Şimdi Ara

Windows 7 hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda windows xp kullanıyorum ama windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum aklıma takılan bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim:

1-windows xp sabit disk "D" deki sakladığım mp3-video vs windows 7 yi yükleyince silinir mi(yani windows xp deki gibi sadece "C" ye mi yüklüyorum windows 7 yi yoksa sabit disk "D" ye demi format atmak zorundayız..

2-windows xp çoğunluk programları çalıştırıyor windows 7 ye uyumlumu xp deki programlar (mesela photoshop-flash cs 4-dreamwever gibi)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• 1)-aynı xp kurar gibi c bölümüne kurabilirsiniz.d bölümünüze hiçbir şey olmaz.temiz bir kurulm için windows 7 kurulumunda c bölümü seçtikten sonra gelişmiş sürücü seçeneklerinden bölümü biçimlendirin.

2) 32 bir windows 7 kurarsanız tüm programları çalıştırırsınız.64 bitte çok çok azda olsa çalışmayan programlar olabiliyor(özellikle eski versiyon yeni sürümleri çıkmamış programlar)

ekleme: xp kurulu sisteminizde sonradan sürücü harf değişimi yaptıysanız çok küçük bir olasılıkta olsa win7 c diye yanlış bölümü seçebilir.sürücülerin boyutlarına önceden bakarak bu riskide giderebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 24 Mart 2011; 18:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whamx

1)-aynı xp kurar gibi c bölümüne kurabilirsiniz.d bölümünüze hiçbir şey olmaz.temiz bir kurulm için windows 7 kurulumunda c bölümü seçtikten sonra gelişmiş sürücü seçeneklerinden bölümü biçimlendirin.

2) 32 bir windows 7 kurarsanız tüm programları çalıştırırsınız.64 bitte çok çok azda olsa çalışmayan programlar olabiliyor(özellikle eski versiyon yeni sürümleri çıkmamış programlar)

ekleme: xp kurulu sisteminizde sonradan sürücü harf değişimi yaptıysanız çok küçük bir olasılıkta olsa win7 c diye yanlış bölümü seçebilir.sürücülerin boyutlarına önceden bakarak bu riskide giderebilirsiniz

cevaplarınız için teşekkürler dediğiniz gibi D sürücüsüne hiç ellemeden C sürücüsünü xp kurar gibi biçimlendirip win7 yi kuracam..
    Ve son bir soru Xp deki driverler winows 7 ye uyumlumu acaba yoksa windows 7 için driver mi indirecem windows 7 uyumlu driverler bulmak zormudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennes55 -- 24 Mart 2011; 20:23:45 >

• driver problemi yok. Cok rahat bu yonden. Tabi 10senelik webcam falan varsa; bilemem..
  • Winows 7 iso dosyası var elimde bunu nasıl format dvd si ayarında yazdırabiliriz 3 dvd yaktım elimde 1 dvd kaldı lütfen emin olmadığınız yorumlar yapmayınız..
    Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  • imgburn kullan
    3-4MB basit ve etkili programdir.

+
    dvd nin md5 ini kontrol et. Hatali inmis olabilir.

Minumum hizla yak dvd'yi, yakmaktan kaynakli hatalari minumuma indirgemis olursun.

Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.