Şimdi Ara

Windows 7 Format HELP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilgisayarimi 3 yil once aldigim zaman vista ile beraber gelmis ve format atmak istedigim zaman pc acilirken F11 tusundan System Recovery'yi kullanirdim.Ama yaklasik 2 ay once windows 7 ultimate almaya karar verdim , ve aldim.
    2 yada 3 ayda bir format attigim icin zamani geldi ama ben nasil yapicagimi bulamadim.Cd kullanip tekrar yukledigim zaman , bilgisayar tamamen arindirilmis olmuyor cunku eski windows7 yani eski bilgilerim C: de windows.old olarak bulunuyor.Windows 7 ye ozel bir durummu yoksa benmi birseyleri yanlis yapiyorum?

Birde bi soru sormak istiyorum, ben adama windows 7 ultimate almak istiyorum dedigim zaman daha ucuz oldugunu soyledigim OEM Sistem Ureticisi Paketi adli bir sey verdi.Bunun ne oldugu hakkinda arastirdim ama tam olarak ne oldugunu bulamadim.Normalinden dahami iyi dahami kotu bilmiyorum.
    Konuyu yanlis yerde acmis olabilirim eger boyle bir konu acildiysada ozur dilerim.

• up
  • I will help you But first learn to speak turkish
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

I will help you But first learn to speak turkish

ne varmış adamın türkçesinde? belliki türkçe klavye kullanmıyor. sende suç yok, sana merak etmek yerine yargılamayı öğretenler suçlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

I will help you But first learn to speak turkish

ne varmış adamın türkçesinde? belliki türkçe klavye kullanmıyor. sende suç yok, sana merak etmek yerine yargılamayı öğretenler suçlu.

git en büyüğünden bir gözlük yazsın sana doktorun
  • benim anlamadığım vistanın yapamayıpta windows 7 nin yapabildiği ne var, vistanın hiçbir konuda aciz kaldığını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

benim anlamadığım vistanın yapamayıpta windows 7 nin yapabildiği ne var, vistanın hiçbir konuda aciz kaldığını görmedim

anladık vista kullanıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Ldya
    Konu yanlış yerde ama neyse yardımcı olmaya çalışayım
    Şu varki win7 kurarken yukleme ekranında kurulum yapmak istediğiniz disk diye bir seçenek ekrani ile karşılaşırsın.
    Orda hemen altta "yönet" diye bişey olması lazım 3 ay oldu format atalı tam hatırlayamadım.
    Herneyse öyle bişey olmadı ordan kurulum yapmak istediğin (büyük ihtimal C) bölümü sil diyerek silmen gerekiyor sonra kuruluma geçmen gerekiyor

ve

OEM Sistem Ureticisi Paketi yalnızca sistem üreticileri içindir ve OEM dagıtıcıları içindir size satılmış olması gereksiz gerçekten son kullanıcı iseniz.
    Son kullanıcı için okadar da önemli birşey değil. (diye biliyorum ben)

Detaylı bilgi için Tıklayınilk başlığı okuyun
    Yazıda alt sürümleri kullanabilme hakkından bahsediyor yani alt sürüme geçme ve kullanma.
    Benim söylediğimin zıttı birşey söylüyor gibi ama bi inceleyin isterseniz
    Belkide ben yanlış biliyorum yada dediğim gibi ama yazıda farklı bişeyden bahsediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

benim anlamadığım vistanın yapamayıpta windows 7 nin yapabildiği ne var, vistanın hiçbir konuda aciz kaldığını görmedim

bitek adını değiştirdiler sen devam et
  • REDKAYA , tesekkur ederim.Ama hala OEM ve normal olan arasindaki farki anlamis degilim.Birinde digerinde olmayan seylermi var acaba bilmiyorum yoksa hepsi aynimi.Son kullanici dedigin CD yi baskasiyla paylasmak konusundaysa kimseyle paylasmadim.Ve paylasmayacagim yani son kullaniciyim.
  • bence windows 7 kullanıcı ara yüzü ve kullanım rahatlığı ile iyi. ben w7 kullanıyorum gayette memnunum :)
  • windows.old dosyasını silebilirsin hiçbişey olmaz.mümkünse file shredder benzeri güvenli silen bir programla sil tamamen yok eder.
  • Öncelikle bilgilerinin bir yedeğini al. Bende vista vardı daha sonra w7'ye geçtim ama geçerken c ve d karıştı ve diğer başka bir bilgisayarada kurarken aynı hatayla karşılaştım. Sana tavsiyem Bilgilerinin bir yedeğini al ve daha sonra hard diskinde c, d ve bir de sistem dosyası olcak PQSERVICE diye çıkıyor bağzı bilgisayarlarda. Onu silme çünkü onda senin orjinal işletim sistemin yani vista var. C'yi ve D'yi istediğin gibi ayırdıktan sonra c'ye sistemi kurmak istediğinde 100mb bir alan ayıracak kendisine sen bunu kafana takma ve silmeyede çalışma. C'ye kurulum yapmaya devam et. Ayrıca işletim sistemine neden boşu boşuna masraf ettin? Hayatım boyunca bir işletim sistemine para verdiğimi hatırlamam
  • 2 veya 3 ayda bir formata bence gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.