Hocam bilgisayara format atayım dedim önceden attım ve hep oldu yine aynı bilgisayar ve aynı cd bugün format atmaya çalıştım yine aynı şeyleri yaptım formatı atarken WİNDOWS DOSYALARI GENİŞLETİYOR bölümünde %0 da kalıyor 30 dk bekledim ama sonunda hata verdi hatada şu
Windows gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. HATA KODU : 0x80070017
evet bu sorunu veriyor başka cd ile denedim yine olmuyor arkadaşlar acil yardım edin lütfen...
Cd yi düzgün yaz vede dosya arşivinde bozuk olabilir cd orjinal değil sanırım son güncelemelerin içinde bulunduğu win7 leri buradan indirebilirsiniz
hayır cd çalışıyor başak pc yede attım ama ondan ziyade başka cdyide denedim ama olmadı
Biosu sıfırla
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
Biosu sıfırla
Lütfen saçmalamayın.
Sorunun kaynağına gelirsek Windows 7 Kurulum DVD'lerinin bozuk olmasıdır. Tamam başka DVD' denediniz İşletim sistemini nerden indirdiniz bilmiyorum ama DVD yazarken sorun olmuş olabilir.
Pm atarsanız link verebilirim Nero programıyla DVD'ye direk olarak yazdırıp format atabilirsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Biosu sıfırla
Lütfen saçmalamayın.
Sorunun kaynağına gelirsek Windows 7 Kurulum DVD'lerinin bozuk olmasıdır. Tamam başka DVD' denediniz İşletim sistemini nerden indirdiniz bilmiyorum ama DVD yazarken sorun olmuş olabilir.
Pm atarsanız link verebilirim Nero programıyla DVD'ye direk olarak yazdırıp format atabilirsiniz..
arkadaş başka bir pc ye aynı dvd ile format atmış sorun nasıl dvd'de
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Citizen
quote:
quote:
Biosu sıfırla
Lütfen saçmalamayın.
Çok güzel bir soru oldu ve cevaplayım
Belli süre donuyormuş ve sonra hata veriyormuş benimde başıma geldi bir bilgisayar format atıyorum diğerine atamıyordum. DVD sürücüsünün bozulma ihtimali var Bios'la alakası olacağını sanmıyorum..
evet nasıl dvd de oluyor ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Citizen
quote:
quote:
Biosu sıfırla
Lütfen saçmalamayın.
Çok güzel bir soru oldu ve cevaplayım
Belli süre donuyormuş ve sonra hata veriyormuş benimde başıma geldi bir bilgisayar format atıyorum diğerine atamıyordum. DVD sürücüsünün bozulma ihtimali var Bios'la alakası olacağını sanmıyorum..
ben bios'la alakalıdır demedim şimdi diceksiniz ki bende size bios'la alakalı dediniz demedim fakat son cümleniz sanki ben bios'la alakalıdır demişim gibi görünmeme sebep oluyor. neyse uzatmayayım bios'la alakalı değil bencede.
onun çözümü büyük ihtimalle SP1 ekli olan bir Win7 DVD ile kurulum yapmak ya da DVD yerine USB ile kurulum yapmak olacaktır.
DVD sürücüsü ve kurmaya çalıştığı Windows kurulum DVD'sinden sorun var..
Flash Disk ile kurulum olabilir linki inceleyin ve benim yorumumda vardır