Şimdi Ara

Windows 7 Geforce problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Yine bir windows 7 problemiyle karşınızdayım.Kaç kere denedim sürekli hata alıyorum ekran kartımın driverını yüklerken.Driverı nVidia'nın kendi sitesinden indirdim.Ekran kartı modelim GeForce 7300 GT.Sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum fakat sistemim Windows 7 32Bit.
     Windows 7 Geforce problemi

• sürücüyü yüklerken setup dosyasının üzerine gel .
    sağ tıkla açılan menudan" uyumluluk sorunu giderme " modunu seç
    "Önerilen ayarlar" la devam et geçmiş olsun
  • Yine aynı sorunla karşılaştım bahsettiğiniz yöntemi uygulamama rağmen.
  • arkadaşım sendeki win7 beta ise sorun yaşaya bilirsin?? gerçi ms nvidia ile biraz problemlidir.
    sen bide beta olmayan win 7 ile çalış .
    Büyük bir ihtimalle ayrıca sürücülerini istemeden direk tanıyacak.
    Son sürümdeki denemelerimde tanımadığı hiç bir drivere rastlamadım.
    infinity usb diye bir com port aygıtımı windows 98 driveri ile çalıştırdım.
    ve yine win 98 den sonra bir kenara attığım Primax 7100 scanner .98 sürücüleri ile çalıştı.
    kolay gelsin.
  • Zaten Full versiyonunu kullanıyorum.Hiç beta versiyonunu kullanmadım.
  • Arkadaşım windows 7'ye geçince, ekran kartı driverını kurarken aynı hatayı ben de aldım. XFX GTX 285 XXX kullanıyorum. Anakarta ve işlemciye yaptığım oc'yi iptal ettikten sonra ekran kartı driverını yüklemeyi başarabildim.
  • Ben O/C yapmayı bile bilmiyorumki yapayım.Ayrıca BIOS'tan kontrol ettiğimde Overclock bölümünde Auto yazıyordu onu Manual'e almama rağmen yükleyememiştim.Standart haline nasıl getireceğimi de bilmiyorum.Biraz anlatabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi de neden driver kuruyorsunuz ben onu anlamadım ? Win 7 ' nin kendisi otomatik tanır varsa en güncel sürücüyü kendisi indirip kurar... Win 7 kendisi kurmadı mı bunu ? Bende nvidia geforce go 6100 var mesela , win 7 kurulumdan sonra w7 kendisi internete bağlanır bağlanmaz güncel sürücüyü indirip kurdu hepsi bu ! Diğer sürücüleri zaten otomatik kurmuştu... Bence bırak w7 kendi halletsin , dışardan sürücü kurmana gerek yok...
  • Yüklese sence bu kadar kasar mıydım?
  • Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şu anda çok uyuz bir Windows 7 kullanmaktayım.
  • Yukarı.
  • Arkadaşlar Windows 7'yi kurduğumdan beri bu lanet problemle yüzleşiyorum.Birisi yardımcı olursa çok sevineceğim.Ekran kartı driver'ı olmadığı için çözünürlüğü bile tam ayarlayamıyorum bu yüzden gözlerim bozulacak artık.
  • Arkadaşlar sorunumu hâlâ giderebilmiş değilim.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yardımcı olabilecek herhangi birisi yok mu?Herkes driverlar otomatik yükleniyor nasılsa diye rahat sanırım:)
  • http://forums.laptopvideo2go.com/topic/23812-v18172-windows-7vista-32bit-windows-update/

verdiğim adresten driverı indir muhtemelen olacaktır. eğer olmazsa INF modified linkinden .inf dosyasını indirip zip ten çıkardığın driver dosyalarının içine at ve kurulumu tekrar çalıştır.
  • bence asıl sorun windows update neden güncel sürücünü kurmuyor bu konu üzerine yoğunlaşmalısın çünkü eğer otomatik yükleyemiyorsa manuelde yüklenmemesi doğal
  • imzamdaki 6930g derneği 1. mesajımda nasıl yükleneceği detaylı şekilde açıklanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.