Acer EM250 marka bir netbookum var. Malum, usb dvd okuyucum olmadığı için netbooka usb ile windows 7 kurmak istedim. USB de 1.8 gb olunca 2 partlı şekilde c diskine setup dosyalarını aktardım. setubu açtım. karşıma şöyle bir sorun çıktı:
sonra internette bayağı araştırdım. biostan ahciyi ideye çevirdim ama mavi ekran hatası aldım bu yüzden normal ayarlara tekrar döndüm. alttaki sürücü yükle seçeneğini denedim o da bomboş. Lütfen birisi yardım etsin çıldıracağım artık
Win7 yi tek part halinde bir flash disk ' e at öyle dene yine olmazsa hdd ile ilgili bir sıkıntın var demek.
tmm elime 4gb'lık usb bellek geçerse deneyeceğim. başka fikirleri alalım?
quote:
Orijinalden alıntı: ozan395
Acer EM250 marka bir netbookum var. Malum, usb dvd okuyucum olmadığı için netbooka usb ile windows 7 kurmak istedim. USB de 1.8 gb olunca 2 partlı şekilde c diskine setup dosyalarını aktardım. setubu açtım. karşıma şöyle bir sorun çıktı:
bence sorun kırmızı ile gösterdiğim sebepten.. bilgisayar usbden boot edilmiş ve hdd ile ilgili dosyaları(biçimlendirme, ayırma, ayarlama vsvs) usbden arıyor. ama o dosya belkide c de ve ulaşamıyor en iyisi 4 gblik usb bulup dene
buldum bakalım kopyalıyorum şimdi
sorun çözüldü boot yaparak yüklemeyi denedim tüm sürücüleri tanıdı. yine de teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme