Bildirim
Windows 7 Hata Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayar bileşenlerin nedir ?
Windows 8,de ne yapıyordun da kasıyordu ? -
windows 8 oyunlarda cok kasıyor mesela lolde 09 fps veriyo windows 7 de 86 fps di -
Setupdan değilde windows 7 cd si ve flash diske hazırlayıp bios ayarlarını cihazın modeline göre yaparsan sorunsuz bir kurulum yapılabilir.. -
ekran kartını 64 mb görüyo normalde 506 mb napıcam cok kasıyor oyunlarda -
Windows üzerinden kurulum yapıyorsunuz. O şekilde yapmayın. USB den başlatın ve harddiski sıfırdan biçimlendirin öyle kurun. Sanırım kurulum DVD sinde sorun var. win10 u kurun 7-8 ile uğraşmayın bence. -
4 GB ram 506 mb ekran kartı 1 2.53 islemci windows 10 kasar mı -
beyler yardım etsin biri yaw 256 mb görüyor ekran kartını normalde 506 mb -
7yardımmm -
Yahu yardım etmesine edelim ama sen bilgisayar bileşenlerinin ne olduğunu söylemeden nasıl yardım edelim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
windows 7 'den windows 8 e geçerken bu hatayı alırsın bios'dan yükleme kapalıdır ilk önce onu açmalısın..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios"tan güvenli mod açma
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- ctrl tuşu çalışmıyor
- bilgisayar ekran gelmiyor fan çalışıyor
- onarımlar deneniyor
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar hızlandırma
- bağlantı sıfırlandı hatası
- internet hızlandırıcı
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X