Şimdi Ara

Windows -7 Güncelleme denetlemesi bitmiyor Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
27.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün pc ye format atıp windows 7 32 bit kurdum ama Güncelleme denetlemesi başlıktata belirttiğim gibi sona ermiyor yardım eden herkese şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar lütfen çok acil
  • firebolt32 F kullanıcısına yanıt
    Umarım Denetim Masası'ndan sorunu çözebilirsiniz.

Windows -7 Güncelleme denetlemesi bitmiyor Lütfen yardım edin
  • malesef ordada soruna çözüm ararken güncelleme denetleniyor diyor ve oda takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: firebolt32

malesef ordada soruna çözüm ararken güncelleme denetleniyor diyor ve oda takılıyor
    quote:

Orijinalden alynty: firebolt32

malesef ordada soruna çözüm ararken güncelleme denetleniyor diyor ve oda takylyyor

NOT:önemli yerleri büyük yazdım eğer bilgiliyseniz daha kısa sürede halledersiniz

1-çalıştır
    2-services.msc
    3-en asya inin
    4-ordan WINDOWS UPDATE yi bulun
    5-sağ tık yapın
    6-başlangıç türünü DEVRE DIŞI yapın
    7-ARDINDAN DURDURA , UYGULAYA, TAMAMA BASIN
    8-PCNIZI YENIDEN BASLATIN
    9-AYNI SEYLERI TEKRAR YAPIN YAPIN BU KEZ DEVRE DISI OLAN YERIOTOMATIK YAPIN

bu sorununuzu çözebilir eger update istemiyorsanız 8. seçenege kadar yapin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93C0A39F6 -- 26 Ağustos 2015; 17:57:04 >

• Hepinize teşekkürler sorun kendiliğinden 2-3 gün sonra düzeldi
  • bendede aynı sorun var , 2 gün önce yükledim windows 7 32 bit, orijinal lisans.

Ayrıca güncelleme denetlemesi yapılırken görev yöneticisinde svchot.exe işlemi %100 işlemci kullanıyor. Güncelleme denetlemesi bir türlü bitmedi. Ancak svchot.exe üzerinde sağ tıklayıp işlemi sonlandır dediğimde güncelleme denetleme işlemini iptal ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 16 Ocak 2016; 14:35:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu problemi yaşayan arkadaşlar şunu bir denesinler:

1-)Başlat butonuna basın ve arama kısmına services.msc yazın zaten tek bir simge çıkacak ona tıklayın.

2-)Çıkan ekranda Windows Update servisini bulun, sağ tıklayın ve durdur deyin.

3-)C:\Windows klasörüne girin ve SoftwareDistribution klasörünü bulup silin.

4-)Windows Update servisine sağ tıklayıp başlat deyin ve güncellemeleri tekrar denetleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

bendede aynı sorun var , 2 gün önce yükledim windows 7 32 bit, orijinal lisans.

Ayrıca güncelleme denetlemesi yapılırken görev yöneticisinde svchot.exe işlemi %100 işlemci kullanıyor. Güncelleme denetlemesi bir türlü bitmedi. Ancak svchot.exe üzerinde sağ tıklayıp işlemi sonlandır dediğimde güncelleme denetleme işlemini iptal ediyor.

Ççzdünüz mü acaba bu problemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalozturk

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

bendede aynı sorun var , 2 gün önce yükledim windows 7 32 bit, orijinal lisans.

Ççzdünüz mü acaba bu problemi?

Yok hocam, bende diğer HDD e win 7 64 bit kurdum. Sorun yok şuan.
  • Farklı Orjinal key ile Windows 10 kuruyorum sorun yok. Ama Windows 7'de bir çok iso kalıbı denedim ama yine aynı sorun. Bu windows bıktırmaya devam ediyor.
  • W10 teklifi için güncelleme yapmaya çalışıyorum. Aynı sorun bendede var. Formattan öncede vardı şimdi de var. Netteki herşeyi denedim. Bekliycem biraz.

Hocam tune hd ile güncelleme almayan hdd ne erorr scanı denemen mümkün mü? Benim hdd de sıkıntı var gözüküyor çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer90

W10 teklifi için güncelleme yapmaya çalışıyorum. Aynı sorun bendede var. Formattan öncede vardı şimdi de var. Netteki herşeyi denedim. Bekliycem biraz.

