Şimdi Ara

windows 7 güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar windows 7 home premium 32 bit sp1 kullanıyorum yeni format attım windows update ekranında güncelleştirmeler denetleniyor da saatlerce kalıyor güncelleme bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

windows 7 güncelleme sorunu

• Update ayarlarini guncellemeleri denetle ancak yukleme ve kurma isini bana birak olarak ayarla... oyle bir gun falan bekle.. guncellemeleri kendisi bulursa yuklemeyi dene . Bu cok sık karsilasilan bi sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunla şimdi bende karşılaştım 64 bit win 7 ultimate kullanıyorum daha önce güncellemeleri tarayan yükleyen windows sistemi format sonrasında güncellemeleri yüklemez oldu saatlerce denetleme yapıyor bulamıyor. Ne yaptıysam olmadı.
  • Sen format atalı ne kadar oldu?
    Genelede şöyle oluyor; format sonrası ilk güncelleştirmeleri yüklüyor. Sonra tekrar güncelleştirme denetlemesi yaptığım zaman saatlerce "Güncelleştirmeler Denetleniyor" yazıyor ama hiç güncelleştirme bulamıyor. Bilgisayarı kapatıp ertesi gün veya birkaç gün sonra tekrar açtığımda kendi otomatik yeni güncelleştirmeleri buluyor ve yüklüyor. Bende her format sonrası böyle oluyor ve bu durumu hiç sorun etmedim
  • musty382 kullanıcısına yanıt
    Üç hafta önce formatlama işlemini gerçekleştirdim fakat kurulum esnasında bu sefer güncelleştirmeleri denetle (önerilen) yerine hiçbir zaman denetleme seçeneğini seçtim çünkü bu ayarı kurulum bittikten sonra kişisel ayar olarak güncellemeleri denetle, karşıdan yükle ve kurma kararına bana bırak olarak ayarlamak için ve öylede yaptım. Bu zamana kadar güncellemeleri bir türlü almadı makina sürekli denetliyor. Daha sonra düşük bir ihtimal olsada bu ayarıdan dolayı mı güncellemeleri yüklemiyor diye düşünerek ayarları otomatik denetle olarak değiştirdim fakat yine değişen birşey olmadı.
  • Arkadaşlar galiba sunucu ile alakalı. Herkes bu durumdan dertli yabanci forumlarda da. Büyük ihtimalle hız sınırlandırması var.

Benimde nerdeyse 3 saat surdu güncellemeleri bulması. Ayritten yama yapması da 3-4 saat surdu mübarek. Valla tövbe ettim yeniden kurmaya image aldım hemen.

Tavsiyem sabırlı olun. Yarım da kesmeyin. Bu sefer başa donuyor işlemler.

• StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim kardeşim.Bende hem windows vista hem de windows 7 lisansı var 1 aydır çözüm bulamadım bu güncelleme işine ilk başta sunucu ile ilgili bir sorundur diye düşünmüştüm dediğin doğru büyük ihtimalle güncelleştirmleri denetleye basıp akşama kadar bekleyeceğim artık düzelir İnşallah :)
  • Keremaster kullanıcısına yanıt
    Birsey degil. Ben tam tersi yatmadan önce bıraktım. Gece yarısı kalktığında güncellemeleri buldu. Hemen yükleyip (yüklemesi de ayrı bir uzun bu arada) image aldım. Su an kafam rahat. Bir daha uğraşmam update falan.

• Konu hort olacak ama; yardımınıza ihtiyacım var.
    bugün PC formatladık, programları yükledik, birde Update yapalım diyoruz ama güncellemeler denetleniyor yazıyor yazdıyla kalıyor.
    denetim masasından sorun gidermeyi çalıştırdım, oda sorunlar çözülüyor ekranında kalıyor yardım edermisiniz.

• hekimoglu52 H kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ayarını otomatik olarak ayarlayın ve bu şekilde kullanmaya devam edin bu akşam bilgisarını kapatın yarın açtığınızda bir iki saat kadar kullanın ve güncellemeleri tekrar denetleyin yine takılırsa bilgisayarınızı kapatıp açın ve kullanmaya devam edin ertesi gün tekrar kontrol edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.