Şimdi Ara

Windows 7 goruntu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaslar benim sorunu soyle pc de oyun oynarken bir anda goruntu gitti ve pc calismaya devam ediyor reset attim pc ye windows logosundan sonra gelen sifre bolum gelmiyor onun yerine siyah ekranda kaliyor pcyi guvenli modda yahatca kullanbiliyorum nette bazi yollay buldum ama ilac olamdi bende son care olarak fotmat attim pc acildi ve ekran karti guncellme yaptim bu guncellistirmeyi yapana kadar hic bir sorun yok guncellestirme bitti pc yeniden baslatti pc acildiktan 5 yada 10 Saniye sonra resimde goruldugu gibi oluyor ekran acaba sikinti ne olabilir
     Windows 7 goruntu sorunu Windows 7 goruntu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku53 -- 21 Ağustos 2016; 10:08:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eklemeyi unuttum ekran resimdeki gibi kaldigi zaman pc calismaya devam ediyor ama klavye kilitleniyor yardimlariniz bekliyorim

• Utku53 U kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Öncelikle güvenli moda girip ekran kartı driverınızı silin Windows update şimdilik el ile kuruluma ayarlayın daha sonra driverı indirmemesi için gerekli ayarları yapın. Driverı üreticinin sitesinden indirip denemenizde fayda var. Bazen Windows driverlerı böyle sorunlar verebiliyor.

Kolay Gelsin..
  • Bikgi icin tesekkirler suan disardayim evde denicem sagolun

• XemreG X kullanıcısına yanıt
    Kardesim dediginizi yaptim ama by sefer windows logosundsn sonra sifre ekranina geldiginde siyah ekranda kaliyor

• Yokmu yardimci olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.