Arkadaşlar windows 7 home basic kullanıyorum yalnız bir türlü ekran görüntüsü alamıyorum oyunlarda .. oyundayken ne yaptıysam olmadı her zaman masaüstü görüntüsü çıkıyor.. Birde anlamadıgım şey bende başlat==>tüm programlar==>donatılar==>ekran görüntüsü alma aracı yok.. internette araştırdıgımda win7 de varmış böyle bir program bende yok.. Yardımlarınızı bekliyorum fraps dahil çok program kullandım sonuç 0
olmuyor yani onca program kullandım onlar bile olmadı.. sıkıntı oyundayken oyun görüntüsü alamamam ne yaptıysam hep masüstü görüntüsü veriyor fraps ile bile denedim
olmuyor yani onca program kullandım onlar bile olmadı.. sıkıntı oyundayken oyun görüntüsü alamamam ne yaptıysam hep masüstü görüntüsü veriyor fraps ile bile denedim
oyunu açıp printscreen e basıp..windows logosu ile oyunu simge durumuna küçültüp..sonra painti açıp yapıştır dedin mi ?
Sorun home basic in eksikliklerinden biri sisteminize uygun Windows 7 ultimate 32/64 bit kurabilirsiniz
oyunu açıp printscreen e basıp..windows logosu ile oyunu simge durumuna küçültüp..sonra painti açıp yapıştır dedin mi ?
aynen denedim
quote:
Orijinalden alıntı: Mert-TR
Sorun home basic in eksikliklerinden biri sisteminize uygun Windows 7 ultimate 32/64 bit kurabilirsiniz
aynen bende öyle düşünüyorumda elimde cd falanda yok zaten laptop bu bayada dolu hani onları aktarabilecegim yerde yok o yüzden kurmadan alternatif bir çözüm bulabilirmiyim diye deniyorum elbette vardır birşeyde ne
aynen denedim
oyunla alakalı olabilir belki başka oyunda dene bir bakalım
aynen denedim
oyunla alakalı olabilir belki başka oyunda dene bir bakalım
her oyunda aynı şey farketmiyor
Alt+Printscreen tuşlarıyla almayı dene birde
frapsı doğru kullandığından emin misin hocam? printscreen ile çoğu oyunda sorun oluyor ama fraps takır takır çalışıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme