özel bir durum yok
  • IDM İle 245 KB

Torrentte 200-220Kb Arası Olur

Denenmiştir Ve Onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 14 Ocak 2011; 12:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

IDM İle 245 KB

Torrentte 200-220Kb Arası Olur

Denenmiştir Ve Onaylandı.

idm şişiriyor değerleri biraz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    PlayStation 4 yavaş upload hızı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şişirdiğine Bakmayın 1Mbit Kullandığımda 100MB Dosyayı 15 Dakika İndirmek Yerine 17-18 Dakikada İniyor .(İndirme Hızı 125Kb Mozilla Firefox + RS Premium)

İDM İle İndirdiğimde 135KB'ye Abanıp 15 Dakikada İniyor Nasıl Olsa 1-2 Dakika Fark Atıyor.
  • oralarara bakma sen bende 260 yazıyo ama o hatınız boşsa alabileceğin max hızdır tabi santral uzaklıgı bakır kablo kayıpları falan filan bunlar işin içine girince böyle oluyo
  • cFosSpeed kurun, ulaşabildiğiniz son hızı görün.
    1Mbit'te max hız 113 Kbps'dir bunu katlayarak hesapla, aksini iddia eden indirme yöneticilerindeki değerlere aldansın dursun. :)
  • indirme programı kullanmadan 215 kbs yi görüyordum geçen sene.Bu sene bu değerleri fazla yakalayamıyorum özellikle akşam saatleri.150 kbs 160 kbs ile yetiniyoruz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

indirme programı kullanmadan 215 kbs yi görüyordum geçen sene.Bu sene bu değerleri fazla yakalayamıyorum özellikle akşam saatleri.150 kbs 160 kbs ile yetiniyoruz şimdi

milet 4gb la 1 ay yetirmeye çalışıyo bende dahil amam geçem sınırsıza ya olmaz böyle gitstni kotalar gelsin filmler yapçam az kaldı
  • dsl bağlantılarda hattınıza tanımlı hızı kesinlikle alamazsınız. Bunun nedeni dsl bağlantılarda paketlere eklenen headerlardır. 2048 kbps bağlantıda kaybınız bu nedenle %15-20 civarında olur. Hız testinde bağlantı hızınızın 1700 kbps çıkması hattınızın tam kapasite işlediğini gösterir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.