Şimdi Ara

Windows 7 işletim sistemi Dosya uzantısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben counter-strike için bir cfg dosyası indirdim ve bunu not defterinde açtım bunu normal hala getirmek için ne yapmam gerekiyor.Dosya Açılmıyor Yardım edermisiniz
    Not: Windows 7 İşletim sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2mert -- 17 Mayıs 2010; 22:09:03 >

• Büyük ihtimal cfg dosyasını not defteriyle açarken , bu tür dosyaları hep bu şekilde aç gibi bi seçenek olcaktı onun işaretini kaldırmadığın için oldu

çözüm bilmiyorum ama en azından ipucu vermiş olayım belki birinin aklına gelir :S
  • Çoğu şeyi denedim Araçlar>Klasör Seçenekleri hepsine baktım Windows 7 de daha farklı , çözümü bilen birisi varsa yardım edebilirmi
    cfg dosyasını w7 tanımıyordu ben tanattığım program world pat galiba tanımadığı için öyle oldu .Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2mert -- 18 Mayıs 2010; 9:52:26 >
  • muhtemelen uzantısı değişmiştir dosyanın uzantısını görebiliyo musun?

dsfsdffd.cfg scscd.txt gibi?
  • Hayır Örnek.cfg yazmıyor kendm degiştirsemde farketmiyor Dosya özelliklerinde cfg dosyasıda yazıyor
  • derleyici dosyayı değiştiriyor oazman bunu;

http://www.oyunnetwork.com/on-cs16-cfg-editor.php

kullanmayı dene
  • değiştirdiğimde cfg uzantısı gitti ben ad değiştirden yeniden .cfg yazdım ama yinede farketmiyor dosya not defterinde çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim emeğine sağlıkk :) deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2mert

değiştirdiğimde cfg uzantısı gitti ben ad değiştirden yeniden .cfg yazdım ama yinede farketmiyor dosya not defterinde çalışıyor

rica ederim ama sen klasör seçeneklerinden bilinen dosyalar için uzantıyı gizle seçeneğini göster olarak değiştirmemiş gibi görünüyosun bunuda yaparsan çözülür muhtemelen?
  • Sanırım sorunu çözmedi ben dosya uzantisi değişti w7 de dosya türleri yazmıyor uzantılarla ilgili seçenekler yok
  • Uzantını göster diyorum klasör seçeneklerinden cfg diyorum hala çalışmıyor
  • ilginç editlediğin dosyayı buraya yükler misin?
  • Eklediği dosya desteklenmiyor die bir hata gelior
  • dostum microsoft'un işletim sistemlerinde klasör seçenekleri vardır, bu win7 de herhangi bir klasor açıp sol üst köşede Düzenle menüsündedir, gerisini anlatmama gerek yok sanırım.
    eğer dosya formatın da değişmişse, yine notepad ile açıp farklı kaydet diyerek dosya adını isim.cfg olarak yazarsan .cfg formatında olur
    aynı zamanda bir dosyayı herhangi bir yazılım ile açtığında, bunu sürekli o yazılım ile açmaması için, o dosya üzerine sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğine girdiğinde, veya birlikte aç içinde varsayılan programı seç seçeneğinde orta bölümde bu tür dosyayı hep bu programla aç vs. seçeneğini pasif durumuna getirebilirsin.
  • Klasör seçenekleri/Bilinen klasör seçenekleri için dosya uzantısını gösterme (böyle diyor,başındkai tiki al) işlem tamam
  • regedit düzenleyiciler işini görebilir.
  • troj kardeş nasıl yapılacağını anlamadım ben hala devamını getirirmisin aynı sorunu yaşıyorum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.