Hocam tune hd ile güncelleme almayan hdd ne erorr scanı denemen mümkün mü? Benim hdd de sıkıntı var gözüküyor çünkü.

Geçenlerde PC gün boyu açıktı. Pc başına akşam geçine bir baktım win10 otomatik indrilip kurulmuş. Win 10 kullanıyorum şuan.
  • Aslında sorun yada problem değil Microsoft'un oyunu amaçları Windows 7'yi bıraksınlar yeni olan sistemleri kursunlar.Bendede oluyodu böyle bitmiyodu hiç bende güncelleme paketini indiriyodum internetten kuruluyodu hepsi ama şuan Windows 7 de bitti tıpkı XP gibi bunuda bitirdiler.Windows 7 çalıştıran bilgisayar Windows 8.1 de çalıştırır.Önerim yeni işletim sistemlerine geçmeniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün boyu açık bıraktım. Akşama doğru buldu. 2 gün sürdü. Bende geçicem win10 a artık. 29temmuz son günmüş. Asıl kafamı kurcalayan win10 a geçtikten sonra formatlarsak tekrar win7 kurup win10 mu yapıcaz. Recovery dvdlerim win7.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda aynı sorunu yaşıyorum

katıldığım bir önermedir Microsoft'un bunu bilerek yaptığı hakkında

ben windows 10 ile 1 haftadır cebelleştim nafile kronik bir arada sırada takılma sorunu vardı bıktırmıştı 3 kere mi 4 kere mi tekrar tekrar format attım yine de düzelmedi orjinal windows

oradaki yüklemelerin hızı ile buradaki windows 7 arasında dağlar kadar fark var

Trilyon kazanan bir firmanın bu şekilde kendine deneysel kobay olmaya zorlaması çok alçakça bir harekettir gözümde

ne yani 2 gündür bir Uptade'i yapmadı orjinal Windows şimdiye 80-90 gb indirmiştim internetten veya 4-5 kez baştan aşağı tüm dosyaları bir anti-virüs programı ile taratmıştım

başka aklıma mantıklı bir açıklama gelmiyor.Uptade yüklemesi sorunu çözümünü arasam bulurum fakat neden arayıyayım kendileri bu işi direk Müşteri Memnuniyeti çerçevesinde çözmesi gerekmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgardaaa

Aynı sorunu ben de yaşadım ama çözmeye uğraşmadım. Tüm diski silip tekrar widnows'u kurdum.

şöyle bir çözüm buldum 1.5 gündür güncelleme bulamayan alet 5 dakika da buldu ve şu anda yüklüyorum

uzmanim.net
    Windows 7 güncelleştirmeler denetleniyor'da kalıyor
    http://uzmanim.net/soru/windows-7-guncellestirmeler-denetleniyor-da-kaliyor/65539

Direk ilk resmi linkdeki güncellemeyi kendim direk siteden kurdum diğer yapılması gerekenlere gerek kalmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Aynı sorunu ben de yaşadım ama çözmeye uğraşmadım. Tüm diski silip tekrar widnows'u kurdum.

şöyle bir çözüm buldum 1.5 gündür güncelleme bulamayan alet 5 dakika da buldu ve şu anda yüklüyorum

uzmanim.net
    Windows 7 güncelleştirmeler denetleniyor'da kalıyor
    http://uzmanim.net/soru/windows-7-guncellestirmeler-denetleniyor-da-kaliyor/65539

Direk ilk resmi linkdeki güncellemeyi kendim direk siteden kurdum diğer yapılması gerekenlere gerek kalmadı.

He güncellemeyi el ile yapın diyorsun yani

Güncelleme yapmıyordu ki 1.5 gündür arıyor arıyor bulamıyordu bunu el ile resmi sitesinden yükledim 5 dakika içinde 1.3gb 'lık 251 tane buluverdi

tabi burada Trilyonluk bir yazılımın nasıl böyle bir zaman kaybına sebeb verdiğinin mantıklı iyi niyetli bir açıklaması yok.

• Birde şu sayfayı buldum çeşitli uptade'leri direk kendimizin indirmesinin link adreslerini veriyor

http://www.howtogeek.com/255435/how-to-update-windows-7-all-at-once-with-microsofts-convenience-rollup/
  • +1

ARKADAŞIN DEDİĞİNİ YAPTIM DÜZELDİ THANKS :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.